Ga naar inhoud

PeterV

Members
  • Items

    917
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door PeterV

  1. Ja, je zou idd best eens naar een goeie DA gaan! Wij hadden vorig jaar een ex-ram in een opvang gehaald en hij was volgens hen een "trage lobbes". Maar wat bleek? Na een week of 2 bij ons te zijn wou hij plots niets meer eten (echt niks!). Dus een spoedbezoek aan de DA en toen zagen ze direct dat hij haken van bijna 1 cm lang aan zijn kiezen had!! Toen hij na een ingreep verlost was van die haken was onze Jeff plots van een trage lobbes in een supervitaal konijn veranderd!

    Dus zoals Caroline voorstelt: ga er mee naar een goeie DA en wacht nie te lang hoor!

    Veel succes er mee hoor!

  2. Ik heb e.e.a. gelezen, vandaar ik het ook voorgelegd heb aan 2x DA.

    Die vinden in de regel dat meningen op een forum niet deskundig / professioneel zijn. Dat vindt ik wel kort door de bocht omdat een stuk ervaring evengoed erg belangrijk is.

    Vraag maar eens aan je DA of hij zich hier wil aanmelden en dat op het forum zetten! Dan gaan we nog wat meemaken! Hahaha!

    :lol:

  3. Wij hebben een krulwilg in onze tuin. Dat ding groeit toch enorm snel, dus we knippen er regelmatig takken af voor de nijntjes! Twijgjes verdwijnen helemaal en dikkere takken vreten ze helemaal de schors eraf. In de zomer eten ze ook alle blaadjes in een weerlicht op!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .