Spring naar bijdragen

Anne_Demmi

Members
 • Aantal bijdragen

  3250
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Anne_Demmi


 1. Quinten's eczeem is bijna over! Wij doen een alternatieve therapie met Quinten. NAET-therapie. (Even googelen;) )Het wordt niet verzekerd, dus je moet het er wel voor over hebben haha! Maar wij hebben het idee dat het gewerkt heeft! Als je ziet hoe hij eruit zag, en hoe hij er nu uitziet!

  Om even een voorbeeld te geven:

  388553330.jpg

  We smeren trouwens ook met de dreamcream van Lush. Werkt ook erg goed! :) Beide foto's zijn trouwens wel oud.. Nu ziet zijn eczeem er nóg beter uit. (Welk eczeem?)

  Hier kunnen jullie het misschien iets beter zien;

  978030277_5_7ulp.jpeg

  983762019_5_y2GX.jpeg


 2. Ik heb een tip! :P Ik geef mijn man een boekje met "papa vertelt!" Of iets dergelijks.. Daar moet mijn man dan allerlei dingen over zichzelf in schrijven. Dingen als "wanneer kreeg je voor het eerst de baard in de keel?" Dat kan hij dan later aan mijn zoon geven. :)


 3. Dus je zegt, laat de dieren die de mensen hebben, maar zien hoe ze aan hun eten komen? dus alle konijnen, katten, honden moeten maar zien hoe ze aan hun eten komen?

  Het is misschien niet het beste argument, maar het is nou eenmaal zo dat

  ik reptielen heb, en deze eten muizen, het feit dat de muis er uiteindelijk het loodje bij legt, neemt niet weg dat het reuze interessant is om te zien hoe een slang, de prooi nadert, en kan localizeren door alleen maar de tong naar buiten te doen, en verder een 1 stuk naar binnen kan werken.

  Het is niet zo dat ik met een bak popcorn sta te kijken hoe de muis word

  gegeten, maar het beestje zal toch ook moeten eten.

  Het spijt me, maar helaas is er nog steeds geen blikvoer voor slangen, net zo als honden en katten. Anders had ik er meteen een zooi van aangeschaft.

  De dieren die we hebben, zijn nou eenmaal afhankelijk van ons, ongeacht wat voor dier het is. En ik zou wel eens willen weten, hoeveel vis, gevogelte, rund en weet ik al niet wat nog meer is geslacht voor een blik katten voer.

  P.S. Het is niet zo dat ik je aanval of zo, maar ik probeer mijn eigen hobby te verdedigen, tegenover mensen die denken dat we alleen maar deze

  hobby hebben, alleen maar om stoer te doen, tenminste, die indruk krijg ik

  wel eens

  Konijnen, katten en honden zijn gedomesticeerd.. (Dus kunnen hun eigen eten niet vinden.) En dat kun je van slangen niet zeggen. Dat blijft altijd een gevaarlijk beest dat naar mijn mening in de wilde natuur hoort, en niet in een huis. En daarom is het ook onnatuurlijk als je (waarschijnlijk gedomesticeerde) muizen aan een slang in een terrarium geeft. De beestjes kunnen niet vluchten en hebben nooit een kans.


 4. Mijn dokter zegt trouwens niet zoveel, die zegt dat ik af en toe met hormonenzalf moet smeren en daartussendoor iets van bepanthen om het rustig te houden. Dus dat doe ik.. Ze zegt dat we er verder weinig aan kunnen doen, omdat we niet kunnen weten waar het aan ligt.


 5. Geen idee wat voor eczeem het is! Het gaat als het heel erg is een beetje schilferen en dat wordt het heel erg rood. Hij heeft het alleen op zijn kaaklijn en als het erger is ook op zijn wangen en een enkele keer een beetje op zijn voorhoofd. Zoals het er nu uitziet is het vrij rustig, en lijken het een soort rode pukkeltjes.


 6. Leuke foto's allemaal! :P Jullie weten misschien wel dat ik geen foto's van mezelf plaats. Maar ik wil best een foto plaatsen van een klein ventje dat de helft van mijn genen bezit. Dan hebben jullie ook weer een idee. Hij is inmiddels al 5 maanden! :D Het begint steeds minder een huisdier te worden, maar een echt ventje!

  910162901_6_Cvti.jpeg


 7. Ja, maar dat sluit de huid zo af! En daar wordt de eczeem alleen maar erger van heb ik begrepen. Ik gebruik nu bepanthen, die hormonenzalf en nog iets dat in een spuitbus zit hihi..


 8. Haha! Nou, hier valt dat allemaal wel mee hoor! :P Ik heb trouwens hormonenzalf gekregen voor hem, maar dat mogen we natuurlijk maar heel weinig gebruiken! Arm jongetje, de eczeem jeukt zo! :( Maar verder is het best een knap kereltje! (Al zeg ik het zelf:P) Weet iemand nog een andere goede zalf/crème/spray die de jeuk/eczeem kan verlichten?


 9. Mijn zoontje (5maanden) heeft waarschijnlijk ook een soort allergische reactie. Hij heeft last van eczeem! Maargoed, dit kan nog over gaan. (Hoop ik maar:p) 20% van de baby's heeft er last van en maar ongeveer 2% blijft er last van houden. Gelukkig geef ik borstvoeding. Is hiervoor natuurlijk de meest optimale voeding.


 10. Tja....ik vind het altijd zwaar irritant als je gaat zeggen "Ja maar het kan erger"

  Als je been door een ongeluk bijvoorbeeld geamputeerd moet worden, moet je maar standaard gaan denken aan bijvoorbeeld hoe erg kankerpatienten of kinderen in Afrika/Azië het hebben?

  Worden hun ook niet beter van hoor... :P

  Ik denk dan altijd maar: Stel je voor dat je vader overlijdt.. Dan is dat heel erg! En sommige mensen hebben helemaal geen ouders meer, betekent dit dat je geen verdriet zou mogen hebben om jouw vader?

  Mijn schoonzus heeft altijd wel wat onder de leden. Als het winter is, heeft ze heel erg veel last van haar gewrichten, en als het zomer is heeft ze last van hooikoorts. Laatst zei ze; "Ach, eigenlijk mag ik niet klagen, want ik ken iemand die veel jonger is, en ook pijnlijke gewrichten heeft." Maar dit betekent toch niet dat zij het niet vreselijk zou mogen vinden?


 11. Ik snap wel dat mensen bepaalde dingen "mode-ziektes" noemen. Want soms is het ook echt zo dat er een bepaalde diagnose heel snel gesteld wordt. Zoals bij adhd. Een oppaskind heeft het label "adhd" hij was als jong kind vrij druk. Maar verder.. :| Ik vind het echt zo meevallen! Iedereen omschrijft hem nu als een rustige jongen.. Maarja, ook helemaal volgestopt met ritalin. Het vervelende van "mode-ziektes" is dat de mensen die er wél echt last van hebben ook last hebben van mensen die denken; "Heb je weer zo iemand met adhd.." (Vroeger was het trouwens echt een hype om je amandelen te laten knippen of je blinde darm te verwijderen. Dat is nu echt een stuk minder)


 12. Heel lief..

  Maar misschien helpt het als je het konijn een vriendje geeft? Het zijn nu eenmaal groepsdieren, en als mens kun je een ander konijn nooit vervangen. Als hij een vriendin krijgt zal hij jullie waarschijnlijk niet meer "lastigvallen"


 13. Natuurlijk zijn er mannen die je kunt vertrouwen. Maar dat is nu juist het punt. Je kunt nooit weten wie dat precies zijn! Maar ik weet wel, dat mijn man nooit met een groepje redelijk onbekende jonge meisjes zou gaan winkelen! Alleen al uit principes, omdat hij vind dat jonge meiden moeten leren dat zoiets niet hoort.


 14. Hoe *** ben ik wel niet.. ik ben verliefd op het Knullewulleke van Demmi

  Hahaha! Maar dat kan niet hoor! Want zijn vrouw wordt pas over 30 jaar geboren!:he:

  Met Q gaat het wel goed hoor.. Alleen een beetje last van spruw in zijn mondje. (Is schimmel..) Maar het is niet heel erg, en we hebben al een zalfje. :)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .