Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 11-06-22 in alle zones

 1. Welkom! Ik snap wel dat je na je ervaring met castratie denkt, nooit weer. Helaas gaan ongecastreerde rammen eigenlijk als ze een tussen de 4 en 12 maanden oud zijn 9 van de 10 keer met elkaar op de vuist. Ik hoop voor je dat het goed blijft gaan. Heel veel leesplezier hier!
  1 punt
 2. Vandaag is ze twee keer alleen geweest, 1 keer een klein half uurtje en een keer 10 minuten. Ze geeft geen moer zo te zien. Ze snuffelt even bij de deur en gaat dan op haar plek liggen, binnen een minuut. maakt nog eens een ommetje na een paar minuten en gaat weer op haar plek. Echt fijn dit. Natuurlijk bouwen we het langzaam uit, maar het lijkt nu al geen verschil te maken of je nou 10 minuten of een half uur weg bent.
  1 punt
 3. Ik heb 1 koppel ongecastreerde beren ( zitten op 2.52x 1.00) Een castraat met een oude beer ( 6 jaar), in een kooi van 1.60. En dan 1 castraat met 17 dames. Die zitten in een kamer van 8m². Vind ik persoonlijk te klein, dus ik laat het "uitsterven" Advies is 0.5M² tot 1m² per cavia
  1 punt
 4. Als hij het gewend is zou je ook gras kunnen aanbieden (als je daar toegang tot hebt), de natte versie van hooi zeg maar. De meeste konijnen vliegen daar als het ware op af. Groene haver is inderdaad geen hooi, maar beter als niets, misschien als je dat onder het hooi mengt dat ie per ongeluk meer hooi gaat willen eten?
  1 punt
 5. Is zijn gebit al eens gecontroleerd onder narcose? Ik zeg niet dat dat het probleem is, maar konijnen met gebitsproblemen eten vaak selectief.
  1 punt
 6. 0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .