Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 22-09-22 in alle zones

 1. Ik heb ze gekoppeld en het is heel goed gegaan! Ik had twee koppels; Soltar en Hazel & Loeki en Foep. Ik zou het leuk vinden als ze bij elkaar zaten, dus ik heb geprobeerd ze te koppelen. In het begin vonden Soltar en Loeki elkaar niet zo leuk, maar nu zijn ze dikke vrienden. We zijn van plan om de ren te verbouwen, met bijvoorbeeld een zandbak. Ik heb ze gekoppeld in de schuur. Groetjes van Anna, Soltar, Hazel, Foep & Loeki 😄
  4 punten
 2. Het is weer de hoogste tijd voor wat Fluffy en Pip spam 😀
  4 punten
 3. Haha ja volgens mij was ik degene die je aangeraden heeft de witte panelen te nemen. Mijn deur draait inderdaad naar binnen, helpt helaas niet om mijn grote witte dame tegen te houden 😂 die kan ik minimaal 1x per dag terug sturen. Het kleine deurtje is zodat de konijnen eventueel ook op het gras kunnen, bij de vorige ren had ik achter de vaste ren standaard een grote ren op het gras. Deze had om die reden ook twee deuren, het is niet zo praktisch om ze vanaf de zijkant erop te laten. Ik heb het nu nog niet gebruikt, met mijn halfwilde konijnen moet je wel wat meer moeite doen dan alleen wat panelen op het gras zetten, maar ik vond het wel prettig om de optie wel te hebben.
  3 punten
 4. Die van mij zijn anders heel dom. Ik maak een gat in de verrassingszakjes, anders snappen ze niet wat ze ermee aan moeten.
  2 punten
 5. Dollie, jouw ren lijkt op onze ren. Wij hebben aan de korte kant dichte panelen met in één paneel een raampje. Daar vlogen de eerste dagen al drie merels tegenaan en allen dood. Dus nu vogels erop geplakt en het gaat nu goed. Aan de lange kant (6 panelen) hebben we er één dicht en er komen bij twee panelen nog plexiglas platen tegenaan. Waar is dat kleine deurtje (soort kattenluikje) voor aan de korte kant? Wij hebben onder één paneel een luikje dat open kan om eventueel bij het schoonspuiten het water eruit te laten lopen. Is het daar voor bedoeld? Was jij niet diegene die een keer schreef dat jij de deur naar binnen had draaien? Bij mij is het nu ook een paar weken geleden ook veranderd. En ik ben er erg blij mee. Nu schuif ik de konijnen opzij als ze in de weg zitten. En soms proberen ze naar de opening te komen maar als ze mijn benen zien, zijn ze al weg. Vaak kom ik dan met eten of iets met ze doen en dat vinden ze veel te leuk.
  2 punten
 6. Ik zat ook al te denken aan poot uit zijn kom (door artrose?). Respect voor alles wat er nog aan gedaan wordt. Pijn zou voor mij ook een grens zijn. Ik hoop dat hij er wat voor gekregen heeft. Ik ben ook benieuwd hoe het gegaan is.
  1 punt
 7. Haha ja, dat stukje 'kunnen praten' missen we helaas.. Gelukkig groeien hondjes wel veel sneller op 😁. Vandaag weer een succesje. Er kwam een vriendin die Yula wel al kent. Maar ze vindt het toch heftig als iemand ineens in onze woonkamer staat. Dus we hebben een ommetje gemaakt en haar onderweg 'tegengekomen'. Buiten was ze super wild aan het doen. Eenmaal binnen was het nog wel super duper leuk, maar niet zo spannend als anders. Heb haar een kong gegeven waar ze een half uur mee bezig is geweest, daarna heeft ze zich nog even geprobeerd op te dringen zonder succes, en toen heeft ze heel rustig op de bank gelegen. Niet 100% op haar gemak in het begin, maar genoeg om zich rustig te kunnen gedragen en te blijven liggen. Super goed ❤️
  1 punt
 8. Ik heb een tien jarig konijntje met een geamputeerde achterpoot (de amputatie heeft plaats gevonden toen ze 1 was, onze badkamer deur zat aan het balkon ze is ongelukkig gevallen op de tegels dus het was verbrijzeld), ze loopt nu al 9 jaar vrolijk rond met 3 pootjes (wel op een tapijtje en een grote ren zonder trapje). Het enige wat ze heeft gehad was lichte pododermatitis, maar dit was vrij snel met inpakken en medicatie weer verholpen en dit heeft mijn oudere konijn van 12 met 2 achterpoten ook gehad dus dat was puur ouderdom. Ze doet het wat betreft haar poot en stompje nog wonderbaarlijk goed en ik heb nooit het idee gehad dat ze ooit last heeft ervaren van de amputatie. Ik zou vooral naar de specialisten luisteren wat de beste optie is, maar wil hier vooral mee laten zien dan een konijn een lang gelukkig leven kan hebben met 3 pootjes en dat dit de betere optie dan dat je een pootje dat steeds pijn doet laat zitten.
  1 punt
 9. Wat was de reden dat je ze iedere dag even bij elkaar moet zetten? Normaal gesproken zet je ze op neutraal terrein bij elkaar. Gaat het goed, dan blijven ze samen, gaan ze vechten dan is het einde oefening en is het geen match. Als je ze steeds weer uit elkaar haalt krijgen ze niet de kans om fatsoenlijk de rangorde te bepalen en beginnen ze iedere keer weer bij het begin. Is hier misschien een andere methode gekozen omdat de voedster zo bang is? Eerlijk gezegd klinkt het voor mij niet als een goed plan. Je zou ze een tijd uit elkaar kunnen houden totdat ze niet meer bang is, en dan in een keer koppelen. Maar ik weet niet of dat echt iets gaat opleveren en al die tijd zitten ze alleen. Ik denk dat ik haar terug zou brengen en naar een andere opvang gaan voor een nieuwe poging. Bij een aantal opvangen kun je ook kiezen voor een koppelvakantie. Dan kun je een aantal voorkeuren opgeven, zij kijken met welk konijn het goed gaat, en je haalt ze pas op wanneer het een aantal dagen goed gaat. Ik ben zelf nogal een stresskip, en ik vind dat ideaal.
  1 punt
 10. Ik keek even op internet en het is inderdaad een larve van een huisvlieg. Weer wat geleerd. Het zwarte puntje is duidelijk te zien.
  1 punt
 11. Volgens mij is het de bedoeling dat je tussen de blokjes lekkere dingen verstopt en ze dat moeten zoeken 😉
  1 punt
 12. Vandaag is het hier een feestje, Namu is jarig! Zoek de verschillen!
  1 punt
 13. Hallo???? Zien jullie mijn schattige neus goed? Groetjes, Ann🐰
  1 punt
 14. Het ging een uur goed, toen piepte ze een beetje, werd mijn man wakker en moest plassen 😅 dus hij is er even uit gegaan, heeft haar even in de tuin gelaten en toen zijn ze allebei gaan slapen 🤣
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .