Spring naar bijdragen

josti

Members
 • Aantal bijdragen

  268
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

josti last won the day on 15 December 2017

josti had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

23 Uitstekend

5 Volgers

Over josti

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

533 profielweergaven
 1. Bedankt voor jullie reacties meiden... Hij heeft ondertussen weer voorzichtig een brokje gegeten, moge dat er snel meer worden. Temp was prima. Ik ga tot dinsdag zo door en overleg dan weer met DA over hoe nu verder. grijze haren krijg je er van.
 2. ter aanvulling: Hij heeft geen strak pijnsnuitje en ligt ook niet meer in een pijnhouding. Na op schoot gezeten te hebben voor zijn behandeling gaat hij wassen en wel weer liggen. Soms eet hij direct ook nog iets. En alsof het nog niet genoeg was heeft de poes ook nog een keelontsteking, afgelopen donderdag wéér bij de DA, en een kast vol medicijnen.
 3. josti

  Roekie niet in orde

  Sinds vorige week donderdag is Roekie niet in orde, wil niet eten. Met met mijn "normale" ritueel van pijnstiller en primperan kreeg ik m niet lekker aan de gang. Bij de DA foto gemaakt en daarop zien we een goed zichtbare enigzins grote maag, geen gas. Maag en buikje voelen mooi soepel. Door met pijnstillers primperan en Zitac (maagbescermer). Na geen noemenswaardige verbetering, hij eet wel weer zo hier en daar wat groen en een stukje brood ed duplo erbij tegen evt een geirriteerde maag/ maagzweer (???). Afgelopen woensdag kreeg meneertje ook nog EC bij met wat wankel zijn en 2x omvallen. Dus panacur erbij. De EC symptomen verergeren gelukkig niet maar hij blijft halfbakken eten en vindt mij ondertussen ook eng. Al met al is het een frustrerende toestand. Ik wil nog een 2e foto laten maken om te zien of zijn maag verbeterd maar moet nog overleggen wanneer we dat moeten doen, hoewel bij verbetering ervan hij beter zou moeten gaan eten. Nu heb ik hem toc 2x per dag in mijn handen voor zijn medicijnen en geef ik hem ook 6 ml dwangvoer erbij omdat hij zo weinig eet. Iemand de gouden tip? of ervaring met een maagzweer? ik hoor het graag...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .