Ga naar inhoud

Laniboekje

Members
 • Aantal items

  2310
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  25

Statusreacties die geplaatst zijn door Laniboekje

 1. Hoi Lani, ik mag geen PB'tjes sturen van BB tot ik mijn inbox grondig opruim dus even via deze weg. Allereerst nogmaals heel veel sterkte met het verlies van Quinn. Vind je het geen probleem om eventueel een logeetje te hebben nu? We hebben vrijdag om 11 uur een afspraak en horen dan verder hoe en wat, dus ik weet momenteel nog niks verder.

  Groetjes,

  Iris

  1. Laniboekje

   Laniboekje

   Ha Iris,

   Kon jou inderdaad ook geen bericht sturen. Ik vind het geen probleem hoor, ondanks het verlies van vandaag. Zat er wel aan te komen maar toch altijd even slikken. Wel blij dat ze zo vlot is gegaan, geen lange lijdensweg.

   Is het een idee dat ik Mathijs daar dan ophaal op aantonen van mijn ID-bewijs ofzo? Ik moet namelijk eerst werken en kan hem in de loop van de middag daar wel ophalen. Dat je zegt dat Ingrid Herps hem komt ophalen en ik mij identificeer?

   :)

 2. Hoi Lani, ik zet de link iet in het topic omdat onze adresgegevens etc er ook op staan (ik weet het, de link is al openbaar dus iedereen kan het al zien maar toch voelt beetje raar om een link naar je adres in een topic op BB te zetten :P ) maar via onderstaande link kun je ons jaarverslag downloaden. Onder kopje Overige bij Actueel verslag activiteiten. Wellicht handig om in te zien.

  http://anbi.nl/publicatieverplichting/stichting-konijnenopvang-joy/

  1. Laniboekje

   Laniboekje

   Hee! 

   Dank! Dat biedt wel wat meer inzicht ja :)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .