Spring naar bijdragen

Anne_Demmi

Members
 • Aantal bijdragen

  3250
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profielopmerkingen geplaatst door Anne_Demmi

 1. Hai! Dank je voor je advies! Ik zal het gaan proberen! ;)

  XX Anne

 2. Hoezo blijven parkieten maar een maandje tam? Die van ons is 4 jaar.. En altijd even tam..

 3. Hé,

  Ja, ons kindje is bijna drie maanden geleden geboren! ;) Wij hebben hem Quinten genoemd! :D Hoe gaat het met jouw zoontje? Hoe oud is hij nu?

  Groetjes,

  Anne

 4. Nu wel!:P Ik heb een soort nieuw tijdverdrijf gevonden hahaha!

 5. Dit is een foto van twee jaar geleden.. Dus zou die knaagsteen daar nog hangen?;) Ze zitten nu buiten in een grote ren btw.

 6. Dan ken je mijn man nog niet:lol:

  Maar.. Ik hou ook veel van jou hoor!:lol::P

 7. Hai, gaat wel oke hoor!;) Ik wordt het natuurlijk wel een beetje zat, maar ach, we hebben het er voor over! Nog iets meer dan drie weken en dan is de uitgerekende datum bereikt. Maar heel stiekem hoop ik in week 39 te bevallen haha! Maar ik merk nog niets, dus dat zal misschien wel niet. (Geen nesteldrang, bijna geen harde buiken:P)

  Wat rot dat je jongste zo vaak ziek is geweest! Hoop dat het voor nu een tijdje voorbij is! Hoe oud zijn je kinderen?

 8. Geweldig!!:D Wat een stel! Hahahahaaa!:lol: En mooie ogen heeft die van jou ook!:D

 9. En zijn ogen dan? Want die zie ik niet zo heel erg goed op de foto:P Zijn jullie eigenlijk getrouwd?

 10. Ik heb jouw man geloof ik nog niet gezien! Staat hij in je foto-album? *gaatsnelkijken*

 11. Maar mijn man is enorm sexy!:P Dat heb je natuurlijk gezien hè?:lol: Ach ja, ik hoop dat hij zijn ogen zal hebben, want die van mijn man zijn heel mooi en blauw, en ik hou van blauw!:love:

 12. Ik ook!! Hoe zal hij eruit zien?? Als hij op zijn vader lijkt zal hij heel mooi zijn:P Maar als hij op mij lijkt dan.. Naja dan hou ik ook wel van hem hoorXD Maar ik was niet echt mooi als baby:P

 13. Yep, ach, het moet ook niet té gezellig worden:P Ik moet namelijk nog een hoop opruimen thuis:P

 14. Goed idee:P Maar ik moet eerst eten! :O Aargh.. Ik snap niet hoe Wilders er iedere keer mee weg kan komen!

 15. Ja, vreselijk! Maar die opmerking van Pechtold vond ik wel geweldig in het begin:lol: En hij heeft gelijk! ;)

 16. Hai,

  Als je ze naar buiten wilt doen, kun je dat het beste doen als het buiten ongeveer 20 graden is. (Huiskamertemperatuur..) In elk geval dus niet in het najaar of in de winter, hun vacht moet de tijd hebben om zich aan te kunnen passen. Anders stuur je ze in de winter naar buiten met een zomerjasje:P

  Bij jou schiet het inderdaad ook al op zeg! Fijn hoor! Weet je al of het een jongen of een meisje is? Wij krijgen een zoontje:D

 17. Hai,

  Yep, ik ben inderdaad zwanger, leuk dat jij dat ook bent. Hoe ver ben jij nu? Mijn vier konijnen wonen allemaal buiten. Maar dat is ook meer om praktische redenen, omdat ze buiten meer ruimte hebben (in de ren) en ze op die manier niet ons hele bankstel etc. kapotknagen;) Verder kunnen ze natuurlijk net zo goed binnen leven als buiten, zolang ze af en toe de pootjes kunnen strekken buiten het hok. Ik had ze zelf in het begin ook binnen, toen ze nog zo klein waren, en de ren nog niet af was. Ik mis ze wel nu ze buiten staan hoor! Als ze binnen staan, is het veel makkelijker om af en toe te aaien, zeker in de winter.;)

 18. Hihi, dat dacht ik dus al!:P Yep, het is best fijn dat het steeds beter gaat met mijn broertje. Vroeger was het echt de vraag of hij ooit een normaal beroep uit kon oefenen. Maar het lijkt erop dat het best goed kan komen;)

 19. Nog ehh.. 8 weken en 5 dagen om precies te zijn:p Maar je weet het natuurlijk nooit helemaal precies! Voor mij mag oktober nu wel komen!

 20. Grappig:P Ik heet dus ook Anne, en mijn konijn heet Demmi:p

 21. Goed hoor!!:P Ik ben net terug van vakantie XD

  Dus binnekort zul je me wel weer wat vaker zien haha:P En hoe is het met jou?

 22. Haha:P Dank je! Vind je hem niet heel groot?? Voor mij hoeft mijn buik echt niet nog groter te worden hoor:P (De baby natuurlijk wel)

 23. Hai!

  Ja, ik heb nét een foto van mijn groeiende buik bij mijn album "overig" gezet! Haha! Hoeveel kinderen heb jij? En wat lastig dat er een dus niet tegen kattenharen kon. Ik hoop niet dat die van ons straks allergisch zal zijn voor onze kat, dat zou ik echt vreselijk vinden! Maarja, zoiets heb je natuurlijk niet in de hand! Zeker iets als astma niet. Gelukkig is onze kat halflangharig, op de een of andere manier zijn mensen die allergisch zijn, minder allergisch voor katten die een iets langere vacht hebben. Mijn schoonzus is bijvoorbeeld heel erg allergisch voor katten en kan daar echt niet bij in de buurt zijn. Maar voor onze kat is ze dus niet allergisch, heel bijzonder.

 24. Met mij gaat het goed hoor! Mijn buik heeft alleen een enorme groeispurt gemaakt.. Dus ik heb het idee dat ik elk moment kan ontploffen haha! En hoe is het met jou? Wat heb jij toch een ontzettend lieve konijntjes!:D (Net even foto's bekeken, en krijg zin om ze te knuffelen haha!)

 25. Haha! Leuk;) Ik ben 19 oktober uitgerekend:)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .