Ga naar inhoud

ilse42

Members
 • Aantal items

  5360
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ilse42

 1. Ik heb het inderdaad verkeerd gezegt omdat dat mij zo verteld is, dus ik dacht hij heeft geen baasje. Maar hij loopt wel altijd los, en kan daar voor eten en drinken komen. Zoiets, ik weet het ook niet precies.

 2. Jaa, dat ben ik en ookal gereageerd.

  Ik vind de reacties wel een beetje raar want ik was niet eens thuis, en hij is niet meteen buiten gezet ik heb het verhaal verkeerd verteld.

  Het is een konijn van mensen veder op, hij was van hun buren en die hebben hem los gelaten want ze gingen verhuizen.. toen hebben hun dat konijn opgevangen hij heeft gewoon een hok etc, die altijd open staat. Hij is nooit ver weg bij hun, die ene keer was hij dus iets veder weg gegaan en heb ik er voor gezorgd, iemand wilde z'n konijn terug want er werd rond gevraagt van wie hij was. Hij is van iemand, en ik kan er niks aan doen dat hij zo leeft. Ik kan niet zomaar dat konijn pakken en naar de opvang brengen.. dat willen die mensen niet eens. Maar ik ga het nog wel vragen of hij naar de opvang van Dollie mag, ik ben daar echt wel mee bezig. Dus deze reacties vind ik niet echt leuk, want ik kon er niks aan doen ik was niet thuis toen die mensen hem weer hebben meegenomen. Ik weet ook niet of ze hem weer in het hok hebben gedaan en dicht.. maar volgens mij loopt hij gewoon weer los. Dus hij heeft vrijheid en eet daar gewoon elke dag en drinkt daar ook elke dag. Zoiets zit het in elkaar tenminste zo heb ik het te horen gekregen ik weet het ook niet precies. Wat ik wel weet is dat hij van mensen is.

 3. Hij heeft geen baasje.. er zijn mensen die hem wel een beetje verzorgen. Want hun buren zijn ongeveer een jaar geleden verhuist en hebben hem buiten neergezet sinds dien loopt hij altijd los. En bij die mensen komt hij elke dag voor eten en drinken, hij ziet er gewoon goed uit. Nu loopt hij gewoon weer buiten ik kan er ook niks aan doen.. en hij ziet er heel gelukkig uit.

 4. Het gaat heel goed met dottje! Hij loopt eigenlijk los in mijn kamer en heeft een ren met hok zandbakje etc.. allemaal dingetjes. Hij slaapt naast mijn bed dat heeft die zelf gemaakt haha. En in de nacht loopt hij lekker rond en gaat hij eten en spelen!

 5. Kijk weetje waar ik bang voor ben, dat het verkeerde baasje zich gaat melden en met hem gaat fokken ( het is een ram niet gecastreerd ) of iemand een gratis konijn wilt en in een klein hokje stopt ofzo..

 6. Hallo allemaal,

  Mijn buurmeisje heeft een konijn gevonden, hij is tam en je kan zien dat hij van iemand is.

  Hij is nu hier omdat haar ouders heb in het bos wilden zetten, hier was een hok vrij.

  Hij blijft hier tot de eigenaar hem vind, en na 2 week iemand van bunnybunch die goed voor hem kan zorgen.

  nijn105_zps7ee7c00e.jpg

  nijn104_zpsac46dac2.jpg

  Van wie is dit konijn?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .