Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 28-08-23 in alle zones

 1. Dinner by zonnescherm
  4 punten
 2. Rustig wachten tot het baasje eten komt brengen...... Waarom zou je?
  2 punten
 3. Onze achterburen hadden 's avonds een feestje met luide muziek en karaoke. Mijn vriend liep rond 12 uur al een keer erheen maar toen stopte het en liep hij weer terug. Toen ging het toch weer verder en is hij rond 1 uur weer naar buiten gelopen om te zeggen dat ze moesten stoppen met de luide muziek (wat ze ook deden). Inmiddels zaten beide konijnen op de catcube te dutten en toen hij de deur opendeed schrokken ze en vlogen ze van die catcube af. Die belandde dus bij de deur. Kushi had mooi even een nieuw parcours om te rennen (en er zitten knaagsporen boven de anti-knaagstrip). Grappige is dat ze nadat ze wegvlogen weer uitgebreid die verplaatste catcube gingen inspecteren haha Micha haalt weer blije capriolen uit Kushi vind het wel amusant Micha doet alsof hij een pluche konijn is
  1 punt
 4. Ananas kan inderdaad helpen. Hoe reageert ze op lactulose? Dat zou ook nog een optie kunnen zijn. Een andere optie, wat vergelijkbaar werkt is gember, maar ja krijg dat maar eens in een konijn, hoewel bij mij de een het wel lust en de ander niet. Je kunt dat eventueel met banaan mixen. Water helpt natuurlijk ook wel wat, dus genoeg groenvoer geven ondersteunt ook. Slickerborstel raad ik af. Is niet geschikt voor konijnen naar mijn mening. Meestal is het de ondervacht die de plukken geeft. De kans dat je daardoor met die pinnen de huid raakt is aanwezig. Ik vind het maar enge borstels.
  1 punt
 5. Ik heb de cavia’s even weer goed bekeken en geen beestje meer te zien 👍🏻Dus de druppels hebben goed geholpen.
  1 punt
 6. Ja, lekker is dat hé? Weinig werk en toch zoveel voldoening 🙂 De biologische kruiden zijn weer in de aanbieding. 2 voor €2.50, dus €1.25 per stuk. Bij de LIDL. De link naar de folder: https://www.lidl.nl/l/folders/hah-wk35-2023/view/flyer/page/4 Let erop dat als je munt, thijm of basilicum koopt, dat je de plant het beste nu nog kan scheuren. Gewoon zo, door de helft, inclusief wortels en dan beide delen ruim in de aarde planten (liefst potgrond met mest). Het is nog warm genoeg, dus ze zullen best een behoorlijke groeispurt nog kunnen maken. Na een week of 3 zie je dat je bijna 2 volwaardige planten hebt van dezelfde maat die je gekocht hebt.
  1 punt
 7. Voor de mannen op het forum, een konijnen zwembroek
  1 punt
 8. De vader is gecastreerd zodra we wisten dat we de dochter in huis gingen nemen. Die is nu al een tijdje niet meer vruchtbaar.
  1 punt
 9. Mijn konijn Teun heeft zichzelf wel iets aangeleerd en gebruikt mij als lift😅😆 Ik zat een keer op de buitenbank met hem en toen sprong hij op m'n schouder Als ik nu wanneer hij in het nachthokje zit er met m'n rug voor ga staan ( gebogen) Springt hij erop en dan ga ik gewoon op de grond liggen of op m'n hurken zitten en dan laat ik hem er in de tuin afspringen op het gras (danwel)
  1 punt
 10. Boomstronk model - of hoe je precies ziet wat elk konijn als strategie bedacht heeft om je aandacht te vragen Volgens mij weten ze gewoon dat de camera binnen staat, zeker hoe ze af en toe doen en ze horen volgens mij ook de click als hij van infrarood naar gewoon overspringt, zodat we weer beter beeld hebben. Ik ben benieuwd of ze hem missen als hij straks naar buiten gaat. Natuurlijk springen ze vaak op de hoogste boomstronk om aandacht te vragen, naar binnen te kijken of in het geval van Scarlett op de ruit te kloppen. Laatst zag ik Lodewijk ook de ruit van de deur likken (waarom?!), maar goed, het blijft natuurlijk lachen met hen. Ik liet mijn moeder zien hoe je precies ziet wat het karakter is van elk konijn met de volgende screenshots. Helaas dus wel een beetje slechte kwaliteit. Lodewijk Kijk... kijk... ik zit hier heel cute te zijn. Kijk eens, hoe lief ik ben, en leuk en schattig. Je wil gewoon naar buiten komen om mij eten te geven! Snoepjes! Training! Zodat ik leuk binkies doe enzo. Echt je weet dat je het wilt! Kom nu maar gewoon die deur open maken?! Je smelt toch weg van mij? Toch? Toch? Toch? Echt geen wonder dat de buurtkinderen die Lodewijk hadden gespot helemaal verliefd riepen: "OOH, jij hebt een konijn". Scarlett Hallo! Je bent toevallig wel 20 minuten te laat met ons eten. 😡 Het is al 7.20. Mij maakt het niet uit dat het weekend is. Wie denk je wel niet dat je bent?! 😤 Uitslapen?! Nee, 7.00 ontbijt tijd! Nu! KOM NAAR BENEDEN! Dit is echt onacceptabel. Niet te geloven dit. 😵‍💫 Dierenmishandeling! Kijk eens naar Lodewijk, die zie je gewoon wegsmelten omdat hij geen eten heeft gehad nog... 😱 OPEN DIE DEUR NU met ETEN! Scarlett staat dus echt heel vaak op de camera met haar pootjes zo breed uit, echt als een mens dat wil imponeren, terwijl Lodewijk dus altijd met zijn pootjes zo dicht mogelijk bij elkaar staat om zo cute mogelijk te zijn.
  1 punt
 11. 0 punten
 12. Ach wat ontzettend verdrietig bericht... Heel veel sterkte!
  0 punten
 13. Helaas een vervelende update over Tuppi. Het leek een aantal weken weer wat beter te gaan en hij had op een enkele keer na geen buikpijn. Er is ontlasting ingestuurd en bij zijn vriendinnetje Fudge zijn er wormen gevonden, bij Tuppi niet. Helaas werd Tuppi de avond voor de uitslag van het onderzoek weer ziek maar kwam weer helemaal terug midden in de nacht, hij at weer en was weer helemaal zichzelf. De volgende ochtend is Tuppi helaas weer ziek geworden en was het nu echt menens. Hij is heel hard achteruit gegaan en helaas hebben wij onze lieve man moeten laten gaan. Wij zijn kapot van verdriet.
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .