Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 26-10-22 in alle zones

 1. Dit geloof je niet. Ik kwam net thuis en dronk even iets beneden. Toen ging ik naar boven om met Dunya te oefenen. Ik hoorde een herrie... Zie ik Siem beteuterd voor de speelgoedkist zitten en hoor erin allemaal gerommel en gegooi met een voerbak. Ja hoor, het was mevrouwtje gelukt om naar binnen te gaan. Arme Siem 😆
  2 punten
 2. Wegens te weinig aanmeldingen hebben we besloten om de wokmeeting van november te verplaatsten naar begin volgend jaar, om precies te zijn zaterdag 21 januari. Je kunt je vanaf nu bij mij aanmelden. Begin januari zullen we nog informeren wie er definitief meegaan. Er was een plan voor een wok-meeting in November, maar daar waren niet genoeg aanmeldingen voor. Daarom nu een nieuwe poging, met een datum in het nieuwe jaar! WAT? Bijna jaarlijks is er een bijeenkomst geweest van Bunnybunch forumleden. De laatste jaren was dat een etentje bij een wok-restaurant. Je betaalt zelf, meestal is dat een all-in prijs voor eten & drinken, zo rond de 45-50 euro. WAAR? Het was voorheen in Amersfoort, bij Wok het Oosten. Dit restaurant is helaas gesloten. We zoeken dus nog een andere locatie. Suggesties zijn zeker welkom! WANNEER? Zaterdag 21 januari ('s avonds) WIE? Zowel mensen die nog maar pas forumlid zijn als mensen die al jaren op het forum actief zijn, zijn welkom op de wok. Jong en oud, maakt allemaal niets uit! Het is een gezellige sfeer. Echt iedereen is welkom. Vraag als je minderjarig bent wel even toestemming aan je ouders. Het is zonder partner, tenzij je partner ook bunnybunch lid is, dan kun je natuurlijk wel gezellig samen naar de wok komen. Het scheelt al dat je in de basis altijd één ding hebt om over te praten: konijnen! Hoewel er meestal heel wat meer onderwerpen aan bod komen op zo een avond. AANMELDEN? Opgeven voor de wok kan via een priveberichtje naar Marjoleink. Begin januari zal er nog een keer gecontroleerd worden of je het nog goed in je agenda hebt staan, voor de daadwerkelijke reservering gemaakt wordt.
  1 punt
 3. Diesel was de eerste paar dagen flink aan het opknappen en zijn hoofd stond redelijk recht. Hij at hooi biks en dronk zelf water uit een bakje. Het lijkt nu toch wat minder goed te gaan. Zijn hoofd is echt helemaal haaks om en hij is merkbaar wat onrustig. Hij drinkt geen water meer maar eet nog wel wat plukjes hooi. We gaan door met de intensieve behandeling waarbij hij nog 2x daags dubbele dosis panacur, 2x daags pijnstilling, 3x daags Oogzalf en 3x daags water en dwangvoer krijgt. Hopelijk gaat hij in de komende tijd wat meer vooruit maar we houden er rekening mee dat het nog langer kan duren
  1 punt
 4. De oplossing van de wildebrasjes en partij van de dieren vind ik heel mooi. Sommige halfwilde konijnen zijn bijna onmogelijk als huisdier te houden. Die zijn zo bang en moet je zo goed opsluiten, anders zijn ze weg. Dat is niet leuk als baasje maar ook niet voor de konijnen. Die hebben vaak wel genoeg instinct om in zo'n semi-wilde omgeving te overleven. Ik heb als vrijwilliger van de opvang wel eens te maken met de Wildebrasjes, die kunnen heel goed inschatten of een halfwild konijn gelukkig kan zijn als huisdier of niet. Dus als iemand hier de geschikte instantie voor is, dan zijn zij het wat mij betreft.
  1 punt
 5. Niet luisteren naar 'het internet', daar kun je alle meningen vinden die er maar zijn. Van de oude harde school van lekker laten janken in de bench, tot de kant die zegt: je pup moet in je bed. Het is niet goed voor een puppy om meteen moederziel alleen te zijn, voor een herplaatser ook niet, ze hebben steun en veiligheid nodig, alles is vreemd voor ze, het is echt zielig als je ze daarin alleen laat. We hebben anderhalve week op de bank geslapen, iets langer dan gepland, omdat Yula in de eerste week kennelhoest kreeg. Daarna bleven we beneden bij haar tot ze echt rustig lag. Het was voor haar geen probleem toen we boven gingen slapen. We hoefden ook al snel niet meer te blijven zitten tot ze rustig was. De avondroutine is elke avond precies hetzelfde, dat leren ze snel. Nu weet ze gewoon dat ze wordt uitgelaten, als ze terugkomt nog een klein beetje eten (Yula wordt anders misselijk in de ochtend) en dan slapen.
  1 punt
 6. Gevalletje ouderwets opvoeden. Het zal vast in de meeste gevallen goed gaan met de hond om gelijk alleen te laten slapen, maar of het een goede ervaring is voor de hond dat denk ik toch echt niet. Ik zou er zelf ook bij blijven slapen. Mijn ouders kozen ervoor om de hond op de slaapkamer te laten slapen in de ren. Er is maar één hond waarbij ze dat niet gedaan hebben, maar toen hadden we nog een andere oudere hond. Dus was hij alsnog niet alleen beneden maar waren ze met z'n tweeën.
  1 punt
 7. laten vallen. Dat smaakt altijd zo vies kunstmatig chemisch. Mandarijnenpartjes in blik
  1 punt
 8. Gevalletje: Elk voordeel...... wat fijn dat Dunya het zo snel doorheeft. Nu doorzetten Dunya!
  1 punt
 9. De meester tegen Jantje: "Wat zal je vader boos zijn dat je allemaal enen op je rapport hebt. Hij krijgt nog grijze haren van jou!" Jantje: "Ik denk dat hij juist heel blij zal zijn want hij is nu helemaal kaal."
  1 punt
 10. Ja, het is helemaal niet de bedoeling dat ze allemaal groot worden maar 'wij' kunnen dat natuurlijk niet verkroppen en dan grijpen we in etc. Onder een bepaalde leeftijd doe ik dat dus ook niet, maar zoals de kleine Peter Parker was een week of vier toen hij erg ziek werd. Ja dat is dan gewoon een al een heel (weliswaar mini) konijntje, dus dan haal je alles uit de kast. Nu is ie nog steeds een mini konijntje 😅 Speciaal voor @Jamesthebunnybutler (Als mensen nu nog geen medelijden hebben met die arme konijnenmoedertjes... dikke stampers vol in het gezicht 😂)
  1 punt
 11. Is ze er ook alweer zelfstandig uit gekomen? Inderdaad arme Siem, gaat z'n vriendin ineens zonder hem de beest uithangen.
  1 punt
 12. Ik vind 9 euro serieus veel geld voor iets dat ze in een kwartier gesloopt hebben.
  1 punt
 13. Goeie wandelingen, smerige auto 🤷 Ik heb een Instagram account aangemaakt voor Yula. Staat nog niks op, maar als er volgertjes komen motiveert me dat ongetwijfeld! Yula_romanianrescue. Ik ben te digibeet om een link te kunnen vinden in Instagram.
  1 punt
 14. Haha ze verassen je altijd door dingen ineens niet leuk te vinden he? 😅 Maar ik moet zeggen dat het die vakantie sowieso best koud was overdag voor Spaanse begrippen en 's nachts wel richting het vriespunt ging. Dus logisch dat ze in een slaapzak wilde slapen. Dan keek ze ons aan van, ik weet niet wat jullie doen maar ik wil naar bed, dus wie stopt mij in?
  1 punt
 15. Haha, dat vind ik echt wel een gevalletje met 2 maten meten 😂 Jij mag niet de kosten van jouw konijnen bij hen leggen maar zij wel die van hen bij jou 😅
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .