Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16-09-20 in all areas

 1. 4 points
  Hoe verstuur je 3 cat cubes..? Nou, gewoon, in 3 aan elkaar geplakte dozen 😶🤣
 2. 3 points
  Kan dat zomaar per toeval gebeuren dat vet gaat ontsteken? Het is wel een verhaal waar je mensen mee in de war kunt krijgen: mijn konijn heeft een liposuctie-operatie gehad, weight watchers ging te langzaam, maar nu heeft ze haar figuurtje weer terug. 🙂
 3. 2 points
  Geen chiliboontjes toevallig?
 4. 2 points
  Ja zeker! Ik had het niet zo snel verwacht. Liz denkt zelf dat ze alles al weer kan. Ze stond met haar voorpootjes op een oude handdoek heel fanatiek met haar tandjes eraan te trekken. Lijkt me nog niet zo'n goed idee met een buikwond.😄 De handdoek lag er om op te liggen.
 5. 2 points
  Ik zie een thema 🤣 Wij hebben rijst met boontjes gegeten.
 6. 2 points
  Liz heeft zelf weer wat gegeten en heeft haar verblijfje onder handen genomen. 😄
 7. 2 points
  Hun buitenren is 6m op 10 En het aansluitende binnenhok is 5 op 10 dus denk ik wel dat ze ruimte hebben Ze kunnen ook via een opening altijd van buiten naar binnen en omgekeerd
 8. 2 points
  Hoe is het met Spook? Loopt ze weer normaal? Mijn julia loopt ook niet normaal. Haar ene knieschijfje zit los dus soms hobbeltje meer dan echt lopen. Rennen kan ze het beste op vloerbedekking maar de keuken weet ze ook elke ochtend te vinden en dan loopt ze gewoon over het laminaat. Het is vooral heel vermoeiend om konijn te zijn. 😊
 9. 1 point
  Het is erg vervelend maar 2 rammen bij elkaar gaat maar zeer zelden goed. Helaas geven veel fokkers en dierenwinkels aan dat dat prima kan maar dat is niet waar. Het feit dat het broertjes zijn scheelt ook niet. Als je ze van jongs af aan hebt (8 weken of iets ouder) zou dat betekenen dat ze ook in de puberteit zitten. Het beste kun je nu één ram omwisselen bij een konijnen opvang. Het andere konijn wat je niet houd kan dan gekoppeld worden aan een vriendin. In de opvang worden rammen alleen aan voedsters gekoppeld en ook op karakter. Je konijn gaat dan op speeddate en kan zelf zijn vriendinnetje mee uitzoeken. Zo krijg je een stabiel koppel konijnen. Waarschijnlijk niet leuk om te horen. Maar ik zou ze echt meteen uit elkaar halen. Vooral als ze ook gaan boksen zoals je beschrijft. Persoonlijk vind ik konijnen niet de ideale dieren zijn om ingezet te worden met dergelijke dingen, zoals ik een woonzorgcentrum. Ze zijn erg stressgevoelig (het zijn prooidieren) en best moeilijk om goed te verzorgen.
 10. 1 point
  Ik denk dat het een moeilijke kwestie gaat worden. Er zijn natuurlijk dingen die je kunt doen om te proberen haar te weerhouden plinten, behang, zeil te slopen. Een zand-/graafbak helpt soms, afdekprofielen over de plinten helpen soms, renpaneeltjes om kwetsbare dingen heen plaatsen helpt soms, speelgoed helpt soms, sloop-/ knaaghuisjes helpen soms, een vriendje helpt soms (voor elk konijn is het beter dat ze een maatje hebben, maar dat is een ander verhaal). Wij hebben "hekjes" om alles heen staan wat niet kapot mag, maar dat is inmiddels niet meer zo heel veel, want gaandeweg leer je je interieur automatisch aanpassen aan huisdieren en kinderen. Nog even en we wonen in een grote loods met alleen recyclebaar knaagveilig speel- en klimtuig, zwembad en zandbak voor de huisdieren en kinderen en met een beetje geluk nog net wat hangmatten aan het plafond voor ons om in te slapen.
 11. 1 point
  Da's nog niet zo'n gek idee. Heb het al wel met witlof, bleekselderij en broccoli geprobeerd, dat wilde ze niet. Maar basilicum ruikt idd sterker, misschien heeft ze dan niet door dat er medicatie op zit. Thanks, ik ga het proberen!
 12. 1 point
  Mijn overleden konijntje Boefje was ook een pittige dame. Die had ook altijd streken. Dan was ze weer omtsnapt en haar ventje zat dan niet ver van de ren gompie te kijken van 'ik heb niks gedaan hoor ik weet niet hoe ik hier kom' en Boefje moest ik dan weer ergens uit de keuken halen haha. En dan liep ze snachts ineens rond hoorde ik haar uit haar kooi ontsnappen. Had ze een bovenste deurtje open gekregen. Hoorde ik KLENG en kort daarna getrippel over laminaat. Die noemde ik Boefdini ipv Houdini. Haha.
 13. 1 point
  Neeeeeeeeeeeeeeeeeee wat vies!
 14. 1 point
  Fenbendrops waarschijnlijk. Hopelijk komt ze er goed bovenop!
 15. 1 point
  @JacinthaBrehler, weet je zeker dat het geen xxxl zakken doritos zijn? 🤣
 16. 1 point
  Hahaha rebels ding. Maar daar hou ik van. Toen Noellie jaren terug was opgenomen bij dierenarts kreeg ik ook een belletje dat het alweer goed ging met haar want ze zat met haar eetbakje te smijten. Lekker pittig.
 17. 1 point
  Fijn dat het weer wat beter met Liz gaat! Beetje jammer dat je haar verblijf niet goed hebt ingericht, dat ze zelf aan de slag moest. 😜 Go Liz!
 18. 1 point
  Lekker spekkie!! Ga maar rommeltje maken hoor! Want dat moet denkt ze dan.
 19. 1 point
  Jeetje wat een toestand met Liz! Wat ontzettend fijn dat het niet foute boel is en dat ze heel veel weg kunnen halen. Ik ben net een dag te laat met sterkte te wensen, maar opzich is het nu ook nog wel van toepassing. Heel veel sterkte en een goed herstel gewenst voor Liz!
 20. 1 point
  Even terug naar dat filmpje van de nos. Ik kende die hele opvang niet! Heb de site bekeken, ziet er geweldig uit en voor ons net wat dichterbij dan knijn en ko. Eentje om te onthouden zeg!
 21. 1 point
  Goed zo, Liz! Gooi de boel maar gewoon door elkaar, hoor. Goed dat ze al zelf wat gegeten heeft!
 22. 1 point
 23. 1 point
  Wij hadden gisteren de supermarkt geplunderd en een lekkere hapjesavond gedaan. Wat sushi, tapas, broodjes met smeersels, kaashapjes uit de oven en een wijntje erbij. Vandaag maar flink sporten ter compensatie 😅.
 24. 1 point
 25. 1 point
  Hoi, nee eigenlijk heb ik dat zelfs nog nooit gehad.. maar Ik ga nu zo de dierenarts bellen!
 26. 1 point
  Je bent er vrij snel bij, dus ik denk dat je konijn een goede kans maakt om geheel of gedeeltelijk te genezen. Garantie is er uiteraard niet. Ik heb toevallig net een konijn met EC gehad, met als symptomen een scheef kopje en veel plassen. De verschijnselen zijn weg, maar ze moet medicijnen blijven nemen voor haar nieren. Ik heb hier echter ook verhalen gezien over konijnen waarmee het niet goed kwam. Dus morgen meteen naar de dierenarts lijkt me een goed idee. Op de website van praktijk Wilhelminapark, dat is de specialist op het gebied van konijnen, staat een behandelplan. Dat zou je kunnen meenemen naar je eigen dierenarts. https://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/konijn/cuniculi.html Succes morgen!
 27. 1 point
 28. 1 point
 29. 1 point
 30. 1 point
  Lijkt mij erg leuk te zijn @Francisca Zelf hebben we met vrienden gebarbecued. Was fantastisch weer ervoor. 3 weken geleden zijn mijn vrouw en ik samen met mijn moeder naar Passieflora op de Harskamp geweest. Echt een aanrader. (vanwege corona vooraf wel bespreken)
 31. 1 point
  Geen konijn maar een eekhoorn, maar ik kom niet meer bij 🤣
 32. 1 point
  Ik denk dat ik ze vanuit bunnybunch een berichtje ga sturen met complimenten voor het filmpje, het is niet vaak dat het zo netjes verwoord en uitgebeeld word.
 33. 1 point
 34. 0 points
  Ik zag net iemand die een gebruikt mondkapje uit de prullenbak viste om zelf te gebruiken. Ieuwhhh. 🤢
 35. 0 points
  Voedsters zijn vanaf ongeveer 3.5 maand vruchtbaar. Wij hebben in de opvang ook een voedster binnengekregen die met 3 maand al gedekt was en 11!! Jongen heeft gehad, waarvan er 6 het overleefd hebben
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .