Spring naar bijdragen

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 25-03-20 in all areas

 1. Ik ben er wel achter gekomen dat ik blijkbaar altijd al in semi-quarantaine leef. Behalve dat ik nu thuiswerk is er voor mij eigenlijk niks verandert 😂
  3 points
 2. Ik haal op dit moment niet eens een borstel door mn haar. Het helpt om er als een holbewoner uit te zien als je wilt dat mensen afstand houden
  3 points
 3. 2 points
 4. 2 points
 5. Deze bolle wangetjes van Lola wil ik jullie ook niet onthouden. ☺️
  1 point
 6. Tot die conclusie kwam ik ook 😂 vooral sinds ik de zorg voor Mars heb ben ik echt alleen maar thuis zo wat. En als ik wel ergens heen moest dan zo snel mogelijk weer naar huis want anders kwam het niet uit met de voedingen. Ik heb het er ook niet heel moeilijk mee. Zonder huisdieren was het wel saai geweest!
  1 point
 7. Ik vind het lastig om er iets zinnigs over te zeggen zonder het zelf te zien. Hier wil ik nog wel even op reageren, ook voor anderen die meelezen. Een konijn die zijn mond open heeft (hapt) bij het ademen heeft het echt extreem benauwd. Ook een konijn die zijn kop omhoog houdt om te ademen zónder daarbij zijn mond open te hebben heeft het super benauwd en moet met spoed naar de dierenarts. Ik heb er helaas met een paar konijnen ervaring mee. Bij jouw konijn houdt ze haar kop alleen naar achteren als ze zwaar in slaap is, als ik het goed begrijp.
  1 point
 8. Wij gaan elkaar hier nog net niet te lijf. Ik woon met mijn autistische zoontje van 13. Ondanks alle mooie werkschema's is hij natuurlijk uit zijn doen, hij vraagt aandacht maar ik werk, en hij pubert. Ik heb gisteren een joekel van een monitor voor hem gekocht, maar nu komt hij zijn kamer niet meer uit, dus dat is ook weer niet de oplossing.
  1 point
 9. Ik herken die houding eigenlijk alleen van een konijn dat ik had met luchtwegklachten. Hoewel ze soms als ze echt ontspannen zijn en slapen de meest gekke houdingen aan kunnen nemen zonder dat dat betekent dat er iets mis is. Maar misschien dat andere leden er ervaring mee hebben?
  1 point
 10. Ja ik ga ook niet alles in één keer doen, denk dat ik in etappes ga beginnen eerst. Als ik het alleen op verzoek doe dan kan het weer zijn dat het op een moment komt waarop ik geen tijd heb. Heb gehoord van Lienappelsien dat ik niet te perfectionistisch moet zijn dus als die konijnen een beetje meewerken is het gelukkig niet zoveel werk als ik af en toe een paar doe 😂😅 Als iemand zich thuis nog zit te vervelen en konijnenfilmpjes in elkaar wil knutselen 😇 heb voor een pitch die ik nu op video moest doen wel een grappig filmpje van Mars gemaakt Als introductie
  1 point
 11. Voor mijn eigen moppies zal het me worst zijn hoe lelijk ik hen ook zou vinden wat kleur en aftekening betreft, ze zijn toch de allermooiste en allerliefste en allerlolligste.....net als jullie moppies trouwens. 😍 Mijn zwarte dametje is wel moeilijker goed op de foto of film te krijgen, maar ja.
  1 point
 12. Bij katten is alleen het verwijderen van eierstokken idd voldoende. Blijkbaar zijn er dierenartsen die er vanuit gaan dat dit ook op konijnen van toepassing is. Onterecht! Bij konijnen kan activiteit van het baarmoederslijmvlies nog steeds baarmoeder tumoren veroorzaken. Bij konijnen moet de baarmoeder echt dus echt uit. Ik zou even verder bellen voor een andere dierenarts.
  1 point
 13. Hallo Jenna, Ik heb mijn voedster (Bella) bij konijnkundig dierenarts laten castreren. Ik heb toen expliciet gevraagd of er werd gesteriliseerd (eierstokken) of gecastreerd (eierstokken en baarmoeder). Hij bevestigde het laatste; het is bij hen standaard procedure om alles te verwijderen. In de volksmond wordt het echter vaak steriliseren genoemd. Ze is gecastreerd bij 9 maanden. En onderhuids gehecht. Wij hebben het om gezondheidsredenen gedaan (op advies dierenarts) gezien de hoge kans op baarmoederhalskanker bij konijnen. En omdat onze voedster zo dominant naar het r
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .