Ga naar inhoud
layla in bad.jpg
 

layla in bad.jpg


Charlie Layla
 Delen


Uit het album:

Layla

  • 10 afbeeldingen
  • 0 reacties
  • 3 reacties

 Delen


Aanbevolen reacties

Ik weet niet wat de reden was waarom je je konijn in bad deed (je schreef dat ze erg ziek was), maar omdat iedereen op internet deze foto kan zien wil ik even benadrukken (vooral ook naar anderen) dat konijnen niet in bad gedaan moeten worden. 

Konijnen kunnen zichzelf prima schoonhouden waardoor er geen enkele reden is om konijnen te wassen of zelfs in bad te doen. Sterker nog, ze kunnen er erg ziek van worden. Alleen voor bepaalde medische aandoeningen kan een konijn met een washandje voorzichtig gewassen worden. Overleg dan eerst met een dierenarts.

Link naar reactie

Dit is een foto van een paar jaar terug. Ze was aan de diaree en heeft daar ook iets tegen gekregen. Op de diaree na was ze verder gezond. Ze rook daardoor nogal (ondanks dat haar kooi goed onderhouden werd). Ik heb om advies gevraagd en ze zeiden mij dat ik haar het beste kon wassen met konijnen shampoo aangezien konijnen een gevoelige huid hebben en daardoor een hele milde shampoo nodig zijn. Uiteraard werd ze gedroogd in handdoeken en werd ze droog weer in de kooi gedaan juist om te voorkomen dat ze ziek zou worden. Gelukkig was ze snel van de diaree af en hield ze zichzelf daarna weer schoon. Normaal gesproken houden konijnen zichzelf idd schoon en hoeven ze niet gewassen te worden. Ben ik verder helemaal met je eens. 

Link naar reactie

Als ze helemaal onder de diarree zit moet je wat. 

Ik wilde dus voorkomen dat iemand deze foto ziet en denkt "Leuk, ik ga mijn konijn ook eens in bad doen!". Ik denk namelijk dat er best een aantal mensen dat denken en gaan doen als ze zo'n foto zien.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Reactie toevoegen

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .