Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 12-08-21 in Berichten

 1. Mijn allerallerallerbeste vriendinnetje. Mijn allerallerallerbeste meisje.
  5 punten
 2. Vreselijk! Gelukkig was je er nu op tijd bij. Pas wel op met ‘kontbadjes’, want de vacht blijft heel lang vochtig en dan gaat het snel broeien en dan heb je juist ook weer kans op dit soort narigheid. Maar als het écht vies is moet je wat. Met de juiste voeding zijn vieze konten ook deels te voorkomen. Misschien goed om dit in dit topic een keer te vermelden (niet zozeer tegen jou, Sanne). Als een konijn vaak plakpoep heeft is het zaak om al het eten dat het konijn krijgt eens goed onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld of je veel suikers geeft (snoepjes, veel wortel, fruit), welke groenten, welke brokken je geeft, enz.
  1 punt
 3. Tjonge Jacintha... En wat balen dat de operatie vandaag toch niet door kon gaan. Tot dinsdag duurt nog lang... Zeker als je veel pijn hebt. Maar waarschijnlijk beter dat ze het dan in 1 keer goed doen dan wanneer ze het nu met spoed niet volledig kunnen doen. Hopelijk gaat de antibiotica per infuus wel wat doen. Veel sterkte. Gelukkig heb je wel een fijne kamer.
  1 punt
 4. Inderdaad veel beterschap!! Ik leef met je mee ❤️
  1 punt
 5. Heel veel beterschap @JacB! Wat een narigheid allemaal...
  1 punt
 6. Misschien kan ik een keertje langskomen?
  1 punt
 7. Wat erg voor je zeg. Dat gaat dus waarschijnlijk een lang weekend worden... Ik hoop voor je dat je het trekt met de pijn. Is er, buiten kaartjes sturen (waar mogen die nu naartoe gestuurd worden?), iets dat we op een afstandje voor je kunnen doen?
  1 punt
 8. Jemig! Wilde net vragen hoe het gegaan was. In plaats daarvan maar, hoe gaat het met de pijn?
  1 punt
 9. Wat ergerlijk dat ze steeds zeggen dat je geopereerd wordt en het dan niet door laten gaan 🙄
  1 punt
 10. Ooh nee hè.. dat duurt echt nog lang.. gelukkig heb je een fijne kamer voor jezelf. Maar zo lang in je eentje in een ziekenhuisbed is echt ellendig 😢
  1 punt
 11. Die zou je als decor in een horrorfilm kunnen gebruiken.
  1 punt
 12. 1 punt
 13. Veel sterkte morgen!
  1 punt
 14. Misschien iemand lief aankijken om wat lekkers te brengen? 😄
  1 punt
 15. Hoeveel konijnen? Ik heb 2 konijnen. Fluffy, beetje lichtbruin met zwart (ram) Pip, zwart (voedster) Hoe oud? Pip is nu 1 jaar en 8 maanden oud. Fluffy is 1 jaar en 6 maanden oud. Buiten of binnen? Fluffy en Pip wonen buiten in een overdekte ren. Groot of klein? Middelmaat denk ik. Fluffy is 1,8 kilo en Pip 2,2 kilo. Hun achtergrond? Fluffy heb ik als baby van 8 weken gekocht in het tuincentrum. Pip heb ik geadopteerd uit de opvang nadat Fluffy haar als vriendin had uitgekozen. Fluffy was toen 5 maanden en Pip was 7 maanden oud. Hun verblijf: Afgelopen voorjaar hebben mijn man en ik een grote, hoge overdekte ren gemaakt. In de ren staan nu een catcube, een hondenhok wat als schuilhok wordt gebruikt, een toiletbak met ruif, een zandbak en wat kleine speeltjes.
  1 punt
 16. Dat is gek... Ik wel. Ik ga in de herkansing!
  1 punt
 17. Welkom bij Bunnybunch. Wat heb je veel konijnen, zelfs voor Bunnybunch begrippen.
  1 punt
 18. Big smile van Flip. Mag hier even een middagje verblijven.😊
  1 punt
 19. Ik wil jullie even voorstellen aan Flip. Mijn peethondje ;). Hij is van mijn zusje maar ik pas vaak op. Het is een Welsh Corgi Cardigan hij is nu rond de 19 weken. Ik zal dan nu ook dit forum onderdeel in de gaten houden. Ik hoop dan ook meer te leren over honden. Oohja voor mensen die Insta hebben en het leuk vinden om dieren te volgen, hij heeft een eigen Insta @Flipdecorgi.
  1 punt
 20. Mijn Punkyboy. Mijn baby. Mijn patatje. Mijn Punkytje. Mijn alles.
  1 punt
 21. Ik ben onlangs een konijntje verloren aan deze vreselijke aandoening en ook mijn andere konijn had vandaag maden op z'n staart... Ik was er nu gelukkig op tijd bij en was nog goed te behandelen door de da. Dus gelijk ook de bunnys ingesprayt. Alles wat het maar kan voorkomen. Het is lastig, buiten al meerdere vliegen vallen, hok goed schoon, ik geef ze kontbadjes als ik ook maar beetje viezigheid bespeur. Dus vanaf nu zeker altijd sprayen. Vreselijke pijnlijke aandoening voor ze...!
  0 punten
 22. Zucht….. Met spoed opgenomen voor een spoed operatie. De nierstenen zorgen voor dusdanig veel problemen dat ze er nu toch echt met spoed uit moeten. 😔
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .