Spring naar bijdragen

Konijnenliefhebber1993

Members
 • Aantal bijdragen

  1061
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  4

Konijnenliefhebber1993 last won the day on 9 April 2019

Konijnenliefhebber1993 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

223 Uitstekend

4 Volgers

Over Konijnenliefhebber1993

 • Rang
  Daisy en Pluis (K)(L)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het is inderdaad een hele moeilijke beslissing, maar wel een beslissing die je met je verstand en hart neemt. En inderdaad, daar is geen juiste of onjuiste keuze in. Heel veel sterkte vanmiddag
 2. Ag, wat sneu. Maar ze heeft een mooi leven bij je gehad. Heel veel sterkte
 3. Ik heb mijn 6 konijnen wel binnen omdat ik (helaas) geen tuin heb. Heb mijn groep van 4 wel in de woonkamer en mijn koppeltje in een apart gedeelte. Ja, het is een zooitje qua keutels. Maar rotzooi van hooi heb ik niet. Ik heb de wctjes in van die grote hol-dingen van de ikea.
 4. Ik herken het ook niet. Ik heb een 1 jarige ram, die met 3 maanden gecastreerd is. Hij is alles behalve sloom en stil. Hij heeft energie voor 100.
 5. Dat kan niet zomaar. Ik geloof dat je dan ook aangesloten moet zijn aan de "gewone" voedselbank
 6. Nouja, ik heb er veel last van inderdaad. Dus dan denk ik dat konijnen dat ook kunnen hebben? Ik heb mijn konijnen binnen, dus ik heb geen hok. Maar ik gebruik alleen maar strokorrels.
 7. Hoi allemaal. Ik heb een vraagje. Ik kon aan mijn andere konijnen merken dat er wat met Daisy gaande was. Dus heb haar gecheckt en zag dit tot mijn verbazing. Iemand enig idee wat het is? De dierenarts is al gebeld en de afspraak staat voor morgen.
 8. Misschien toch dat de hennepvezel is? Ik had dat altijd voor de cavia's, maar ben er vanaf gegaan, omdat ik het er heel benauwd van keer. Misschien dat bij hem ook wel zo is.
 9. Ja, ook bij Maaike is het verplicht, om ze terug te brengen als je er niet meer voor kunt of wilt zorgen. Ik hoop ook dat het beter gaat. Maar nog steeds niezen? Welke bodembedekking gebruik je? Hooi kan ook stoffig zijn, merk ik hier ook meteen wanneer dat het geval is. Hooi dan eens uitschudden voordat je het geeft?
 10. Verzekeren zal ik niet doen. Dan kun je beter zelf dat geld aan de kant leggen wat je aan een verzekering betaald, want bij een verzekering is niet alles verzekerd. Uhmmm.. Ja, ik herken dit. Maar ik wist het bij het adopteren van Messi dat het een probleemgeval kon zijn, en dat werd hij ook. 4 maanden voor zijn overlijden heeft hij mij 700 euro gekost, en uiteindelijk niet overleefd. Nu hij overleden is, is het voor mij inderdaad wel rustige in mijn hoofd. Wat jij moet doen, kan ik geen advies over geven. Jou konijnen komen bij Maaike weg dacht ik? Je kan haar eens bellen voor advies eventueel? Maarja, een konijn kan natuurlijk nu eenmaal ziek worden natuurlijk.
 11. Op zich, dat hij recht door zee is, is prima, daar heb ik geen moeite mee. Waar ik wel moeite mee had is dat Messi daar overleden was ( heb 'm opgehaald om te laten cremeren) en ik vanuit Enschede weer terug moest, je daar komt en er wordt gezegt: wat die gedaan heeft en vervolgens zegt: daar ligt hij, pak hem maar en neem maar mee ( dat kwam bij mij nogal ruig over eigenlijk)
 12. Dat is Evert-Jan zelf. Je moet er tegen kunnen. Hij moet wel op deze manier werken, hij heeft geen tijd om te praten of wat dan ook. Hij is DE specialist, en inderdaad, niet de leukste man om zo te ontmoeten. Maar hij moet wel
 13. Eens met christa. Gewoon een kant-en-klare koppel uit de opvang halen. Dan heb je inderdaad die gedoe niet, met herkoppelen. En het risico niet dat het in de pubertijd alsnog fout gaat, wat bij jonge konijnen een groot risico is. En wat doe je dan?
 14. Zal ik me niet druk om maken. Gewoon gaan genieten van je vakantie. Ze zijn echt niet boos op je hoor, en ze herkennen je echt nog wel na 5 dagen. Mijn konijnen herkennen bij ook nog gewoon als ik 2.5 week op vakantie ben geweest hoor
 15. Ik gebruik al 5 jaar, strokorrels/houtkorrels. Het bevalt me uitstekend. Ik heb er 6 konijnen op, en maak het om de dag of om de 2 dagen schoon. Je ruikt het niet
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .