Spring naar bijdragen

Mluining

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Mluining

 • Rang
  BB newbie
 1. Ja zeker! Ben als de dood dat ze ontsnappen. Controleer iedere dag of alles nog goed vast zit.... Heb er nu een keukenkast op zijn rug ingelegd, gat erin gezaagd stro erin. Ook nu een oude kist in hun binnenverblijf met zand om te kunnen graven (word alleen gebruikt als toilet op dit moment haha).
 2. Okay! Bedankt voor de input. Zal het wegdoen. Zal vanmiddag de beter bouwmarkt vereren met de aanschaf van pvc buizen. Top idee!
 3. Mluining

  Ideeën konijnenren

  Dag lui. Sinds enige tijd heb ik voor de konijnen een ren gebouwd aan de stal waar ze verblijven (nachthok). Nu ben ik hier eigenlijk op zoek naar wat ideeën wat ik zoal in ren kan bouwen wat konijnen toch erg plezierig vinden. Ziet er nu wat armzalig uit, maar het gras is in aantocht dus dat zal de boel wat opvrolijken. Een andere vraag die ik heb, kan ik het gras wat ik maai laten drogen en dit aan hun voeren? Heb een redelijk groot stuk achter het huis waar gras groeit. Als ik het voor hun kan gebruiken doe ik dat liever dan het in de groene container gooien. Alvast bedankt voor de input! (Hoop dat de foto's duidelijk zijn, moest ze wat aanpassen om ze te kunnen uploaden)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .