Spring naar bijdragen

Moniek

Members
 • Aantal bijdragen

  662
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Moniek


 1. Wat vind ik dit erg voor je! Maar je bent er wel erg snel bij. Ik heb zelf twee konijnen gehad met ec. Bij de eerste wisten we nog niet van ec af en zijn we tot twee keer toe naar een 'verkeerde' DA geweest. Zij wist niet wat het was. Daarna zijn we wel bij een konijnkundige DA geweest, maar dat heeft niet meer mogen baten... Bij het tweede konijntje herkende ik het meteen. Ook hij was nog jong. Hij herstelde heel snel en nu een jaar later zie je helemaal niks meer aan hem. Mijn DA vertelde dat een jong konijn beter kan herstellen. Om wat voor reden precies weet ik niet meer.

  Het is goed dat hij nog eet en drinkt. Ik hoop dat hij snel hersteld.


 2. Om me toch even in het gesprek te mengen, wat denk je dan van al die oepsnesten die je voorbij ziet komen. Ik denk dat er misschien wel meer oepsnesten zijn dan dat mensen bewust een willen.

  En het nestje wat jij hebt bestaat toch niet uit 7 jongen of wel?


 3. Mijn Paco heeft ook ec gehad. Hij had precies hetzelfde, kwam ook niet altijd op zijn pootjes terecht. In het begin waren het kleine binkies en ze werden steeds hoger. Ik hield dan ook altijd mijn adem in. Nu is er helemaal niks meer aan hem te merken. Ik weet niet of het bij alle konijnen goed komt. Die van mij had eigenlijk maar een lichte vorm van ec. Evenwichtsstoornis, kop een beetje schuin. Niet tollen of een hele scheve kop.


 4. Leuk dat je het al gaat bestellen! Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Wij hebben wel geimpregneerd hout. Wat voor verf heb ik geen idee van. Wij hebben niks geverfd, omdat je dat zo bij moet houden.

  Is het misschien nog een idee om er geen bodem in te leggen (geen idee of dat kan hoor) maar te betegelen? Ik ben trouwens wel benieuwd welke je gaat bestellen.

  De boom weghalen was inderdaad een hele klus, zeker de wortels.


 5. Weet je dat je bij HI wel toestellease hebt. Na een jaar of twee jaar betaal je nog eens de marktwaarde van de telefoon of je moet hem inleveren. Ik heb een tijdje terug van alles uitgezocht en zoals Nicky ook al aangaf is het echt goedkoper om een simonly te nemen met een losse telefoon.


 6. Ik heb er nu 2x besteld. Het is een hele waslijst om op te noemen, dus ik zal de extreem lekkere dingen (volgens mij nijnen) noemen. Paprika, tomaat, vlokkenmix, paardebloem, kamillebloemen, peterseliesteeltjes, luzerne, aardbeiblad, papaya, mango, ananas, goudsbloemen. De rest gaat er ook goed in, maar ik merk wel dat ze hier extra gek op zijn. Van het gedroogde fruit wordt een van mijn konijnen helemaal gek, daar doet hij alles voor. Helaas voor hem krijgt hij dat niet zo vaak.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .