Ga naar inhoud

Etznab

Members
  • Items

    1.337
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Etznab

  1. Dat doen ze hier ook continu ik probeer ze namelijk ook zindelijk te krijgen, ik had ze eerst buiten en daar waren ze redelijk zindelijk. En nu hier binnen vindt ik dat het redelijk goed gaat. Plasjes worden al op de bak gedaan ik vind alleen een enkel verdwaalt keuteltje. Ik ben nu 2 dagen bezig binnen

  2. Sorry ik bedoelde het niet slecht je kan best vriendelijk blijven. Ik heb helemaal niets gezegd over hoe zielig het is of wat dan ook. Ik heb netjes en beleefd advies gegeven, op het moment dat je een advies niet wil hebben omdat het niet bij je vraag past lees er over heen. Ik ben hier om mensen te helpen en niet om afgezeken te worden, daar heb ik jullie helemaal niet voor nodig!

  3. Hmm oke naja ik denk dat het handigste is als deze topic gesloten wordt en als 1 van jullie beide een vraag heeft een nieuw topic open ;)

    Denk niet dat het verstandig is om hier over door te discuseren denk dat je dan een welles nietes spelletje krijgt.

  4. @ TS zou je je verhaal nog een keer duidelijk en eerlijk kunnen vertellen. Ik beschuldig je nu nergens van ik wil het nu alleen maar goed begrijpen.

    @ Lily_Rose zou jij je verhaal ook nog een keer duidelijk en eerlijk je verhaal kunnen vertellen. Ik beschuldig jou ook nergens van maar ik snap er gewoon helemaal niets van.

    Voor mij maakt het niets uit wie er gelijk heeft mij gaat het er om dat er geen dieren leiden!!!

    Groetjes

  5. Hoi allemaal,

    Ik zie iedereen hier op de site altijd ongesneden andijvie geven. Ik haal zelf bij de plus of de ah altijd grove voorgesneden andijvie. Omdat het makkelijker voor mij is ze eten het hier super goed. Maar maakt het uit dat is ze dat geef?

    Groetjes

  6. Eet hij verder wel goed? En hoe is zijn vacht?

    Want inderdaad een konijn die al vier jaar geen hooi geeft aangeraakt...geef je hem wel hooi elke dag ook al raakt hij het niet aan?

    Ook zou ik zijn tanden extra laten controleren als hij geen hooi eet is de kans groot dat hij haakjes op zijn tanden heeft.

    Misschien als hij geen vriendin heeft helpt het om hem een vriendin te geven die het "goede"voorbeeld kan geven. Want een konijn alleen is ook wel zielig ;)

    Ik zal verder nog wel even na denken om hem aan het hooi eten te krijgen...

  7. Ik heb hier zelf niet echt ervaring mee (gelukkig) maar ik denk op het moment dat Lady zo veel nestjes zou maken en ook ander gedrag zou gaan vertonen ik haar wel zou laten helpen, het lijkt mij inderdaad dat ze erg last heeft van haar hormonen.

  8. Ik had het eerst altijd in een jutezak, dat werkte prima. Tegenwoordig bestel ik hooi via internet en dan komt het dus al in een plastic zak binnen. Het is gewoon los verpakt omdat het van een baal af komt, dus dat werkt ook wel makkelijk. Ik laat het dus gewoon in de zak en die ligt los in de schuur.

    Hoeveel kilo is dat dan wat je besteld, hoeveel kost het en waar bestel je het?

    Ik zoek namelijk zelf nog hooi voor mijn konijnen wat ze lekkerder vinden, ze vinden die helemaal kapot geknippte hooi niet lekker het zijn allemaal korte sprietjes.

  9. Hier krijgen ze best wel vaak fruit maar dat komt omdat ze er heel goed tegen kunnen, ze worden er hier ook niet dik van bij mij. Hier geef ik ze elke dag wel iets van wortels, of elke een halve appel, halve paprika. Dus ik weet niet echt of ik een goed voorbeeld ben. Hier leven ze vooral op groentes zoals andijvie, fruit en hooi. Brokken krijgen ze hier heel weinig ik geef ze het hier meer als snoepjes. En ze eten hier ook veel hooi :) gelukkig dat is ook nog een probleem geweest ;)

  10. Volgens mij is jouw konijntje gewoon over enthousiast als hij eten krijgt en kan het hem niet snel genoeg aan.

    Hier is dat niet anders. Als het op eten aankomt hebben ze hier geen geduld en weten ze niet hoe gek ze moeten doen.

    Ik vind het eigenlijk wel heel fijn dat ze altijd zo lekker enthousiast reageren als ze eten krijgen, weet ik in elk geval zeker dat ze niet ziek zijn.

    Hier ook echt een stelletje drukte makers als het om eten gaat, dan lijkt het wel of ik ze nooit eten geef haha ;)

  11. Ik geef ze hier niet echt speciale snacks, hier krijgen ze verse groentes en dat is voor hun snacken, soms geef ik ze extra wortel o.i.d maar echt snoepjes uit de winkels heb ik niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .