Spring naar bijdragen

mintaka

Members
 • Aantal bijdragen

  7589
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door mintaka


 1. mja... er wordt hier gewoon vaak gemekkerd over konijnen alsof ze keizerlijke aandacht behoeven, terwijl het uiteindelijk toch alleen maar konijnen zijn

  (en begrijp me niet verkeerd, ik heb heel veel aan mijn beestjes, ik zie ze graag en zou ze op dit moment voor geen goud willen missen)

  maar rasloze nestjes zijn toch niet het mekkeren waard?

  er zijn hier ook mensen (zelfs moderatoren) die bewust rasloze nestjes hebben genomen (en nu zeggen dat het oeps-nestjes zijn, terwijl dat niet zo was) en op wiens kap niet is gezeten

  op deze manier is het forum gewoon niet leuk meer, als er telkens zo agressief wordt gereageerd


 2. er zijn wel ergere dingen in het leven dan een rasloos konijn dat een nestje krijgt he, zelfs als het een rasloos konijn is dat tevoren een dood nestje had

  ik ga niet uitweiden, maar sommige mensen weten wat ik de voorbije week heb meegemaakt, en dan kan ik echt niet tegen gemekker als dit

  get real en heb oog voor de ECHTE problemen in de wereld ipv op mensen hun kap te zitten omdat ze niet naar zogenaamde fokkersregels leven!


 3. Ik heb onlangs bij Toendra de nageltjes aan één pootje moeten bijknippen. Dat was echt merkwaardig, want aan het ene pootje waren ze veel langer dan aan het andere. Het gaat wel om het pootje waar ze aan gewond geweest is, dus misschien steunt ze daar toch niet zo hard op als op het andere.

  Hoewel Toendra een echt spartelnijn is, kan ik dat makkelijk alleen doen. Ik snap ook niet hoe ik het voor mekaar krijg. Kan haar met één hand vasthouden en met de andere knippen... (links knippen is wel niet handig, maar ja, links vasthouden nog minder...)


 4. Wij hebben aan de hokken van Toendra en Snoet en van Siebe voorschuifplexietjes gemaakt, zodat hun hok droog blijft. De rennen worden nat, maar daar zie ik het probleem niet van in. Bij de ren van Savannah en Steppe heb ik hetzelfde probleem als jij, maar ook daar blijft het hok droog, en dat vind ik het belangrijkste.

  Ik heb nu wel plastiek aan twee zijkanten gedaan, maar dat helpt niet veel...


 5. Als je geen geld meer hebt hoef je het echt niet aan mij uit te geven hoor! Het gebaar alleen al is super lief! :$

  maakt niet uit, ik woon thuis, ik zal niet omkomen van de honger ;-)

  (en anders ga ik wel bij de buren een boterham bedelen haha)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .