Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 15-04-19 in all areas

 1. 1 point
  Ik ga binnenkort verhuizen en heb dan twee koppeltjes thuis in plaats van een koppeltje. Die van mij blijven lekker binnen en die van mijn vriend komen in de tuin. Super gezellig, helemaal zin in! Vanmiddag heb ik in mijn kamer een rennetje gezet om ze vast te laten wennen. Nu lopen ze altijd los door mijn kamer, maar in het nieuwe huis kan dat niet en wil ik het niet. Baloe is niet zo zindelijk en zit NU gewoon naast mij op bed te plassen. Echt smerig en op nieuw laminaat ook niet echt een succes. Dus vanmiddag meteen een goede puppyren gekocht, aangezien ik nu een panelenrennetje van maar 60 cm hoog heb. Ben benieuwd. Nu eerst mijn bed maar verschonen en die stouterd terug in zijn rennetje opsluiten!
 2. 1 point
  Goedemorgen allemaal. In dit topic heb ik een foto gezet van mijn konijnen verblijf. We hebben het hok verplaatst en daarbij hebben de bunny's een nieuwe ren gekregen. Hierdoor hebben ze veel meer ruimte. We hadden de nieuwe ren leuk ingericht met een huisje en bruggetjes. Dit hebben we weer vervangen door een klein trappetje met een door gang voor de twee. Hier onder zie de nieuwe ren van onze Jumper en Dot.
 3. 1 point
  Veel sterkte toegewenst met het verlies van je konijntje. Je hebt de goede beslissing genomen door hem uit zijn lijden te verlossen. Ik weet wat je doormaakt, vorige week zelf ook deze beslissing moeten nemen. Mijn konijntje had ook e-cuniculi; zijn grote vriendin gaat het goed mee en wordt ook preventief behandeld. Nogmaals sterkte
 4. 1 point
  Huiself: Ja, hij kan in principe altijd op het koertje (haha, die taalbarrière toch hé). Uitzonderingen daar gelaten. Sprietjes trekken doet hij enthousiast als hij binnen zit. Als hij binnen zit kan hij niet zelf naar zijn hokje buiten. Hij heeft binnen wel een kooitje wat daar zijn veilig plekje is en waar ik hem nooit benader. Er komt inderdaad veel meer bij kijken, maar dat vind ik ook net boeiend en leerrijk. dexenbobbi: Odiel is van in het begin een heel lief, aanhankelijk konijn geweest. Ook nooit moeten klagen over knabbelen aan meubels of andere zaken (wat hij nu heel uitzonderlijk eens durft te doen). Hopelijk beterschap na de castratie. Bedankt voor jullie leerrijke antwoorden! Volgende week dinsdag staat de afspraak gepland!
 5. 0 points
  Ons konijntje is nu 6 maanden oud en knaagt heel erg aan zijn hok. Dat doet hij alleen in de ochtend tot uur of 10 en smiddags rond uur of 5. De rest van de dag luiert en slaapt hij. Als hij knaagt dan leggen we meestal een dekentje over zijn hok en dat ging een lange tijd goed maar sinds kort is dit niet meer voldoende. Hij heeft een groot hok ,loopt iedere dag uren los , heeft veel knaagspullen in zijn hok. Nu vroeg ik me af of een castratie hierbij zal helpen. We willen er niet mee fokken en er is ook geen vruchtbare voedster in de buurt waar we voor moeten oppassen. Bij ons knabbelt hij vaak aan de voeten en draait zoemend rondjes om ons heen.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .