Ga naar inhoud

teddydwergx

Members
  • Items

    1.079
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door teddydwergx

  1. Als je pas morgen naar de DA gaat, hoeft hij niet eens meer naar de DA want dan is hij wss zelf al overleden.

    Je kan hem echt niet nog een dag zo laten zitten, ga alsjeblieft nu naar de dierenarts.

    De Vogelkelder is van 12 uur open, en zal niet duurder zijn dan de Dierenkliniek Wateringse Veld.

    Ook betaal je als je ochtends gaat waarschijnlijk een spoed consult aangezien er dan geen spreekuur is.

    Bij de Vogelkelder betaal je volgens mij niks extra's omdat het zondag is.

  2. Dierenkliniek Wateringse Veld is op zondag dicht en ligt ook rond de 40 euro, ik vindt het een beetje egoistisch voor je konijn.

    Hij kan er ook niks aan doen, en loopt nu ziek rond. Als je een konijn neemt, weet je van te voren dat hij ziek kan worden,

    en hier zitten kosten aan verbonden. Als je dit niet op kan brengen moet je gewoon geen konijn nemen.

    Je zegt zelf dat het spoed is, maar je onderneemt helemaal niks. Mijn ouders staan ook niet te juichen als ik met een dier, naar de DA moet. Maar als je een dier neemt, moet je hem ook medische zorg geven. Je zei ook eerder dat je zelf 90 euro hebt, hiermee kan je het consult al betalen + eventuele medicijnen.

    Ik stuur je een PB met me naam, zet dit liever niet op internet.

  3. Ik woon ook Wateringse veld.

    Die dierenkliniek is inderdaad goed ga ik zelf ook heen, maar als zijn kopje de ene keer recht en dan schee hangt is er echt iets mis.

    In de Vogelkelder zit een dierenkliniek die volgens mij op Zondag ook open is, ik zou echt even met hem naar de DA gaan.

    Waarschijnlijk heeft hij medicijnen nodig, je kan hem er nu niet zo bij laten zitten.

    Je zet zelf in je topic naam: Help konijn ziek! SPOED, iedereen hier op Bunnybunch zou zeggen dat je naar een DA moet gaan en niet gaan zitten afwachten. Misschien oogt hij beter, maar jij weet niet wat in zijn lijfje gebeurd.

  4. De buren willen best eten geven, maar zijn niet bereid om de toilet bakken te legen. En dat is toch wel belangrijk voor 1,5 week.

    Ik breng ze liever niet naar iemand, zeker niet naar iemand van marktplaats.

    Die van 2 mensen zoeken is misschien nog wel een oplossing. Ik woon trouwens in vlakbij Den-Haag.

    Ze eten allebei heel verschillend hooi, de ene keer doen ze een dag met het hooi en de andere dag moet ik het 3 keer bijvullen.

    Ik probeer zo veel mogelijk in huis te halen, beter te veel dan te weinig.

  5. Hallo allemaal,

    Over een tijdje ga ik 1,5 week op vakantie. Helaas heb ik nog niet de perfecte oppas tegen gekomen, maar ik blijf hard doorzoeken. Nu wil ik zeker zijn dat ik álles in huis heb zodat ze het goede voer en hooi krijgen. Ik maak 2 bakken met zakjes voer voor sochtends en savonds, zodat het niet meer afgewogen hoeft de worden. Hiervoor haal ik een 15 kilo zak voer in huis, ik zit allen met het hooi. Hoeveel hooi pakken zou ik in huis moeten hebben? Het is namelijk heel verschillend hoeveel ze eten, ze eten ook veel hooi door elkaar. Hoeveel hooi pakken raden jullie aan? En welk merk? Ik heb 2 dwerg konijnen.

    Ook zit ik met het eten geef dilemma, ik kan niemand vinden die 2 keer er dag langs wilt komen. Kunnen ze ook 1 keer per dag biks krijgen voor 1,5 week? Ik weet dat het niet super is, maar ik ben verplicht mee te gaan.. Ik heb 3 waterflesjes hangen, + bakjes, dus water zal wel goed komen. Hooi moeten ze gewoon onwijs veel van krijgen, zodat ze altijd wat hebben. Maar om nou in 1 keer al het biks geven is denk ik niet handig.. Of zou dit voor 1,5 week wel kunnen?

    Ik ben nog hard opzoek naar iemand die 2 keer per dag wilt komen, maar als het niet gaat lukken zal het denk ik toch 1 x per dag biks krijgen worden.. Is er verder nog iets dat ik echt in huis moet hebben of op papier moet staan?

  6. Je zou de DA even kunnen bellen en kijken wat hij zegt.

    Want als het dadelijk wel iets verkeerds is heb je misschien wel kans dat hij blind wordt etc, en dan kan je toch beter nog een keertje naar de DA, dan pas naar de DA gaan als het helemaal verkeerd gaat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .