Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11-04-19 in all areas

 1. 1 point
  Dat klinkt heel normaal. Ik heb drie voedsters, en ik zie ze allemaal in het voorjaar wel een keer een nest bouwen van hooi en haren. Dan hebben ze het te druk om te komen eten. Gaat vanzelf weer over. Wel even in de gaten houden dat ze niet te lang vergeet om te eten. 24 uur zonder eten is niet goed.
 2. 1 point
  Ik meen ergens opgevangen te hebben dat het er zelfs 300-350 per dag zijn! Al klinkt dat wel als erg veel. Misschien toch maar een keer tellen 🤣
 3. 1 point
  Konijnen keutelen veel, volgens mij gemiddeld zo'n 80 keutels per dag (correct me if I'm wrong haha).
 4. 1 point
 5. 1 point
  “Mn toilet hoeft niet hoor vandaag!”
 6. 1 point
  Lola zat graag in de vuilniszak tijdens het schoonmaken :-)
 7. 1 point
  Hierbij de eerste foto's. De tuin is verder nog een puinzooi hoor, let daar alsjeblieft niet op haha. Het is een verwilderd stuk tuin wat normaal niet in het zicht zat. We gaan de garage / kennel slopen die het zicht weg nam, dus straks komt het wel in het zicht. De nieuwe konijnenrennen, nog niet af hoor! De schuilhokjes zijn nog niet af, maar dit is wat we tot nu toe hebben. Het verdient geen schoonheidsprijs, maar wel de recycle prijs vind ik zelf haha. Het zijn oude dakplaten die bij de sloop van onze oude aanbouw van het dak kwamen. Ik wil ze nog schilderen zodat ze gelijk opgefrist zijn, en er komen nog deurtjes in. En nog een dak op. Geen bodem, want daar zet ik de onderbakken van de traliekooien die ik nu ook in gebruik heb als toiletbakken. Elk koppel heeft ook een elmato buitenhuis. En er komen zandbakken in de rennen. Ik ga voor plexiglas tussen de koppels in heb ik besloten. Elkaar wel zien, niet bij elkaar kunnen, ook niet kunnen verwonden door het gaas heen.
 8. 0 points
  Hallo allemaal, Ik lees al langer mee, maar dan zonder account. Dank jullie wel, voor de tijd die jullie namen om dit te lezen. Knuffel.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .