Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 09-07-22 in alle zones

 1. Ruim vier maanden na de storm die de vorige ren verwoest heeft hebben we nu eindelijk een mooie nieuwe ren voor de groep 🥳 Er wonen op dit moment zes konijnen in de ren: Lux, Lex, Carl, Dali, Pumpkin en Niamh. Dit zijn allemaal vaste bewoners die de rest van hun leven bij ons blijven.
  5 punten
 2. Ik heb nooit zo veel met langharige konijnen, maar deze twee zijn wel echt heel leuk! Ze zijn super sociaal, kruipen helemaal op en onder je als je in de ren zit! De opvang zit op het moment echt overvol, en voor deze langzitters was weinig interesse, dus nu mogen ze bij mij even op vakantie. Mocht je nog een plekje binnen hebben en bereid zijn om wat extra vachtverzorging te geven, deze pluizenbollen zijn beschikbaar voor adoptie via Knijn en ko te Bavel.
  2 punten
 3. Een lange lijn en rondjes racen, topcombinatie 👍. En toch raakt ze bijna nooit in de knoop 🧐
  2 punten
 4. Qua temperatuur kan het prima nu inderdaad. Alleen doe het dan niet op een bloedhete dag, want een verandering van omgeving geeft stress en die hete dagen zijn al heftig genoeg voor ze. Verder ligt het aan het konijn oh hij ermee kan dealen of niet. Ik heb jaren konijnen in de woonkamer gehad en dat ging prima. Maar mijn huidige ram zou dat niet kunnen. Ik heb hem weleens een week in de woonkamer gehad, dat vond hij vreselijk. Het geluid van de afzuiger, vaatwasser, piepjes van de oven, gerammel met borden en pannen, alles was doodeng. Als dat voor jouw konijn ook geldt, dan is het geen goed idee.
  1 punt
 5. Ik denk dat selderij ook wel het meest gebruikt is. Maar volgens mij is de rest niet fout 😄 maar ik kan het wel aanpassen met de andere manieren erbij, dan komt het zeker goed 🙂
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .