Ga naar inhoud

babbel_knabbel

Members
  • Items

    301
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door babbel_knabbel

  1. Woon je in of om Hardenberg dan? Ik voer mijn nijnen nu hfst (hope farm supertrio) die kun je bij de Jumper in Hardenberg bestellen (15 kg zakken) of gewoon eerst een kleintje om te proberen. Jumper, Welkoop en Petsplace verkopen ook SS. Mijn nijnen waren hier gek op maar met 6 nijnen werd het me een beetje te duur, nu zijn ze al helemaal gewend aan HFST. Welke winkel had het diervoer voor konijnen niet dan??

  2. Apart om te lezen dat ze bijna geen hooi eten. De mijne kunnen er geen genoeg van krijgen. Een hooibal moet ik zo'n 4 tot 5x per dag vullen bij Knabbel&Babbel.

    Wat betreft de BDK's die ze laten liggen, dan inderdaad minderen met biks dan zal het een stuk minder worden. Mijn nijnen lieten er eerst ook veel te veel liggen maar sinds ik ze minder biks geef heb ik daar bijna geen last meer van bij ze.

    Succes er mee in ieder geval!

  3. Ik heb mijn nijnen onlangs laten inenten. Ik wil toch wel graag het zekere voor het onzekere hoor... ik zou echt niet willen dat ik mezelf zou moeten kwalijk nemen dat ik het niet heb gedaan en dat ze er aan dood gaan of heel ziek worden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .