Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 06-09-22 in alle zones

 1. Wij zijn Mel, Delfina en Jelien en wij laten onze neusjes zien.
  4 punten
 2. Jerry had vorige week aan allebei de kanten van zijn staart een pluk uitsteken. Net een spoiler. Mijn vingers jeukten 😢, maar ik ben er af gebleven.
  2 punten
 3. Dat is verschrikkelijk πŸ˜±πŸ˜‰πŸ€­
  2 punten
 4. De fotowedstrijd van september heeft als thema: Neusjes! Wie houdt er nou niet van die wiebelneusjes? Of steken jouw konijnen hun neus graag in andermans zaken πŸ˜‰ Heb je een viervoeter die zijn/haar speurneus goed gebruikt? Laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema! De spelregels op een rij: - 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen. - Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen. - Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen. - Het is de bedoeling dat het een foto is die je zelf gemaakt hebt. De foto mag bewerkt zijn / een filter hebben. - Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand. - Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd. - Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en alle deelnames kunnen gedeeld worden op de bunnybunch social media kanalen. - De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand, ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel. Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic. Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's! Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden, daarvoor is een apart topic, het discussietopic fotowedstrijden 2022 Verzin iets leuks en inzenden maar !! Succes !
  1 punt
 5. Een poos terug had ik ergens op internet een tip opgepikt voor schoolbekers die gaan stinken (man wat heb ik daar een kindertrauma's aan πŸ˜…). Ik dacht: Meteen onthouden voor de caviadrinkfles. Nu merkte ik vandaag bij het drinkfles bijvullen dat er een beetje een luchtje aan zat. Dacht meteen weer aan de schoolbekertip dus hier is 'ie dan: Een of twee eetlepels rijst in de drinkfles. Scheut water erbij. Opening afdekken met je hand, iets van een minuut flink schudden en rijst er weer uitkieperen. Dan weer omspoelen. De rijst ''schuurt'' het vuil er soort van uit en neemt ook water op, waardoor het extra schoon wordt. Bij mij werkte het perfect, er kwam echt wel wat vuil los. M'n drinkfles ziet er weer als nieuw uit πŸ˜„. Het leek me ook wel net een wat veiliger idee ook dan schoonmaakmiddel en dan maar hopen dat het goed genoeg is schoongespoeld. In het tuutje hoopt zich ook nog wel verrassend veel vuil op, toch een plek die je gauw vergeet. Ik heb gemerkt dat van die borsteltjes voor herbruikbare rietjes daar perfect voor zijn. Toen ik de drinkfles terughing begonnen ze gelijk te drinken, dus hij is goedgekeurd πŸ˜„.
  1 punt
 6. Ze ziet er totaal niet te dik uit volgens mij, dus ik denk dat ze gewoon wat groter is. Hangoren zijn vaak ook iets plomper gebouwd, met een wat breder koppie. Daardoor lijkt ze misschien ook wat dikker.
  1 punt
 7. ik gebruikte een rager die je normaal voor babyflesjes gebruikt, werkt ook goed πŸ˜‰
  1 punt
 8. Hoi Lollie, dank voor je uitgebreide reactie! Heel fijn :). Ik heb de buis op de site gevonden. Dat lijkt mij wel wat, vooral omdat het flexibel is. Ik wil de ren af en toe kunnen verplaatsen. Ik ga ermee aan de slag. groetjes Linda
  1 punt
 9. Mijn konijnen zouden het slopen en ik zou bang zijn dat ze er in vast komen te zitten met hun kopjes.
  1 punt
 10. Als het stro en zaagsel gewoon droog en schoon blijven hoef je dat niet meer telkens te vervangen. Fluffy en Pip hebben afgelopen winter de hele winter met hetzelfde stro gedaan. Ik controleerde regelmatig of het nog schoon en droog was en deed er soms wat extra bij.
  1 punt
 11. Iets minder voedselverspilling: koop in de bouwmarkt een stukje ketting wat ook aan een stop van een gootsteen zit (van die kleine balletjes). Zelfde effect, herbruikbaar.
  1 punt
 12. Leuke tip. bedankt. kan ik voor mijn Dopper gebruiken. Kan ik ook niet echt goed bij.
  1 punt
 13. Styx zit vandaag zijn eerste dag terug buiten. Het was tΓ© zielig, hele dagen in de traliekooi. Hoe mensen dat kunnen, zonder schuldgevoel, hun nijn de hele dag in een kooi houden ...
  1 punt
 14. Yula is jarig vandaag! Ze is nu 1, dus echt puppy af, al vindt ze dat zelf nog niet altijd πŸ’.
  1 punt
 15. De winnaar van de maand juni met als thema 'boevenstreken' is geworden: @Flops Gefeliciteerd! Oh, wilden jullie die nog lezen?
  1 punt
 16. De winnaar van de maand april met als thema 'oren' is geworden: @EveD Gefeliciteerd! Mijn hangoren als ik op kruissnelheid ben 😎
  1 punt
 17. De winnaar van de maand maart, met het thema boekenweek is: @Eefje Gefeliciteerd!
  1 punt
 18. De winnaar van februari met de aller mooiste konijnenfoto is @Deeskuh88!!! Gefeliciteerd!
  1 punt
 19. De winnaar van de maand Januari, met als thema IJskonijn is: *tromgeroffel* @Dollie Gefeliciteerd!!!
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .