Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 15-04-22 in alle zones

 1. Lekker dutjes doen in de toiletbak 😴
  5 punten
 2. Hier nog wat foto’s van de afgelopen tijd. Alles gaat super goed! Foep en Loeki likken elkaar regelmatig, Loeki is wel erg in de rui dus Foep heeft wat harige keuteltjes. Op Foeps kale plek is al haar aan het groeien, zacht, kort babyhaar 😄 over een tijdje zie je waarschijnlijk niet eens meer dat het ooit kaal is geweest! Loeki kan ik nog niet echt aaien, maar dat is niet erg! hij springt vaak op schoot en Foep is aaibaar genoeg voor twee! 🤗
  2 punten
 3. Thuis entertainment
  2 punten
 4. Hallo iedereen! Ik zit momenteel in mijn laatste jaar aan Odisee hogeschool, hier volg ik de bacheloropleiding agro- en biotechnolgie (afstudeerrichting dierenzorg). Voor mijn bachelorproef tracht ik de kooien van Savic nv te evalueren in functie van het welzijn van konijnen en de vraag van de consument. Zouden alle konijneneigenaars volgende enquête willen invullen? https://odisee.qualtrics.com/jfe/form/SV_9BwzsiZAe1n4PMa Alvast hartelijk bedankt.
  1 punt
 5. Er komt denk ik nog een kilo of 8 bij, ze groeit het komende jaar nog door, maar dat is meer in de breedte en niet meer zo heel veel in de hoogte. Een beetje uitvullen nog het komende jaar. Er waren veel hertjes in het bos vanochtend, we waren ook vroeg. We hebben allebei corona maar Namu moet echt wel beweging hebben. Gisteren had ik flink koorts en is mijn man op pad geweest, vandaag is de koorts weg en ben ik weer mee geweest. Overdag kan ze wel in de tuin scharrelen, maar sochtends en savonds zoeken we de stille plekjes op voor een wandeling. Het dorp mijden we even.
  1 punt
 6. In de volksmond wordt meestal gezegd dat mannetjesdieren gecastreerd worden en vrouwtjesdieren gesteriliseerd, maar dat is echt niet waar. Sterilisatie is eigenlijk alleen de leidingen doorknippen. Bij castratie wordt er wat weggehaald. Meestal alleen de eileiders bij een voedster, omdat de baarmoeder dan alsnog verschrompelt en dan nagenoeg geen problemen meer geeft. En iets weghalen waar wel ruimte voor is, kan ook andere problemen opleveren. De eierstokken zijn behoorlijk klein, die hebben dat risico alweer veel minder. Dus om antwoord te geven op je vraag: Pippi is nog jong en kan die operatie nog heel goed aan. De noodzaak van de operatie zie ik sowieso wel in, en dan ben ik meer voorstander van castratie dan sterilisatie. Het blijft een buikoperatie, dus risico's zijn er altijd en die zijn ook niet uit te sluiten. Maar dan nog wegen de voordelen voor mij zwaarder dan de nadelen.
  1 punt
 7. Vlekje Airlines is ready for departure........... Take-Off!
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .