Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 02-09-23 in alle zones

 1. Oh handig! Nou veel plezier dan 😂 die van Freddie vind ik ook hilarisch, die twee zijn/waren zo verschillend met snoepjes aannemen. Freddie rukt het uit je handen en rent weg en Guus had eigenlijk het liefst dat je het vast bleef houden tot het op was 😛 mijn andere Hollander/Rex duo is net zo, Fos sjeest er het hele huis mee door en Lumi pakt het netjes aan en eet het gewoon ter plekke op.
  3 punten
 2. Bedankt! Inmiddels zitten ze 2 weken apart en het begint echt sneu te worden. Vandaag is Nikkie gecastreerd, wat bij haar bijzonder makkelijk ging volgens de dierenarts. Ze heeft zojuist na wat aandringen peterselie steeltjes en een paar brokjes gegeten uit mijn hand, en ging toen zelf maar eens kijken wat er nog zoal in haar schaal zat, en heeft zelf nog wat kruiden gegeten, alleen nog geen hooi helaas. Morgenvroeg moet ik beginnen met pijnstillers en cisaral geven. (Moet Cisaral ook als ze al eet?) Madam zat net vrolijk in haar toiletbak te graven, en toen ze zojuist ging liggen gooide de zichzelf vrolijk omver. Hoezo een paar dagen rustig doen? 😅
  2 punten
 3. Gewoon indienen! Winnaars stuk voor stuk
  2 punten
 4. De winnaar van de maand augustus met als thema 'Kattenkwaad' is ... @knaagjeknabbelsuddenly! Gefeliciteerd! Rustig wachten tot het baasje eten komt brengen...... Waarom zou je?
  2 punten
 5. Hahahahaha!! Ik ga stuk! de beste foto's (screenshot's) die ik ooit heb gezien!! (en met geweldige tekst)
  2 punten
 6. Door privé omstandigheden ben ik iets minder actief op het forum vandaar mijn late reactie. Als eerste wil ik je sterkte wensen met het verlies van één van je konijnen. Het klopt inderdaad dat ik bij mijn ram Fluffy een oog heb laten verwijderen. Fluffy was nog geen jaar oud toen hij EC in zijn oogje kreeg. We hebben van alles geprobeerd om het te bestrijden, maar helaas mocht het niet baten. Mijn dierenarts stond gedurende de behandeling in contact met de konijnen specialist van dierenartsen praktijk Wilhelmina park in Utrecht, voor de volledigheid ben ik daar ook een keer met Fluffy op consult geweest. Uiteindelijk hebben we in goed overleg besloten om Fluffy’s aangedane oog te verwijderen. Fluffy heeft het vanaf dag 1 na de operatie super goed gedaan en nu na 2,5 jaar is er helemaal niets meer aan hem te merken ❤️
  1 punt
 7. Superleuk dat je deze links hebt gedeeld! Zo kan je ze inderdaad wel zien zonder een account te hebben. Erg grappig inderdaad 😂
  1 punt
 8. Ze eten echt veel hooi daar ben ik wel blij mee
  1 punt
 9. Ik vind dat soort kanalen ook maar niks, terwijl ik het idee juist wel leuk vind. Zien hoe andere baasjes het met hun beestjes doen, creatieve ideeën opdoen, verblijven zien. En de konijntjes/diertjes zelf natuurlijk. Maar op veel kanalen (waaronder zeker Lennon the Bunny) doen baasjes zichzelf voor als het ''meest perfecte baasje ooit'', vaak in combinatie met het naar beneden halen van andere baasjes, terwijl het perfecte baasje helemaal niet bestaat. Bij die beoordelingsvideo's is vaak de ene helft van de verblijven perfect (ook als het helemaal niet zo'n perfect verblijf is), en de andere helft wordt meteen de grond in geboord. Als de baasjes zelf dan van die cruciale fouten maken (vooral als ze weten dat het niet goed is, maar dat soms zelfs glashard gaan ontkennen) als een konijn alleen houden, kan ik dat gewoon echt niet hebben.
  1 punt
 10. Die van mij halen heeeeeeel veel kattekwaad uit, maar helaas, die bengels staan dan niet op de foto, maar op de camera. En screenshots vond ik niet meetellen, dus ik heb niet meegedaan 😛 Ondanks dit soort taferelen: Ik spring gewoon op dat nieuwe hok - geen dak nodig hoor 👍 Ik klop aan 👊 - en als dat niet werkt met je aandacht trekken Dan spring-klop ik wel. 🐸 Oh, en dacht je dat je veilig was en mijn maatje kan aaien? dan doe ik en papagaai na 🦜 En zit ik op je rug..... Niets van dit alles krijg ik gefotografeerd. Ze zijn te snel of ik ben idd bezig als ze iets uithalen.
  1 punt
 11. Ook hier vaak gejaag (of spelen) van ene terror Bobby achter Meike aan. Maar daarna is er liefde of tolerantie, I still don't know (in het Engels klinkt het leuker vind ik😄) Yep en Bobby zit nog steeds cq weer in de rui.
  1 punt
 12. Even getest want was nieuwsgierig hoe dit zou kunnen, maar ik zie inderdaad dat ik niet op een reel kan klikken (dan komt er een popup dat ik moet inloggen). Alle reels hier in het topic zijn echter met de link rechtstreeks naar de reel gedeeld en dan kan het wel dus ik deel er gewoon een paar 😁 : https://www.instagram.com/reel/CwhtGWKqn2d/ https://www.instagram.com/reel/CwcFNguqoCX/ https://www.instagram.com/reel/CwNoX5jqP3c/ https://www.instagram.com/reel/CwIe28BqgPo/ --> instafamous Moos (The Lucky One) https://www.instagram.com/reel/CvsMGEdqyrk/ https://www.instagram.com/reel/CvfXOLpqeth/ https://www.instagram.com/reel/CvULj4NK9Oc/ --> deze bedoelde Suus 😄 https://www.instagram.com/reel/CukMs0GKihr/ https://www.instagram.com/reel/CtWb4FYqphb/ --> niet grappig wel mooi om te zien ❤️ https://www.instagram.com/reel/Cs9Z--9KyFZ/ --> ik hou nu maar op anders ben jij er straks net zoveel tijd aan kwijt als ik 😂 Voor wie wel Instagram heeft en het leuk vindt, ik deel ook elke dag een foto of filmpje van de kleine Lennox in de stories zodat je haar groei kunt volgen. Dit kun je volgens mij helaas niet zien zonder Instagram, ook niet via een omweg.
  1 punt
 13. Arm beestje 😞 Zo dapper! Heel veel sterkte met het verlies. Hopelijk krijg je z'n vriendin er weer bovenop met een kuurtje!
  0 punten
 14. Helaas een vervelende update over Tuppi. Het leek een aantal weken weer wat beter te gaan en hij had op een enkele keer na geen buikpijn. Er is ontlasting ingestuurd en bij zijn vriendinnetje Fudge zijn er wormen gevonden, bij Tuppi niet. Helaas werd Tuppi de avond voor de uitslag van het onderzoek weer ziek maar kwam weer helemaal terug midden in de nacht, hij at weer en was weer helemaal zichzelf. De volgende ochtend is Tuppi helaas weer ziek geworden en was het nu echt menens. Hij is heel hard achteruit gegaan en helaas hebben wij onze lieve man moeten laten gaan. Wij zijn kapot van verdriet.
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .