Ga naar inhoud

Konijnenliefhebber1993

Members
 • Aantal items

  1178
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Konijnenliefhebber1993 won de laatste dag op 9 april 2019

Konijnenliefhebber1993 had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Konijnenliefhebber1993's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

267

Community reputatie

 1. Gewoon niet meer oppakken. Het zijn prooidieren, dus oppakken is in de natuur de dood. Dus lekker laten zitten waar hij/zij zit. Ik heb er 24, en niet 1 die ik oppak. En allemaal komen ze als ik in hun verblijf kom. Nouja. De langharigen pak ik op, omdat het noodzakelijk is, de rest blijven lekker met alle pootjes op de grond
 2. Russische kunnen absoluut niet samen. Dus ik zal snel 2 verblijven van 100x50 regelen en ze gaan scheiden. De enige hamstersoort die samen kunnen zijn de campbelli hamsters.
 3. Ook dit klopt niet. Roborovski's gaan zelden samen. De campbellie hamsters zijn de uitzondering.
 4. Ik, ze is heel meegaand. Ik ben net terug en heb mijn hele dieren"bende" weer opgehaald. 19 cavia's en 6 konijnen. Ik stuur ze er al 5 jaar heen. Ben echt te vreden met haar en haar man. Ik neem aan dat je Denekamp bedoeld?
 5. De site is nooit 100% bijgewerkt. Ik zal ze gewoon eens mailen
 6. Waarom een fokker? Kijk eens bij Flappus in Zwolle. Daar zitten heel veel jonge hamsters
 7. Een hamster wordt vaak niet oude dan 1.5, of je moet geluk hebben net zoals ik, dat ze 2 tot 3.5 worden, maar dat zijn zeldzame gevallen.
 8. Ik heb zelf 24 cavia's, 6 konijnen en heb 21 hamsters gehad. Nu nog 1. Ik wil het liefst ook stoppen met hamsters, maar denk dat het niet gaat gebeuren omdat ze ook wat hebben. Het verschil? Uhm. Hamsters slapen overdag, waar cavia's dat minder doen, met cavia's heb ikzelf meer een band dan hamsters.
 9. Ik heb goede ervaringen met Bos in Lonneker. Bij Leonie. Maar Elze in Enschede ook. Daar ga ik met de cavia's heen.
 10. Heel veel sterkte met het verlies van Charlie
 11. Waarom dagen wachten? Waarom niet meteen uit zijn lijden verlossen? Ik heb ook hamsters gehad ( nog 1), hij is ruim 3.5 geworden, maar was vrolijk, en rende nog. Maar op zijn laatst deed hij t zelfde als de jouwe. Ik heb heb hem toen laten inslapen. Ik vind het laten lijden niet eerlijk!
 12. Ik zal zeker naar de dierenarts gaan. Het zijn prooidieren, dus laten bijna geen pijn zien. En mocht het inslapen worden, is dat t beste.
 13. Ben er vrijwilliger, dus komt echt 100% goed. Is het toevallig Loki waar nu mee geprobeert wordt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .