Ga naar inhoud

xAnnoeska

Members
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door xAnnoeska

  1. Hallo,

    ik weet niet of dit waar is, maar de collega van me moeder zit ook in de konijnenwereld en vertelde dit tegen mij en me moeder..

    ur08.jpg

    giftige zaden in kennerhooi

    Nu is er bij iemand anders ook flink veel lupinezaden gevonden in het hooi! Ik had dit voor 2 weken terug bij Kenner hooi......en heb toen ook een klacht ingediend bij de fabrikant. Dit is heel erg giftig voor je konijnen, ze bevatten veel alkaloïden! Kijk dus goed na wat er in je hooi zit! De zaaddoosjes zien er zo uit, en zijn licht behaard....

    Dit stuurde ze naar ons en gaat rond op facebook, Ik weet niet of dit waar is maar wil het wel even mededelen met jullie! :yes:

  2. Te laat.. me konijntje van 19 weken vond ik vanmorgen dood in zn hok... :'( Binky heeft hem dus aangestoken, hij heeft niet alleen kaakholte onsteking, ook dus een bacterie die niet over gaat schijnbaar... nu moet binky ook ingeslapen worden :'( Ben er kapot van!!!!

  3. Hallo,

    Mijn konijn Binky van 3 jr heeft al sinds die hier woont (25 aug 1 jr) al van alles met zn gezondheid.. Het begon met niezen, daarna met een loopneus, daarna met heel zwaar hijgen.. Nou ik heb toen druppels meegekregen van Aquadrops ofzoiets en moest ik 14 dagen 2 x per dag geven. Toen ik de kuur af had gemaakt weer hetzelfde verhaal, terwijl die gewoon in de schuur staat en niet in de tocht.. hij gaat er wel elke dag uit natuurlijk om lekker in de tuin te huppelen met zn vriendje. Naja uiteindelijk een hogere kuur meegekregen en 1 x per dag weer 14 dagen.. Nu 3 maanden later heeft ie het weer, ben nu sinds 3 dagen gestopt met de kuur en hij hijgt nog steeds zo zwaar, heel zn oog kapot door het tranen etc.. nu heeft ie ook nog is een ontsteking in zn bek waarschijnlijk en het stinkt echt heel erg..

    Ik wil hem echt niet kwijt het is zon schatje... :( Wat kan ik het beste doen volgens jullie? ik ben bang dat hij zoveel pijn heeft... Me ouders zeggen van wij betalen niet alles het is 'maar een' konijntje.. maar ik ben ook maar een student.. Ik weet het gewoon echt niet meer..

  4. Naja mijn konijn eet dus 0,0 hooi.. heb echt alles al geprobeerd.. speeltjes, andere hoekjes, verschillende hooi maar he-le-maal niks helpt :( heb vanmiddag zon bal gekocht waar je hooi in moet doen dus ik hoooop echt dat hij hier uit wel eet! maar ik heb nog 2 zakken en ga daarna rustig aan overstappen naar HFST :) Bedankt voor jullie reacties!

  5. Ik geef hem inderdaal al Science Selective, elke avond 1 handje.. Geef hem sochtends altijd een appel of wortel en heb nu de Kruidenhooi van de boerenbond iedereen raadde mij die aan maar dat eet hij zelfs niet.. Ik probeer hem vanavond geen eten te geven en dan alleen hooi in zn bakje te doen misschien is dat een oplossing.. bedankt!!

  6. Hallo

    Ik heb nu sinds Augustus mijn konijntje.. Maar hij eet dus helemaal geen hooi!

    Ik heb al van alles geprobeerd, met n speeltje, ander hoekje, in zn etensbak noem maar op

    heb ook al 3-4 verschillende soorten hooi geprobeerd, maar gewoon niks helpt! hij maakt er gewoon een lekker nestje van.. Kan het kwaad als hij geen hooi eet? Bij zijn vorige eigenaar at hij ook al geen hooi.. Ik maak me er wel een beetje zorgen om..

  7. Hoi, ik heb een vraagje..

    Moet je een konijn inenten!? Ik heb Binky pas, maar mn ouders vinden het onzin omdat mijn opa ook 6 konijnen heeft (vlaamse reuzen) en hij ze ook nooit inent en hij heeft ze ook al 6 jaar ongeveer.. Ik zeg van wel vanwege vliegjes,muggen etc. Vriendinnen vinden het ook raar als ik vraag of je een konijn moet inenten omdat hun het ook niet doen. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .