Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 30-09-20 in all areas

 1. 6 points
  En we doen er nog eentje bij, ik heb zojuist een uitnodiging gekregen om te solliciteren naar een permanente verblijfsvergunning voor Canada! Daar wacht ik al sinds november 2019 op. Mooie dag vandaag 😍
 2. 3 points
  Super slecht, maar: Da doo run rin van de crystals Ring of fire van Jonny Cash Lolliepop dell commucial full edition Veder: Back to you Hannah Mae Umbrella The Baseballs Voor jou Maaike Ouboter Monday morning Thr Baseballs Rainbow in the sky Paul Elstak Born this way The Baseballs Feather on the clyde passenger Please don't give up the fight racoon
 3. 3 points
  Jaaaa, mijn man zit in het vliegtuig! Vanavond kan ik hem eindelijk na 6 weken weer zien. Op afstand achter een raam, want hij moet eerst 2 weken in quarantaine. Ennnn, daarna ga ik eindelijk Ripley & Lena ophalen!
 4. 2 points
  Lang leve de HEMA, 3 uitwasbare voor 5 euro. Kan ik ze zelf niet voor maken hoor!
 5. 2 points
  Ja, alles is goed gegaan! Hij was meteen weer aan het eten toen hij thuis kwam, en heeft ook diezelfde avond weer gekeuteld! Gisteravond was hij nog wat suf, maar hij huppelt inmiddels weer vrolijk door het huis heen 😃 Hij heeft Novacam van de dierenarts meegekregen en dat vindt hij geloof ik nog lekker ook! Ik denk dat ik hem vanmiddag dan ook weer naar buiten doe. Ik merk verder niets meer aan 'm. Zal er voor de zekerheid nog wel een snugglesafe bijleggen. Mocht het toch te koud zijn nog voor hem buiten, waar merk ik het dan vooral aan? Gedrag? En hij springt vaak bovenop z'n huisje, maar ik las dat springen zoveel mogelijk voorkomen moet worden de eerste dagen, nog tips hiervoor?
 6. 1 point
  Ik ben een paar jaar geleden nog naar een concert van limp bizkit geweest. Was echt zo'n throwback feest. Heeeeell erg tof!
 7. 1 point
  @BunnieHop & @Okki Ahhh, jeugdsentiment! Heel veel al heel lang niet meer geluisterd; misschien maar weer eens doen. 😄
 8. 1 point
  Oohh sense8 verslonden heb ik die serie. Vaag maar super facinerend en intrigerend
 9. 1 point
  Om te beginnen met een antwoord op je vraag: een toiletje zou wel kunnen helpen. Als je de bodembedekking alleen in het toiletje doet, en de rest van het hok leeg laat, dan kan dat helpen met de zindelijkeheid. Verder kan het ook helpen om het hooi bij het toiletje te plaatsen, konijnen eten graag terwijl ze keutelen. Maar je konijntjes zijn nog erg jong, dus je zult ze nog niet lang in huis hebben. Het kan dus ook zijn dat ze nu nog bezig zijn met het markeren van hun territorium en dat het vanzelf minder wordt. Het klinkt alsof je je konijnen bij een fokker gehaald hebt. Hebben die je goed ingelicht over de castratie van je ram? Het beste kun je ze nu namelijk al apart houden, omdat hij met 10 weken al vruchtbaar kan zijn. Dan moeten ze even volledig uit elkaar, dus ook dat ze elkaar niet kunnen zien of ruiken, zodat ze geen frustratie naar elkaar opbouwen. Als de balletjes zijn ingedaald, dan kan je rammetje gecastreerd worden, en daarna moet hij nog minstens 14 dagen apart zitten. Daarna is hij niet meer vruchtbaar, en kun je ze op neutraal terrein weer terug koppelen. De komende weken zit je dus even met een lastige situatie. Op de bunnybunch website staan ook veel informatieve artikelen, bijvoorbeeld tips voor een beginnend konijnenbaasje, informatie over de castratie en het koppelen. Verder wil ik je ook aanraden om te investeren in een goede ren. Het hok van 140 cm is niet voldoende voor permanente huisvesting, en zeker niet voor een koppel volgroeide konijnen over een paar maanden. Het is fijn dat ze door de kamer kunnen lopen als je thuis bent, maar konijnen zijn 's nachts en in de vroege ochtend het meest actief, en dan zullen ze niet de mogelijkheid hebben los te lopen. De minimale grootte voor een verblijf van een koppel konijnen is 4 m2 waar ze 24/7 toegang toe hebben.
 10. 1 point
  Jaaahaaa IK HEB HEM GEVONDEN! life sentence for mankind ❤️❤️❤️
 11. 1 point
  @BunnieHop oooh outblast! Jaaaaaren geleden op een paar houseparty's gehoord! De bekendste was unleash the beast, maar hij had nog een nummer wat ik nog veel beter vond maar ik weet niet meer hoe die heet 😭
 12. 1 point
  Maar ligt dat echt aan het soort hooi? Of zou het kunnen dat ze bijvoorbeeld te veel biks krijgen? Of dat het hooi te lang ligt?
 13. 1 point
  Best een leuk lijstje, @BunnieHop! Ik zou er dan zelf nog System of a Down, The Offspring, Nightwish en Rammstein aan toe willen voegen. Ik moet ook dringend mijn lijstjes eens updaten, ideetjes dus ook welkom. Ik luister momenteel ook veel Rock 'n' Roll, Rockabilly enzo: ouwe nummers/uitvoeringen en covers door bijv. Danny Vera.
 14. 1 point
  Precies dat inderdaad. Niet leuk, maar hij is in elk geval in het land. Vooral met de stijgende coronacijfers vond ik het erg griezelig worden of het allemaal nog wel door zou gaan. Die twee weken overleven we ook wel weer. En bedankt allemaal!
 15. 1 point
  Ik noem gewoon wat bandjes hoor 😋 Dropkick murphys Muse Twenty one pilots Metallica Slipknot Slayer Iron Maiden Motley crue FFDP André Rieu Two steps from hell Aerosmith Disturbed Atreyu (Angerfist Outblast Miss k8 Paul Elstak Partyraiser Dit zijn wel de extremere hoor 😂)
 16. 1 point
  Je kunt denk ik beter wat lekkere gezonde groenten geven ipv het allerbeste hooi. Dan ga je namelijk failliet. 😉 Het beste hooi vind je in de speciaalzaakjes (vaak online) en is echt behoorlijk prijzig. Niet in vergelijking met het voorverpakte hooi. Als je een goede kwaliteit hooi geeft denk ik dat je konijnen ook gewoon tevreden zijn.
 17. 1 point
  Geen probleem, dat mag hoor!
 18. 1 point
  Spook doet het aanzienlijk beter nu, ik weet het zeker. Die muts wilde mij gewoon graag €190 laten aftikken bij de dierenarts voor haar denk ik 🤪 Of ze wilde graag een keer op een ander soort foto staan dan op mn telefoon, kan ook nog. Enniewee.... ze loopt beter (nog niet helemaal normaal maar wel bijna) en ze staat ook een klein beetje op d’r achterpoten. Niet rechtop, maar ze komt van de grond af en dat is al heel wat. Ik blijf wel dingen makkelijk aanbieden aan haar; hooi niet meer hoog in de ruif maar verspreid in het hok (blijft het ook beter droog), knaagmateriaal hoog en laag (voor Kliko moet er ook wat uitdaging zijn in slopen, dus ik doe ook takken hoog ophangen), gedroogde kruiden even niet in een eierdoos of zakje maar los door de ren óf in het hok tussen het stro verstopt (afhankelijk van het weer, is het erg nat doe ik het in het hok anders strooi ik wat in de ren) tot ze echt weer goed op de achterpoten staat. Morgen telefonisch contact met mn eigen dierenarts, even bespreken hoe het nu gaat. Ik zal fysio dan ook ter sprake brengen, maar het gaat nu zo goed dat ik twijfel of dat nodig en verstandig is. Vooral omdat Spook niet echt een tam konijntje is.
 19. 1 point
  Het heeft geen geur, ik heb net gekeken en het is al een stuk minder.
 20. 1 point
  Dit is duidelijk een gevalletje van ‘Ga toch weg, joh, met je stro. Het is nog geen winter’.
 21. 1 point
  Timothy hooi is juist heel laag in calcium. Dat is goed voor blaas en nierproblemen, maar bij gebitsproblemen is te weinig calcium juist weer niet goed. Te weinig calcium kan weer kiesproblemen geven. Je kan wel timothy hooi geven, maar ik zou het dan wel mengen met andere hooisoorten. Dus niet alleen dat. Super trio word al langere tijd niet gemaakt, ik denk dat het oude voorraad is wat je dan nog tegen komt. Weet je zeker dat het niet de nieuwe variant er van is? Hobby first? Dat is wel anders van samenstelling.
 22. 1 point
  Vanaf vandaag werkt onze dochter thuis via de laptop on-line. Via de chat heeft ze contact met de leerlingen terwijl er een volwassene in de klas is om de orde te handhaven. Was wel wennen maar het werkt volgens haar boven verwachting goed.
 23. 1 point
  Super blij met mijn nieuwe boeken! 🎉
 24. 1 point
  Gijs kwam hier met 6 maandjes en Betsy was bijna 8. Is prima gegaan, op wat irritatie in de puberteit van Gijs na. Ik heb toen gezorgd voor een extra schuilhuisje zodat ze elkaar iets beter konden ontlopen. Nog steeds is hij drukker dan zij, maar dat is geen probleem. Soms doet ze lekker met hem mee en andere keren laat ze hem zijn ding doen. Het is een heel lief koppel. Ik zou me dus zeker niet door de leeftijd laten weerhouden! Wil je zelf geen konijnen meer?
 25. 1 point
  Wat grappig dat hij dat altijd doet. En handig ook. Ik heb een keer heel goed gekeken en volgens mij zie ik wel iets verschil. Ze zijn allemaal ongeveer even groot maar volgens mij zijn de keutels van Jazz iets donkerder en die van Pixie iets lichter. Ik heb in elk geval genoeg keutels in de bak gevonden vanmorgen dus ik ben er echt heel blij mee. Hij voelt zich duidelijk weer prima. Toch ben ik er niet helemaal gerust op. Het is toch heel raar als hij zomaar opeens pijn heeft en stopt met eten? Bij de dierenarts was hij ook iets onderkoeld. De dierenarts wilde hem zelfs opnemen en nu huppelt hij vrolijk rond. Wat zou het fijn zijn als ze konden praten zodat ik erachter kon komen wat het dan was. Hij had niks raars gegeten. Ik had wel net een nieuwe zak hooi geopend maar het ruikt niet raar ofzo en Pixie heeft nergens last van. Er is ook niks geks wat hij binnengekregen kan hebben. Het enige dat ik kan bedenken is dat hij misschien op mijn stress reageert. Ik weet niet of dat kan. Nou ja. Ik ben in elk geval blij dat hij weer vrolijk rond hupt en lekker eet en keutelt. Hij heeft me mijn onbehouwen actie van gisteren volgens mij weer vergeven want toen ik vannacht even kwam checken hoe het met hem ging kwam hij op me af rennen.
 26. 1 point
  Is alles goed gegaan? Vast wel als je hem straks mag ophalen!
 27. 1 point
  Wat lief van je vader! Hier staan misschien nog wel tips in: Tips voor het maken of kopen van een konijnenhok (huisvesting algemeen) https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenhok-kopen-maken-tips Tips voor het zelf bouwen van een konijnenhok (oa. over materialen) https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenhok-zelf-maken Schuilhokken voor konijnen (oa tips voor formaat) https://www.bunnybunch.nl/informatie/schuilhokken-nachthokken-voor-konijnen Roofdieren zoals marters en vossen weren uit het konijnenhok https://www.bunnybunch.nl/informatie/marters-vossen-weren-uit-konijnenhok
 28. 1 point
  Nou je gelooft het of niet... gisteravond begon meneer rond 8 uur met eten van mini sprietjes hooi en vervolgens zijn bakje voer (en dat zijn nu hardere brokken dan biks). De hele nacht heeft hij gegeten, tot net (er lag nu extra veel). Dus geen dwang meer gegeven. Ook gedronken. Goed gepoept. Nog even levendig. Argh. Nu heeft hij gister wel een pijnstiller gehad. En ik mocht stoppen met de maagdarmmedicijnen. En heb ik hem gister echt veel meer dwang gegeven dan eerst (omdat hij zelf nog een beetje at), dus misschien is hij daarvan aangesterkt. Maar het blijft raar. Want een stukje banaan of zelfgeprakte (en gekookte) wortel wil hij dan weer niet, terwijl dat véél zachter zou zijn voor zijn tanden. En hij normaal een half plakje banaan smullen vindt (af en toe een keer). Ook niet biks. Hij pikt echt wat hij het allerlekkerst vindt. Wat hij nu aan gemengd (ongezond) voer heeft gegeten, klinkt daarentegen kneitehard. Dus in hoeverre zijn het dan zijn tanden? Of toch iets anders? Benieuwd wat de dokter zegt. Zij zullen dan sowieso wel een operatie willen doen met zijn tanden. Waren ze de vorige x ook stellig in. Maar ik wil wel een arts die daar zijn best voor gaat doen. Want hij is nu levendig en eet, drinkt, poept 🙌🥳
 29. 1 point
  Vanmiddag om 16 uur mocht ik mijn schatjes weer ophalen. Pip had scherpe punten op beide onderste achterste kiezen. Deze punten hebben aan beide kanten van haar tong wondjes veroorzaakt die er een beetje ontstoken uit zien. Bij de dierenarts wilde ze niet eten en dwangvoeren lukte niet. Eenmaal thuis in haar vertrouwde omgeving wilde ze gelukkig wel lekker wat groenten en kruiden eten. Vanavond kwam ze weer net als vanouds enthousiast op haar biks af en begon lekker te eten.
 30. 1 point
  Dank, ik heb nu dit bedacht: morgen om 17:00 heb ik een afspraak bij Sterkliniek. Zij hebben al eerder zijn gebit onder handen genomen tijdens een narcose. Dan ga ik daar specifiek vragen: kunnen jullie opschrijven/delen wat er precies gedaan moet worden aan het gebit. Eventueel zeggen zij: dit kunnen wij zelf doen. Mochten zij dit niet kunnen (uiteindelijk zijn zij ook op katten en honden gericht, maar op zijn minst wel een gebitsexpert voor dieren in de kliniek), dan kan ik als laatste optie nog naar de Wilhelminakliniek bellen met de exacte beschrijving. Dan kunnen zij op basis van concrete info van de dierenarts vast wel een antwoord geven of zij dat wel kunnen/doen.
 31. 1 point
  De boeken gaan morgen naar Mira 🙂
 32. 0 points
  Whaaa, way een verschrikkelijke app is die nieuwe bibliotheek app. Man man man wat slecht. Sinds de lancering zijn al al diverse problemen. Valt zomaar uit, je kan niet door of terug spoelen in een hoofdstuk wand dan gaat hij naar t volgende hoofdstuk. Als je hem opnieuw opent ben je ook ineens een hoofdstuk veder.... Maar sinds de update begint hij als ik muziek luister of gebeld word spontaan t boek af te spelen. Super irritant!
 33. 0 points
  Uur geleden is er een kudde olifanten in mn hoofd geslopen die de vogeltjesdans op klompen aan het doen zijn zo te voelen 😕 Dus nu met een migraine pil en een emmertje in de buurt mn bed in, hopen dat het zo afzakt.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .