Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 13-09-20 in all areas

 1. 3 points
  Dat is ook "bescheiden" om je eigen website te adviseren om duidelijkheid rond vaccineren. Had je het idee dat het op dit forum en bij "informatie konijnen" niet voldoende of goed beschreven is?
 2. 2 points
  Mijn laatste gedachte: Hubbeltje wordt ook al een mannetje van middelbare leeftijd... Wat viel mij net op? Zijn teentjes worden een beetje grijs... Oké, hij is inmiddels ruim 6 jaar, dus niet meer piepjong. Hij is effen zwart, dus grijze haartjes vallen sneller op, maar die charmante teentjes waren mij nog niet eerder opgevallen. Maar het ziet er wel super cute uit...
 3. 2 points
  Wat vervelend @MichelleloveElmo! Ik heb vandaag een helikoptervlucht gemaakt met mijn vader. Hadden we allebei cadeau gehad voor onze verjaardag. Hij vorig jaar 60, ik 1 sep dit jaar 30. Was erg gaaf. Vliegen vanaf Hilversum over Soest en Baarn en Blaricum waar al die BN'ers wonen. Ook nog Amsterdam in de verte gezien en de polder met de windmolens en de lapjes. Was erg vet.
 4. 2 points
  Het is niet af te leren, wellicht is ze wel af te leiden zoals Francisca aangeeft. Ze doet het niet om vervelend te doen, ze is gewoon konijn.. hier beginnen ze ook smorgens veel te vroeg hun ren te verbouwen. Ik heb om die reden onze slaapkamer naar de zolder verhuisd ipv de kamer pal langs die van de konijnen. Het zijn niet zulke fijne buren 😆.
 5. 2 points
  Als ze morgenochtend geen biks eet bel ik de dierenarts
 6. 1 point
  Wat naar dat Liz zich zo rot voelt. Hopelijk geeft de operatie uitsluitsel over wat er aan de hand is en is het goed te verhelpen. Sterkte met Liz.
 7. 1 point
  Welkom op het forum van BunnyBunch!
 8. 1 point
  Welkom bij Bunnybunch. Fijn dat je iets aan het forum hebt gehad. Ik vroeg me af, omdat je zegt dat het vriendinnetje over 3 weken komt, is het een jong konijntje? Of is Stampertje net gecastreerd en moet hij daarom nog wat geduld hebben?
 9. 1 point
  he bah wat vervelend! Ik hoop echt dat het weer snel beter gaat met Liz. Veel sterkte voor jou en Liz en beterschap!
 10. 1 point
  He wat naar zeg.. hopelijk geeft de operatie duidelijkheid en kan ze geholpen worden
 11. 1 point
  Jeetje, arme Liz. Duimen dat ze zich met de medicatie een stukje beter voelt en blijft eten en drinken, zodat ze zo sterk mogelijk de operatie in gaat. Gelukkig heb je een goede dierenarts, dat scheelt toch weer een slok op een borrel.
 12. 1 point
  Balen zeg! Zowel van je schoonvader als van Noellie.
 13. 1 point
  Dat schiet inderdaad niet op. Sterkte! Nog 109 dagen, dan is het voorbij! Hm.... dat zijn er nog best veel...
 14. 1 point
  Ik vind het heerlijk dat ik mijn kroketje, schnitzel, rookworst en andere dingen weer vegetarisch kan eten. Ik vind vlees erg lekker en het maakt het voor mij veel makkelijker om vegetariër te zijn. Ik eet vega voor de dieren, de natuur en voor het klimaat. Toen ik er mee begon was er echt niet veel op de markt qua vleesvervangers. Ik geniet nu volop van al het lekkers. Ik vind het heel fijn dat andere mensen nu makkelijker vegetariër kunnen worden of minder vlees gaan eten.
 15. 1 point
  Als die niet lekker is kun je altijd kiezen voor de bratwurst van de vegetarische slager, die smaakt naar frikandellen vind ik!
 16. 1 point
  Ja hé, na zoooooo lang zeuren! Ze helpt nu mijn vader te overtuigen,
 17. 1 point
 18. 1 point
  Zoals ik eerder aangaf is dit niet mogelijk. Ik heb hierboven enkele tips gekregen en wanneer onze ram inorde is en de koppeling lukt gaan we ons konijnen hokken weg doen en een grote ren gewoon plaatsen
 19. 1 point
  Ik was nogal sceptisch toen mijn vriend voorstelde om de oprit van de konijnen vol te gooien met grind i.p.v. te betegelen, maar Luz en Lew vliegen eroverheen alsof het niks is. Op het tweede filmpje had ik hun bakjes biks in mijn handen, vandaar het enthousiasme, haha. Edit: Excuses voor de belabberde kwaliteit. Op mijn telefoon zag het er beter uit.
 20. 1 point
 21. 1 point
  Wat een mooi koppel samen!
 22. 1 point
  Afgelopen vrijdag heeft Boef haar Pim ontmoet op de opvang. Dat verliep goed en na een uurtje of vijf samen heb ik ze mee naar huis genomen. Af en toe is het nog wat onwennig, vooral voor Pim, maar het gaat steeds beter en ze hebben de afgelopen twee nachten samen doorgebracht. Zijn ze niet lief? Ik kan meteen merken dat er meer leven in Boef zit. Erg fijn om te zien.
 23. 1 point
  Goed nieuws! Boef mag volgende week vrijdag op de opvang op date met Pim! En eventueel met andere rammetjes, als Pim geen goede match is. Een paar dagen geleden hadden we een goede kennis van mijn vrouw over de vloer. Die vertelde dat ze al twintig jaar 'in de konijnen zaten' en na een overlijden steevast een nieuw maatje van de opvang haalden. Daarna was mijn vrouw wat ontvankelijker voor het idee van een nieuw konijn. Blijkbaar is het beter als dit soort info van een onpartijdige derde komt. 🙂 Gisteren heb ik met de opvang gebeld en een afspraak gemaakt. Het kon helaas niet eerder dan 4 september, omdat Pim en een paar medekandidaten nog maar net gecastreerd zijn. Met Boef gaat het momenteel met ups en downs. Gisteren kon ik niet thuiswerken en was ze tot halverwege de middag alleen. Toen ik thuiskwam merkte ik meteen dat ze eenzaam is. Ze eet en drinkt gelukkig goed, maar ze is weinig actief. Ligt en slaapt veel. Arm meisje. Ik hoop dat ze weer opbloeit als we een nieuw maatje voor haar hebben.
 24. 0 points
  Hmmm de laatste 2 daagjes lijkt t niet zo lekker te gaan. Ze eet goed enz maar ze slaapt veel, zit er een beetje zielig bij. Plast mega veel. Ze heeft zelfs haar mandje vol geplast ipv op haar toiletje te zitten. Het lijkt alsof ze wel pijn heeft. Geef haar toch maar weer beetje pijnstiller. Denk dat ik morgen ofzo wat urine ga inleveren om te kijken of ze misschien blaasontsteking heeft. Verdorie... was net alles klaar met haar, krijgt mijn schoonvader een hersensinfarct en vandaag mocht hij naar huis begint Noellie weer.... ik word zo ziek van dat eeuwige gedonder steeds. Dit is echt een ROTJAAR!
 25. 0 points
  Nee helaas kan ik ze niet eten 😭(glutenintolerantie)
 26. 0 points
  Doei Fourtje, m'n opa'tje, m'n mini vriend, 16 september zou je 8 jaar geworden zijn.. in huis gehaald voor Roxy. Je gekscherende naam gekregen als mijn vierde konijn en omdat je 'four/voor' Roxy was. Met je timide karaktertje en met Rox als struise dame als grote liefde aan je zij. Wat heb ik van jou gehouden.. Afgelopen week hebben we hele dagen samen doorgebracht om je op te lappen. Het leek zoveel beter te gaan.. Je werd uiteindelijk boos als ik voor de zoveelste keer een spuitje aan je mond zette. 'Ik vind ook wel eens iets niet leuk' zei ik nog tegen je. En man, wat was vandaag niet leuk. Complicaties waren opgetreden en er was geen redden meer aan. Strak van de pijnstillers was je vanmorgen nog zo vrolijk en levenslustig, maar je lichaam dacht daar anders over. De eerlijkste keuze was om je te laten gaan.. 'Het spijt me zo' zei ik nog met tranen tegen je, en je had dondersgoed door wat er aan kwam. Toen ik je ziel uit je ogen zag glijden brak mijn hart.. toen ik thuis kwam en daar alles nog was zoals ik het achter had gelaten knakte ik echt pas in tweeën. Ik ben huilend bij Roxy gaan zitten en ze voelde feilloos aan wat de situatie was. Ze zit treurig in een hoekje en we missen je zo.. met je grote blauwe ogen, je zachte vachtje en je grootse liefde voor Rox.. Mijn hart ligt in duizend stukjes. Doei maatje, mijn kleine baby vriend. Het gemis is groot ❤️ Alle kusjes van Rox voor jou.
 27. 0 points
  Ik maak me zorgen om Betsy. Ze heeft echt een zware ademhaling. Zit nu weer sinds een paar dagen aan de antibiotica, daardoor lijkt ze wel weer veel levendiger dan vier dagen geleden. Maar je voelt en ziet haar adem echt pompen. 21e staat weer een afspraak bij de dierenarts, hopelijk verbetert ze in de tussentijd, anders daar om draxxin vragen. Hopen dat we haar een klein beetje kunnen helpen zodat we haar nog lang bij ons kunnen houden. Het sloeg me vandaag in het gezicht dat dat misschien niet het geval is, al gaat ze nu nog ok, we hebben bij Frits kunnen zien hoe het verder kan gaan..
 28. 0 points
  Ik weet t niet. Net te horen wat er allemaal voor mijn auto nodig is en ongesteld. En zat al behoorlijk aan of eigenlijk ver over mijn taxheen dus kon dit er niet bij gebruiken. T is niet dat ik t niet zou kunnen betalen maar wel een afweging of ik t wil laten doen of een andere auto ga kopen enz. En nog steeds geen duidelijkheid over mn broer en zijn vriendin en hun ongeboren waarschijnlijk niet levensvatbare kindje
 29. 0 points
  Dank voor jullie reacties. Ik heb het onderwerp vandaag even laten rusten. Op dit moment ben ik zelf ook nog te verdrietig om al aan een nieuw konijntje te denken. Dat komt vooral door het gedrag van Boef. Normaal is ze heel actief en rent ze je overal achterna, maar ze ligt sinds gisteren vooral achter de stoel op de grond. Als ze wel beweegt zoekt ze vooral naar DJ. Omdat hij zo plotseling overleed en de dierenarts daarna sectie op hem heeft verricht heeft ze geen afscheid van hem kunnen nemen. En de kinderen ook niet. Mijn zoon wist dat ik dinsdagmorgen met DJ naar de dierenarts zou gaan, maar toen wisten we natuurlijk nog niet dat hij een paar uur later dood zou zijn. Toen ik om half twaalf met DJ wegging, was hij net bij een vriendje gaan spelen. Toen hij om half vier thuiskwam, was zijn konijn al overleden. Hij liep meteen naar de keuken, waar het binnenhok staat. Daar zat alleen Boef. Voordat ik wat kon zeggen liep hij terug naar de tuin en deed het deurtje van het buitenhok open om te kijken of DJ daar zat. Hij kwam binnen en vroeg aan me: "Waar is DJ?" Toen moest ik hem vertellen dat ook zijn derde konijn dood was. God, wat was dat verschrikkelijk, om je kind zo'n boodschap te moeten brengen. Terwijl ik dit typ schiet ik er weer vol van. Natuurlijk is het erg dat DJ dood is, maar het verdriet dat ik zie bij Boef en de kinderen doet vele malen meer pijn. Over een week ziet de wereld er vast weer beter uit, maar op dit moment is het gewoon zwaar kl*te.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .