Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 17-07-21 in Berichten

 1. Wij hebben een huis gekocht! Het is eindelijk gelukt :). We gaan in een klein huis met grote tuin wonen in een klein dorpje vlakbij Breda! Dat wordt dus ook een nieuwe dierenarts zoeken, tips en goede ervaringen welkom! Met Baloetje en Ollie gaat het ook ietsje beter gelukkig, hopelijk gaat dat snel de goede kant op.
  11 punten
 2. We zijn nu een paar maanden verder en Ukkie is nog steeds een compleet ander konijn sinds haar castratie. Iedere dag wilde ongecontroleerde sprongen die alle kanten opgaan alsof ze een rodeostier is. Brownie heeft er nu echt een spring en renmaatje bij. Vroeger wist ze niet hoe hard ze zich uit de voeten moest maken als hij zijn dolle uurtje kreeg, nu doet ze net zo hard mee. Ze fokken elkaar helemaal op om steeds wilder en gekker te doen, zo leuk om te zien. Ze is vele malen actiever, terwijl ze vroeger alleen maar lag te suffen. Ze springt nu ook met gemak overal op en over, waar ze vroeger
  6 punten
 3. Mijn Punkyboy. Mijn baby. Mijn patatje. Mijn Punkytje. Mijn alles.
  5 punten
 4. Bij de plantenbieb 😛
  4 punten
 5. Mijn vriend en ik kwamen er net achter dat we vandaag 14 jaar bij elkaar zijn. LANG JONGEH!
  4 punten
 6. Waar Bunnybunch al niet goed voor is...
  3 punten
 7. Haha, wij hebben mede door dit topic vandaag besloten dat we ook 'even' een geregistreerd partnerschap aangaan, omdat dat gewoon handig is als je een huis koopt en met oog op eventuele kinderen in de toekomst.
  3 punten
 8. Hier zeggen ze "het vrouwtje", of "moeders" en dat vind ik misschien nog wel denigrerender. En dan vaak nog een opmerking waaruit de aanname bleek dat ik thuisblijfmoeder was, of een baantje voor erbij had (waar overigens niks mis mee is). Het is dan ik het dan nog net beneden mijn waardigheid vond om er even in te wrijven dat ik 2/3 van het gezinsinkomen binnenbracht.
  3 punten
 9. Ik ben overigens ook wel zo dat ik al moeite heb met de benamingen 'mijn' man, 'mijn' vriend. Partner is dan nog het beste vind ik. Want hij is niet van mij en ik niet van hem. Nog erger vind ik het als mensen zeggen 'mijn mannetje'. En degene die mij ooit 'vrouwtje' heeft durven noemen kon alleen nog een wegrennend silhouet in de stofwolken ontwaren. Ik ben wat heftig daarin 😅😆.
  3 punten
 10. Het was een mooie ochtend. Skittles heeft genoten. En daardoor ik ook. Wat ik van de fotograaf begrepen heb zitten er erg mooie foto’s bij, maar ze heeft er zo’n 400 gemaakt dus voor ze die allemaal heeft uitgezocht…
  3 punten
 11. Dat denk ik ook. We gaan naar het Almeerderzand, één van haar favoriete plekken om te lopen. Ze kan daar zó ontzettend genieten van het water en het zand ❤️ Het worden vast hele mooie foto’s. En sowieso een mooie ochtend voor Skittles.
  3 punten
 12. Haha “het vrouwtje” is ook wel heel erg. Alsof je een soort koe bent. Maar ik vind het verder wel mooi om elkaars man en vrouw te zijn, net wat @Evee zei dat klinkt wat volwassener op een gegeven moment dan het nog over je vriendje hebben. Ik heb wel zijn naam aangenomen met het oog op kinderen dat je dan met zijn allen een naam hebt. En mijn achternaam was echt vreselijk, schreef ook iedereen verkeerd, dus die wilde ik wel graag kwijt 😉 Misschien als ik een leuke naam had gehad dat ik er anders in gestaan had. Mijn hele ouderwetse schoonouders vonden het wel mooi. Maar nu we
  2 punten
 13. Misschien heb ik vandaag ook wel een plant gekocht..
  2 punten
 14. Misschien dat er voor mij ook 2 plantjes onderweg zijn ...
  2 punten
 15. @Marjoleinkoh man daar zou ik ook heel erg slecht op gaan zeg. WAT ZEI JE TEGEN MIJ???? 👹👹
  2 punten
 16. Ik heb eindelijk, na 2 bezoekjes aan de kringloopwinkel en 3 bezoekjes aan verschillende tuincentra, al mijn plantjes in potjes staan.
  2 punten
 17. Tjonge, de laatste post in dit topic is al van 1,5 dag geleden! Ik heb 6 nieuwe plantjes besteld, wel kleintjes. Ik vond het een beetje te gek worden om er ook nog nieuwe potjes bij te bestellen, dus als ze thuis zijn moet ik even kijken of ze passen in de potjes die ik nog heb. Dat is toch even passen. En anders wordt het er weer op uit voor nieuwe potje 🙈
  2 punten
 18. @Jamesthebunnybutler Gefeliciteerd! Leuk zeg! Toch bijzonder als dat met deze markt is gelukt he? Voelt het extra als de jackpot! Gaat ineens wel razendsnel, bij ons ook. Over twee weken de sleutel 🗝 Leuk ook dat je een lekkere groen tuin krijgt, hoeveel m2?
  2 punten
 19. De resultaten van mijn baksessie gisteren: Triple chocolate cake (dus chocolade cake met witte, melk en pure stukjes chocolade erin, afgewerkt met ganache van pure en witte chocolade) En rainbow cookies. Beide glutenvrij en de enige lactose die erin zit komt van de m&m's en stukjes chocolade, verder heb ik zelf wel lactosevrije producten gebruikt.
  2 punten
 20. Gewoon in een keer, dat geeft de minste onrust. Het mooiste is als de temperatuur binnen en buiten ongeveer gelijk zijn. Dus niet op een hele koude dag, maar een erg warme dag liever ook niet, tenzij het binnen dan ook erg warm wordt en het buiten beter vol te houden is.
  1 punt
 21. Bunnybunch wordt zeer gewaardeerd, zowel voor konijnenadvies als voor allerlei ander advies 🙂
  1 punt
 22. Gadver wat vervelend! Een kap lijkt me niet fijn voor een konijn en ook gevaarlijk als ze daarmee niet zelf kunnen eten en drinken. Een rompertje kan een goede optie zijn, maar ik weet dat er ook kraagjes zijn die gebruikt worden om te voorkomen dat ze aan de wond zitten. Daarmee kunnen ze wel gewoon eten. Als je op google naar konijn beschermkraag of zoiets zoekt vind je het denk ik wel, die zijn net iets vriendelijker dan die kappen en zo te zien zijn er ook wel konijnenmaatjes. Succes en sterkte ermee!
  1 punt
 23. Welkom bij de club 😁😁
  1 punt
 24. Bedankt! Inmiddels heeft ze wat gedronken en nog wat gegeten. Ze heeft twee kleine drolletjes gelegd en twee keutels heeft ze opgegeten.
  1 punt
 25. Meteen bellen, niet wachten tot morgenochtend. Een konijn is een prooidier en zal dus niet snel laten zien dat er iets aan de hand is. Als je verandering ziet in gedrag of in eetlust, dan is er dus echt wel iets aan de hand.
  1 punt
 26. @BaasjevanBrowniewij hebben vrij regelmatig evaluatiemomenten zeg maar. Even tijd voor elkaar, goed inchecken, wijntje erbij en bespreken hoe het écht gaat. Dus daarvoor hebben we deze dagen niet per se nodig. Het is niet iets wat we bijhouden, zo'n jubileum. Maar toch komen we er altijd net op tijd wel achter en zorgen we er wel voor dat we even wat leuks gaan doen. Maar nu waren we dat toch al van plan 💁.
  1 punt
 27. Oh wat heerlijk zeg, dat jullie niet veel hoeven te doen! Leuk ook dat het jullie smaak is, dat is wel echt fijn. Wij hoeven opzich ook niet heel veel te doen, maar dat gaan we wel doen. De badkamer is vrij nieuw, die laten we zitten. De keuken kan nog heel even, maar is echt oud en niet meer goed. Die laten we tzt doen. Verder de elektrische bedrading, isoleren en andere vloeren. De tuin wil ik uiteindelijk ook helemaal anders en een nieuw schuurtje met overkapping. Heep veel groen moet het worden, het is nu vooral ve gras. Maargoed, dat kunnen we nooit allemaal nu betalen dus we do
  1 punt
 28. Haha wij zijn ook zo romantisch, not. Wij zijn dan wel getrouwd, want voor mij was dat iets wat ik toch graag wilde, een trouwdag. En ik vond het op een bepaald moment ook raar worden om hem mijn "vriendje" te noemen. Man klinkt dan toch wat volwassener denk ik? Ik vind trouwen dan wel beter dan geregistreerd partner zijn, op dat punt was ik dan toch wel traditioneel. Maar gewoon een simpele bruiloft, lekker budget vriendelijk, klein gezelschap, onder huwelijkse voorwaarden met met ringen van 10 euro stuk - die we overigens ook niet eens dragen, maar anders werd het helemaal z
  1 punt
 29. Hallo! 🙋‍♀️ Ik ben er wel hoor. 😉 Wel wat minder vaak de laatste tijd ivm andere bezigheden maar alles oké hier. 😊
  1 punt
 30. Leuk! Nog 2,5 maand dus. Dan heb je ook nog wat tijd om dingen te regelen. Handig dat jullie er dan zsm in gaan, dat scheelt ook weer huur!
  1 punt
 31. Of& Sien is er nog wel af en toe. Bunniehop heeft geen konijnen meer, dus kan me voorstellen dat ze hier voor zichzelf minder te zoeken heeft. Joke leest wel mee, maar reageert zelden of nooit.
  1 punt
 32. Gefeliciteerd @Jamesthebunnybutler! 🥳 Wanneer krijgen jullie de sleutel? En wordt het verbouwen of valt dat mee?
  1 punt
 33. Het is even lastig hè, om voor deze periode van nu totdat de ram 14 dagen gecastreerd is een oplossing te vinden. Dat ze die periode ven iets kleiner zitten is vervelend voor ze, maar als je geen extra ren kan regelen dan is dat even niet anders. Wat ik dan zou voor tijdelijk zou doen is het ene konijn in het hok zetten, boven- en onderverdieping. En de ren op stenen zetten en het andere konijn daar in doen. In, of tegen de ren aan vast, moet je dan nog wel een hokje zetten. Een transportbox biedt geen bescherming tegen regen en wind. Denk aan bijvoorbeeld ‘Trixie konijnenhok natur
  1 punt
 34. Fijn dat hij weer opknapt! Biks eten ze vaak pas als laatste weer. Als hij hooi en groenten eet is dat voor nu helemaal goed. Brokjes eet hij dan over een paar dagen wel weer (als hij ze met de kap om kan pakken).
  1 punt
 35. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis 🥳
  1 punt
 36. Ik ken Wagenberg niet zo goed, maar volgens mij is het wel een leuk dorp.
  1 punt
 37. @pakyakker, wat vervelend. Hopelijk vergeet je je volgende pincode niet meer!
  1 punt
 38. Dat komt omdat zij behoorlijk strange spamfilters hanteren en bedrijven heel snel op de zwarte lijst komen. Ik heb daar ook een tijd veel problemen mee gehad,Microsoft/ Hotmail/Live/MSN vooral. Toen stond bunnybunch er zo zwaar op dat ik zelfs niet in de spam aan kwam met emails, ook geen webwinkel bevestigingen. Je kan als bedrijf aanvragen er weer vanaf te komen, maar dat duurt even. Het is de reden dat toen veel opties voor email uitgezet zijn op het forum, dat je bijv. Niet meer bij elke reactie in een topic een mail krijgt, maar maximal 1x per dag. Enz. Ook het meesturen
  1 punt
 39. Veel plezier vandaag, ondanks dat je deze dag met een dubbel gevoel moet beleven. Geniet en voel hoeveel Skittles van je houdt. ❤️
  1 punt
 40. Fijn om te horen dat dit wel goed gaat! Hopelijk komt ze de komende dagen nog iets meer los. En super fijn dat jullie alsnog op vakantie kunnen! Veel plezier morgen!
  1 punt
 41. Ik zou zelf geen dwangvoer meer geven als hij voldoende hooi eet. Hij krijgt voldoende voedingstoffen binnen, hij houdt zelf zijn darmen op gang, dus dan is dwangvoeding niet nodig. Je kan evt kijken of hij het wel zelf van een lepeltje wil aflikken. Je kan dit ook proberen met geprakte biks. Klein beetje kokend water over de biks gooien, prakken en geven maar (wel afgekoeld)! Als hij dit eet, kan je zelfs de medicijnen erin mengen, hoef je helemaal niet meer met spuiten aan de gang! Met pijnstilling heb je hiermee wel grote kans van slagen, in mijn ervaring is darmmedicatie iets moeilijker te
  1 punt
 42. Je moet ze zeker niet samen zetten totdat de ram minstens 14 dagen geleden gecastreerd is. Ook als je erbij bent, kan het gebeurd zijn voor je in kunt grijpen. Een transportbox als schuilhuisje kan wel, maar let wel goed op dat hij ook met regen goed droog zit (dat er dus geen regen door de ventilatie aan de boven- of zijkant kan komen). En kijk of het echt niet mogelijk is om de ren toch op tegels te zetten. Dag en nacht op gras kan zorgen voor darmproblemen, het is vaak nat door dauw of regen, en tenzij je gaas ingegraven hebt is de kans groot dat hij ontsnapt door onder de ren
  1 punt
 43. Het dwangvoeren lukte redelijk, maar hij wilde maar niks zelf pakken en plaste en keutelde niet, dus heb hem vanmorgen toch weer opnieuw naar de dierenarts gebracht. Ze hebben nogmaals pijnstillende injectie en injectie gegeven om zijn darmen op gang te brengen (er was bijna geen darmactiviteit meer te ontdekken). Vanmiddag om 5 uur hebben we hem opgehaald en hij is weer helemaal levendig😃💪 Hij eet volop, alsof hij veel in te halen heeft😏😉🐰 Dus hij gaat gelukkig helemaal de goede kant op, eet nu voornamelijk hooi en groenvoer, nog geen biks, dus dat moet nog
  1 punt
 44. Welk deel van de perzik is er gegeten? Hoeveel is er gegeten? Goed opletten en afwachten. Opletten dat het konijn gewoon blijft eten en drinken en zich normaal gedraagt. Als het wat vruchtvlees was denk ik dat de schade wel mee zal vallen. Kan zijn dat ze diarree krijgt. Als het de pit was zou ik wel een dierenarts bellen voor advies.
  1 punt
 45. Bedankt al voor de reacties. Het artikel had ik nog niet gelezen maar ga ik zeker doen. Dan laat ik ze verder lekker met rust. Ze zien er goed uit en groeien flink. Dus vertrouw er ook wel op dat moeder goed voor ze zorgt. 1 van de kleintjes houden wij zelf. De rest gaat naar familie en vrienden toe, zodat we zeker weten dat ze een fijn huisje voor altijd hebben.
  1 punt
 46. Voor een kinderboerderij hokje, heb ik ze helaas nog wel erger dan dit gezien. Maar 1 vierkante meter voor een koppel, en dat voor een plek waar kinderen in contact komen met dieren en er mee om leren gaan, is echt totaal het verkeerde voorbeeld. Zo jammer dat daar nog geen betere regels voor zijn. Ze zitten wel samen, maar je hebt ook nog kans dat dat is met als doel een nestje, dat het een ongecastreerde ram en voedster zijn. Je kan altijd personeel aanspreken, of een email sturen. Probeer dan vooral ook suggesties te doen die haalbaar zijn voor de kinderboerderij ipv. allee
  1 punt
 47. Ja kinderboerderijen doen het vaak niet geweldig met konijnen helaas. Ze zouden zo'n mooi voorbeeld kunnen geven. Er wordt vaak ook veel gefokt en worden veel opgepakt. Wel goed dat ze daar in koppels zitten! Heb je een gesprekje aangeknoopt?
  1 punt
 48. Nog een paar prachtige foto’s, van prachtige moppies. Ik geniet elke dag opnieuw enorm van mijn mopjes. Elke dag zit ik minstens een uurtje bij ze. Ik kijk naar ze, ik aai ze, ik geef ze kusjes, en ik speel met ze. Ik krijg er zo ontzettend veel voor terug! Want elke dag opnieuw komen ze me begroeten, floppen ze tegen mijn been aan, komen ze bedelen voor een zonnebloempitje (wat ze heel af en toe dan ook krijgen), geven ze me kusjes en gebruiken ze mij als obstakel om op, onder en tussen te kruipen. Mijn lief patatje, mijn lief frietje. Oh, wat hoe ik veel van ze. Onbeschrij
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .