Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 28-08-23 in alle zones

 1. Ananas kan inderdaad helpen. Hoe reageert ze op lactulose? Dat zou ook nog een optie kunnen zijn. Een andere optie, wat vergelijkbaar werkt is gember, maar ja krijg dat maar eens in een konijn, hoewel bij mij de een het wel lust en de ander niet. Je kunt dat eventueel met banaan mixen. Water helpt natuurlijk ook wel wat, dus genoeg groenvoer geven ondersteunt ook. Slickerborstel raad ik af. Is niet geschikt voor konijnen naar mijn mening. Meestal is het de ondervacht die de plukken geeft. De kans dat je daardoor met die pinnen de huid raakt is aanwezig. Ik vind het maar enge borstels.
  1 punt
 2. 0 punten
 3. Ach wat ontzettend verdrietig bericht... Heel veel sterkte!
  0 punten
 4. Helaas een vervelende update over Tuppi. Het leek een aantal weken weer wat beter te gaan en hij had op een enkele keer na geen buikpijn. Er is ontlasting ingestuurd en bij zijn vriendinnetje Fudge zijn er wormen gevonden, bij Tuppi niet. Helaas werd Tuppi de avond voor de uitslag van het onderzoek weer ziek maar kwam weer helemaal terug midden in de nacht, hij at weer en was weer helemaal zichzelf. De volgende ochtend is Tuppi helaas weer ziek geworden en was het nu echt menens. Hij is heel hard achteruit gegaan en helaas hebben wij onze lieve man moeten laten gaan. Wij zijn kapot van verdriet.
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .