Ga naar inhoud

Sammuis

Members
  • Items

    1.375
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Sammuis

  1. Mijn konijnen eten planten niet als ze die niet mogen. Zal eens een stuk van deze plant geven en of ze het wel of niet eten zegt dan genoeg :)

     

     

    Persoonlijk zou ik daar echt niet op durven vertrouwen omdat dat instinct juist voor een groot deel verdwenen is bij tamme konijnen.

  2. Probeer je niet te schuldig te voelen, het is gebeurt en misschien was dat ook zo geweest als je die ochtend direct naar de DA was gegaan. Je zult het nooit weten. Wel zou ik zelf niet snel, zonder overleg met de DA beginnen met dwangvoeren, misschien is dat wel iets om een (onverhoopt) volgende keer aan te denken. Niet dat ik nu verwacht dat het daardoor is gekomen hoor. Misschien is het wel gewoon altijd een heel zwak beestje geweest. Echt zo'n pechkonijntje, dat kan. Hoe dan ook heel veel sterkte!


    • Vind ik leuk 1
  3. Wat een ellende met dat arme beestje zeg....


    Wij hebben verleden jaar ook zo enorm getobd met onze kat die ook eng mager was geworden (ondanks alle behandelingen) en ook ontlasting liet lopen. Ik bleef toen ook twijfelen wat ik moest. Want in elke opleving zag ik een aanwijzing dat hij nog wilde. Tot op een gegeven de DA heel duidelijk aangaf dat tijdelijke oplevingen niet als maatstaf genomen moeten worden. Dat was voor mij genoeg om de situatie helder te bekijken en tot een besluit te komen. Ik hoop dat het jou ook zal helpen. Heel veel sterkte.


  4. Ik kan je helaas geen andere suggesties qua voeding aan de hand doen. Zelf zou ik, zoals Christa ook zegt, denk ik in zijn geval toch kiezen voor de narcose. Alles of niets. Want tenzij je nu een wondermiddeltje weet te vinden dat Meneertje Kieskeurig wel eet, en dat hem ook nog eens op gewicht brengt, verwacht ik dat het ineens heel hard kan gaan en dat hij er wel onder gaat lijden. Maar ja, ik realiseer me dat het altijd makkelijk gezegd is als je niet emotioneel betrokken bent. Ik vind het wel super dat je ook voor dit kleine mormeltje weer zo enorm je best doet. Zonder jouw zorg had hij er allang niet meer geweest. En ondanks wat ik net heb gezegd, jij bent wel de enige die hem kent en die kan inschatten of hij zelf echt nog wel wil of niet. 


  5. Wat ellendig dat hij nu weer een terugval heeft gekregen.... Ik zou zeker zoals Christa al aangaf even langs de DA gaan. Dat geeft jou denk ik ook meer gemoedsrust. Sterkte hoor, hopelijk heb je toch zelf ook wel wat geslapen en weet je de rust een beetje te bewaren.


  6. Ik denk dat een voorzichtige jippie wel op zijn plaats is nu meneertje toch weer wat keutelt. :-) Kan best zijn dat het haar wat hij heeft binnen gekregen door zichzelf te wassen de darmwerking is gaan stagneren. Maar of het dé oorzaak is kan denk ik alleen de DA je vertellen. Ik hoop iig voor jullie dat hij snel weer helemaal opknapt!


  7. Kan me heel goed indenken dat je er moedeloos (en radeloos...dat vooral) van wordt....


    Het klinkt goed dat hij zelf weer een beetje is gaan eten, maar als de keutels uitblijven zou ik toch even de DA bellen. Niet te lang wachten denk ik.


    Sterkte ermee hoor!


     


    Domino jij ook heel veel sterkte!


  8. Hartstikke fijn dat Binkie de operatie goed heeft doorstaan Elise! Wat zul je opgelucht zijn! 


    Wel heel erg jammer dat het onderliggende probleem niet in één keer kon worden aangepakt, maar ja, de DA zal daar natuurlijk zijn/haar redenen voor hebben gehad. Hoe staat het trouwens met het abces? En moet Binkie in Utrecht blijven of mag je hem al komen halen?


  9. Ik vraag me ook af of je wel kosten moet gaan maken voor die autopsie die, mogelijk, geen uitsluitsel gaat geven. Zeker als je toch een beetje op moet letten financieel momenteel. Denk dat je dat geld beter kunt gebruiken voor alle entingen. En, het klinkt heel lullig, maar als het iets zeer besmettelijks is geweest, dan ga je dat toch wel heel snel merken. Ik hoop uiteraard dat dat niet het geval gaat zijn!!


  10. Wat naar Ainariel, ik kan me voorstellen dat je erg geschrokken bent. Ik moet zeggen dat VHS ook het 1e was dat in mijn hoofd opkwam. Weet je wat de reden is dat de DA dat gelijk uit heeft gesloten? Ik vraag me eerlijk gezegd wel een beetje af of er nu niet onnodig paniek is gezaaid door die DA m.b.t. Stamper. Misschien krijg ik dat gevoel omdat ik het een beetje vaag verhaal vind over dat vocht en het weinige aantal keutels. ik weet het niet precies. Maar als je zelf helemaal niets aan hem merkt zou ik me toch (proberen) er niet al te druk om te maken. Hou hem gewoon goed in de gaten (maar dat zul je toch wel doen). Heel veel sterkte iig!


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .