Spring naar bijdragen

Vraag en aanbod

Forum

 1. Aangeboden

  Voor het te koop aanbieden van dierbenodigdheden.

  9495
  berichten
 2. Gezocht

  Op zoek naar dierbenodigdheden of een nieuw huisdier? Plaats hier een oproep.

  11792
  berichten
 3. Baasje gezocht

  Opvangdieren en herplaatsers op zoek naar een nieuw mandje mogen hier onder de aandacht worden gebracht.

  26331
  berichten
 4. Goede doelen

  Acties voor goede doelen mogen hier geplaatst worden.

  1163
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Antibiotica moet niet afgebouwd inderdaad, gewoon het aantal dagen volgen waar de kuur voor is. Niet eerder stoppen, dan werkt het namelijk niet goed en heb je kans dat de bacteriën resistent worden. Als de dierenarts aangaf dat beide flesjes op moeten, zou ik dus doorgaan tot die op zijn.
  • Het zou zeker frustratie kunnen zijn van ruimtegebrek, maar ergens is dat ook een goed teken hoor, meestal is het een teken dat ze weer fitter worden 😉 Ik zou zorgen dat ze zich lekker bezig kan houden in de kleine ruimte, dus zelf wat speeltjes knutselen, sloop & gooi speelgoed aanbieden, af en toe iets nieuws te ontdekken geven (al is het maar een stapel oude handdoeken, of hang een oude handdoek ergens overheen). 
  • Ik heb Evert-Jan niet zo ervaren. Wel erg efficiënt, doortastend en een beetje apart. Maar ook grappig en hij legde wel degelijk uit wat er ging gebeuren. Nam ook de tijd om me te leren injecteren. Dat iemand goed is en het druk heeft wil niet zeggen dat hij niet kan praten hè. Kan me wel voorstellen dat je wat overdonderd raakt van hem als je zelf niet zo mondig bent. 
  • Fijn dat je nu inderdaad wel wat meer opties hebt, die ook iets betaalbaarder zijn. 650 euro is inderdaad nog veel geld, maar toch 1000 euro minder dan de optie die je eerst kreeg. Verstandig dat je de verschillende opties terugkoppelt naar de verschillende dierenartsen om je keuze te maken. Het blijft lastig, maar ik hoop dat het goed komt voor jullie! 
  • Qua voer-hoogte, is het geen idee om te voeren op de onderkant van een standaard voerbak? Dus dat je die op z'n kop zet, met het eten daar bovenop 😉 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .