Ga naar inhoud

Luckybunny

Members
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Luckybunny

  1. Bedankt voor jullie reacties. Ik geloof wel dat de mensen zelf echt niet wisten dat hun konijnen besmettelijk zijn want zij vertrouwen natuurlijk gewoon op hun dierenarts. Dat de dierenarts zomaar zegt dat er niets aan de hand is kan ik ook heel boos om worden. Hij heeft de konijnen een week geleden nog nagekeken en ingeent terwijl ze klachten hebben. Ik heb de logeerkonijnen in quarantaine gezet in de schuur zodat ze ook niet in de ren in de regen kunnen gaan zitten terwijl ze al niet lekker zijn en ik doe handschoentjes aan als ik ze ga verzorgen. Hopelijk is dat voldoende om mijn eigen konijnen te beschermen. Helaas zeggen de eigenaren dat de konijntjes al 2 jaar lang de snotklachten hebben dus ik ben bang dat het chronisch is maar ik ga zeker het gesprek met ze aan of ze niet naar een andere dierenarts willen voor een behandeling met antibiotica.
  2. Hoi allemaal, Sinds vandaag heb ik twee konijntjes te logeren en nu merkte ik dat ze allebei een snotneus hebben en af en toe niezen. Hun neusjes zijn eigenlijk constant nat en ik zag bij een van de konijntjes ook wit snot. Bij de ander is het meer doorzichtig. De eigenaren hebben van tevoren niet gezegd dat de konijnen niesten maar bij navraag zeggen zij dat ze hiervoor naar de dierenarts zijn geweest en dat de dierenarts heeft gezegd dat dit niets is. Ik maak mij echter toch zorgen en ben ook bang dat dit besmettelijk is voor mijn eigen konijnen. Wat denken jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .