Spring naar bijdragen

Veg

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Veg

 • Rang
  BB newbie
 1. Ik heb het met de dierenarts over gehad en het klopte wel. Normaal bel ik voor zulke dingen. Nagels knippen of klitten verwijderen en dan wordt het door de assistent gedaan. Normaal gebruik ik een kleine kam en dat werkt goed maar ik was die vergeten en omdat de wacht kamer van de dierenarts vol zat, hebben we snel tondeuse gedaan. Dat was ik helemaal vergeten. Assistent betaal ik minder dan dat de dierenarts het doet. Mijn vlaam heeft geen diarree was alleen iets te dik. Ik geef hem nu iets minder voer zo dat hij meer hooi moet eten. Bedankt voor je feedback Okki.
 2. Ik heb normaal het zelfde als jouw Okki. Ik betaal dan de helft van het consult en nagels zijn € 6 of € 8 euro. Daarom keek ik ook van de prijs. soms spreek ik af dat ik ze op taart trakteer en dan hoef ik niets voor de nagels te betalen.
 3. Vergeten te vertellen. Normaal gebruik ik een kam die voor katten wordt gebruikt. Dat werkt altijd goed en alleen als er echte klitten zitten en het niet uit gekamt kan worden, dan wordt de tondeuse gebruikt. Maar deze topic ging niet over hoe verwijder ik klitten. Maar of je verwacht je normale consult te betalen en dan blijkt dat de rekening veel hoger uit valt. Ik heb het niet vaak gehad en daarom verbaasde ik mij vrijdag hier over.
 4. Daar heeft u helemaal gelijk in. Ben ik ook druk mee bezig. Je weet hoe konijnen zijn...kunnen bedelen waar je u om zegt. Sommige van mijn konijnen doen net of ze niets te eten krijgen. Dan zet je een bak voer neer en dan stormen ze er op. En als je naar ze kijkt, ze zien er goed uit en komen niets te kort. Ik vind het gewoon veel geld om wat klitten te verwijderen.
 5. Ik heb al eens eerder dit gedaan. Zoals ik schreef had ik niemand om mij te kunnen helpen. En het was echt nodig voor dit konijn. Ik heb zelf 12 konijnen en het nodige al mee gemaakt met hun. Maar als je dit 4 jaar niet hoefde te betalen en op eens krijg je dat bedrag voor je neus. Dat vind ik wel vreemd. Normaal zijn ze ook heel schappelijk en hebben ze mij ook vaak geholpen. En op eens is daar die verandering. Dat is waar ik mij over verbaas. Het lijkt wel of het meer en meer veranderd daar.
 6. Hallo, Ik heb een vlaamse reus en die had last van klitten en hier en daar last van plakpoep. Reden van plakpoep was omdat hij iets teveel te eten kreeg. Zijn menu heb ik nu aan gepast. Vrijdag was ik bij mijn dierenarts en normaal betaal ik € 28,90 voor het consult en dan nemen ze alle tijd voor het konijn en kijken hem na. Ze hebben al zijn klitten verwijderd en plakpoep en waren hier ongeveer 15 à 20 minuten bezig. Terwijl ik mijn vlaamse reus vast hield. Mijn konijn blijft altijd rustiger als ik hem vast heb en niet een vreemde. Normaal betaal ik dan het consult bedrag. Ik wil af rekenen en de assistent overlegd met de dierenarts en op eens moest ik € 43 neer leggen om klitten te verwijderen met een tondeuse. Ik dacht echt wat is dit. Voor dat geld had ik het zelf gedaan. Dit verhaal aan mijn kennissen verteld en die zeiden dat ik gek was. Nu ga ik zelf een goede tondeuse voor dieren kopen. En vanaf nu doe ik dit zelf. Ik kan dit allemaal zelf maar had thuis niemand om het konijn vast te houden. Nu is mijn vraag of iemand dit ook wel eens mee maakt. Dat je voor standaard consult komt en op eens een rekening krijgt waar je ook van op kijkt. Ik vind deze rekening niet terecht omdat ik al een paar jaar kom en ze zijn wel eens langer met mijn konijn bezig geweest en dat was altijd standaard consult. Het leek die dag ook wel of de dierenarts en assistent een beetje gefrustreerd waren. Waar door weet ik niet? Ik wilde dit even kwijt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .