Spring naar bijdragen

Vraag en aanbod

Forum

 1. Aangeboden

  Voor het te koop aanbieden van dierbenodigdheden.

  9411
  berichten
 2. Gezocht

  Op zoek naar dierbenodigdheden of een nieuw huisdier? Plaats hier een oproep.

  11722
  berichten
 3. Baasje gezocht

  Opvangdieren en herplaatsers op zoek naar een nieuw mandje mogen hier onder de aandacht worden gebracht.

  26063
  berichten
 4. Goede doelen

  Acties voor goede doelen mogen hier geplaatst worden.

  1141
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Recente Berichten

  • Tot nu toe nog geen succes. Heb ondertussen nog tomaat, appelmoes, wortelhapje en brood geprobeerd, maar ze wil het allemaal niet hebben. Ik ga morgen maar eens met de dierenarts bellen of ze nog ideeën hebben, of dat ik misschien Metacam kan proberen. Sowieso nog maar even overleggen, want het lopen/zitten gaat nog steeds niet goed. De vorige keren merkte ik na 5/6 dagen behoorlijk verschil, maar nu eigenlijk nauwelijks. 
  • Ik ben erg moe en niet fit vandaag. Ik was eventjes in de hangmat in de tuin gaan liggen en blijkbaar in slaap gevallen. Werd wakker van het buurjongetje die luidkeels de hokey pokey ging zingen / doen. 😂
  • Ik ben net naar de stad geweest. Man, wat warm. Binnen niet hoor, in sommige winkels vriest het.
  • Nee, niet doen. Dit is een heel oud topic. IJs is echt niet gezond voor konijnen. Het veroorzaakt diarree en maakt dat het konijnenlijfje zich zowel moet aanpassen aan het warme weer buiten, als aan het koude voedsel, en dat is niet goed voor konijnen, normaal al niet, maar ook zeker niet met warm weer!    In dit artikel staan een heleboel wel goede zomertips:   https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-verzorging/post/konijnen-in-de-zomer/
  • Er zijn in die regio echt genoeg konijnenopvangen en asiels, daar moet gewoon een koppel te vinden zijn wat jouw aanspreekt,   zie de lijst: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-nieuwkonijn/post/konijnenopvang-asiel-lijst/     De opvangen in groningen (en friesland, dat is mogelijk ook goed te doen voor jou)      
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .