Spring naar bijdragen

Vraag en aanbod

Forum

 1. Aangeboden

  Voor het te koop aanbieden van dierbenodigdheden.

  9519
  berichten
 2. Gezocht

  Op zoek naar dierbenodigdheden of een nieuw huisdier? Plaats hier een oproep.

  11824
  berichten
 3. Baasje gezocht

  Opvangdieren en herplaatsers op zoek naar een nieuw mandje mogen hier onder de aandacht worden gebracht.

  26368
  berichten
 4. Goede doelen

  Acties voor goede doelen mogen hier geplaatst worden.

  1169
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Hallo, Sinds kort zit mijn konijn in een buitenhok en hier komt binnenkort nog een konijn bij. Alleen lees ik nu dat het nachthok donker moet zijn, maar dat er ook nog een licht gedeelte moet zijn waar het drinken en eten staat. Nu heb ik deze ren: https://www.dehuisdiersuper.nl/konijnenhok-avoriaz?gclid=EAIaIQobChMIqIWrh8aG7AIVA-ntCh3j9Q2REAQYAyABEgI_WfD_BwE Hier is het nachthok 1 ruimte en zit er een deurtje met gaas in waardoor het dus biet donker is. Nu dacht ik er aan om het in 2 delen op te splitsen met een tussenschot. Hebben ze dan nog voldoende ruimte? De konijnen zijn van gemiddelt formaat.  
  • Hoe gaat het nu met Kyra Irene?    Ik verdenk Baloe toch ook van coccidiose. Heeft sinds een paar dagen ook diarree dus nu hooidieet. Gisterenochtend heeft hij nog biks gehad, daarna enkel hooi. Vanmorgen zag ik weer een paar "flatsen" diarree liggen. Het duurt 23,5 uur voordat die biks van gisteren verwerkt zijn door de darmen toch? Dan zou vanaf nu de diarree over moeten zijn als het door de voeding zou komen. Anders vanmiddag ook maar wat ontlasting naar de DA brengen. Hij is 30 gram afgevallen tov enkele weken terug, maar dat lijkt me niet zorgwekkend en ook afhankelijk van of hij wel of geen biks gegeten heeft? Hoe snel moet je erbij zijn om echte schade aan darm en lever te voorkomen?
  • Ah ja ik hoop dat volledig graanvrij gaat helpen en nog wat meer op safe spelen met groenvoer. Vervelend dat jij ook zo'n moeilijke buik hebt zeg. Als ik het zo hoor weet je dus wel van welk voedsel je problemen krijgt, dat is dan fijn en dan kun je idd zelf beslissen of je het er wel of niet voor over hebt. Dat zijn lastige dingen!
  • Wat grappig dat hij dat altijd doet. En handig ook. Ik heb een keer heel goed gekeken en volgens mij zie ik wel iets verschil. Ze zijn allemaal ongeveer even groot maar volgens mij zijn de keutels van Jazz iets donkerder en die van Pixie iets lichter. Ik heb in elk geval genoeg keutels in de bak gevonden vanmorgen dus ik ben er echt heel blij mee. Hij voelt zich duidelijk weer prima.  Toch ben ik er niet helemaal gerust op. Het is toch heel raar als hij zomaar opeens pijn heeft en stopt met eten? Bij de dierenarts was hij ook iets onderkoeld. De dierenarts wilde hem zelfs opnemen en nu huppelt hij vrolijk rond. Wat zou het fijn zijn als ze konden praten zodat ik erachter kon komen wat het dan was. Hij had niks raars gegeten. Ik had wel net een nieuwe zak hooi geopend maar het ruikt niet raar ofzo en Pixie heeft nergens last van. Er is ook niks geks wat hij binnengekregen kan hebben. Het enige dat ik kan bedenken is dat hij misschien op mijn stress reageert. Ik weet niet of dat kan.  Nou ja. Ik ben in elk geval blij dat hij weer vrolijk rond hupt en lekker eet en keutelt. Hij heeft me mijn onbehouwen actie van gisteren volgens mij weer vergeven want toen ik vannacht even kwam checken hoe het met hem ging kwam hij op me af rennen. 
  • Zeker fijn, ja. Was toch wel eventjes erg zorgelijk voor Stamper. 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .