Ga naar inhoud

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal items

  10.058
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  52

Alles dat geplaatst werd door MichelleloveElmo

 1. Geloof dat mijn ren van voliaire panelen al iets van 1100 was, dus heb meer dan 1000 aangevinkt.
 2. Of dat de grond dichtslaat door de harde regen en er niks meer de grond intrekt
 3. In werk in een dierenarstenpraktijk, en helaas is de fokker zoals die van Evelien inderdaad meer uitzondering dan regel...
 4. Die man loopt vaker met zijn parkiet. Nadeel is dat het diertje in een volledig open kooitje zit, zonder een veilig hoekje of schaduw. Het was toen ook op het heerste van de dag. En het idee van buiten frisse lucht ben ik met je eens, maar wandelen met een kooi vind ik dan niet de meest vriendelijke oplossing. Ik bedoel ook niet dat een uur te veel is oid. Meer grappig dat jullie standaard, zoveel meer is dan de meeste een groot rondje zouden noemen. Vind het juist top dat jullie het ras in achting nemen en veel beweging geven.
 5. Wel mooi dat je zegt, doen wij de grote wandeling, ook niet enorm groot, maar een uurtje... De meeste mensen beschouwen 30 min als een grote wandeling helaas😅... Van de week zag ik weer iemand wandelen met z'n parkiet in een vogelkooitje... Dat heb ik ook nooit begrepen..arm dier.
 6. Zeker soos voor Lotfi. Hij kan helemaal uit zijn dak gaan. Jammer dat je geen filmpje kan insturen🤣
 7. In de uitzending van Hart van Nederland geweest?
 8. Ze lopen op tegels, dus zoveel mogelijk slijt zelf af,maar af en toe knip ik er een stukje van af. Combineer het ook altijd als ze toch opgepakt moeten worden. De grens die ik aanhoud varieert. Nairobi heeft vrij lange haren dus dan knip ik ze wel wat korter, anders zijn ze nog te lang.
 9. Net als bij mensen kunnen teken ziektes over brengen bij honden, sommige met langdurige lastig te behandelen en niet altijd te genezen ziektes.
 10. Milou ligt trouwens ook graag op de bank leuning
 11. Haha, ben ook benieuwd hoe je hem irl vind.
 12. Lotfi en Milou heb ik hier voorgesteld. Inmiddels zijn ze een stukje groter en gaat het nog steeds goed met ze. Milou ligt nog steeds graag in het mandje in de boom, Lotfi in de grote mand die onder de boom ligt. Milou ligt ook erg graag opschoot. Lotfi ook op de bank, soms tegen je aan of op schoot.
 13. Eerste keer rijden op Juno, toen nog New Kid tijdens de zoektocht. Tweede keer rijden Spelen met de JollyBall Spelen met de pony van mijn ex collega die op dezelfde stal blijkt te staan. Lekker rollen in de bak. De 1e keer schrok ik me rot, dacht dat hij door zijn benen zakte. Dat deed hij wel wel, maar bewust. 😅🤣
 14. Welkom in mijn beestenbende topic. Allereerst ga ik mijn nieuwste aanwinst tonen: Juno (bij geboorte de naam New Kid gekregen😅) Onze eerste scheve selfie
 15. Je kan de panelen ook nog altijd schilderen.
 16. Ik dacht dat komkommer familie is van de nachtschade en daarom niet veilig @Evee?
 17. Succes met de voorbereidingen en fijne bruiloft!
 18. Wel jammer dat er niet om het huidige formaat van je verblijf gevraagd word. Nu bij opmerkingen ergens gezegd. Maar juist dat is in dit geval interessant
 19. Beterschap, Wij zouden 5 dagen weg gaan. Eerst 2 dagen Innsbruck en vervolgens opgehaald worden en door naar Winterbergen ok mijn moeder te verrassen als verjaardagscadeau omdat ze 65 geworden is. Nu heeft mijn moeder zondag haar arm gebroken, net boven de pols, beide botten door en moet geopereerd worden. Vandaag te horen gekregen dat het pas maandag word, maar dat mn vader corona heeft. Top dus...
 20. Rasverenigingen en raad van beheer zie ik ook rare dingen hoor. Daarbij zijn eigen in bijna alle rassen zoveel erfelijke afwijkingen dat verantwoordelijk gokken helemaal niet meer mogelijk is met zuivere ras honden en katten.
 21. Bamboe knagen ze vroeg of laat idd aan, dus controleer ook even of het onbehandeld is. Over 1 meter kunnen ze makkelijk heen springen en zeker via het hok.
 22. Zorg dat je dan ook al een paar keer luisterd als er niks aan de hand is. Dan kan je nog beter vergelijken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .