Spring naar bijdragen

Welkom

Forum

  1. Voorstellen

    Ben je nieuw op onze website? Stel je dan hier voor!

    42475
    berichten
  2. Tips voor beginners

    Nieuw op het forum? Hier lees je hoe alles werkt!

    527
    berichten
  3. Forum vragen en mededelingen

    Voor vragen, opmerkingen, mededelingen en tips over de website.

    31320
    berichten
  4. Evenementen

    Informatie over de leukste dierenevenementen, maar ook de plek waar forummeetings en forum-evenementen worden besproken!

    20916
    berichten
  5. Off-topic

    Off-topic forum voor alles wat niet met dieren te maken heeft, je kan hier van alles kwijt dus.

    783788
    berichten
  • Wie is hier

    Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

  • Recente Berichten

    • Alsof een marter of roofvogel zit laat tegenhouden door een schutting.. Je kan echt beter de ren overdekt maken. 
    • Nee komt geen dak op. Ze hebben vee schuilmogelijkheden in het grote hok gedeelte waar wel een dak op zit. Verder is de tuin helemaal afgeschermd. Komen geen dieren in of uit 😊
    • Nee, dat maakt het pakketje onder het zadel vaak nog dikker, waardoor het rustig kan zijn dat je zadel niet meer fatsoenlijk past. Je kunt er ook voor kiezen je dekjes weg te brengen en te laten wassen, van te voren de losse haren eraf halen met een siliconen dierenborstel van de Action, je dekjes niet in de wasmachine wassen maar onder de douche of in de badkuip (handwas idee) óf je dekjes wassen met van die klittenbandballetjes. Veel beter voor de paardenrug dan een zadeldekonderlegger. 
    • Onze konijnen worden in principe begraven in de tuin. Daar liggen inmiddels 3 konijnen; Bram, Fleur en Boris. Diva is bij de dierenarts gebleven nadat zij daar plotseling overleed is er sectie verricht. In de tuin liggen tevens 2 katten begraven. Onze 4 honden zijn allemaal gecremeerd.
    • Hoi Renske,   Bedankt, dat artikel heb ik inderdaad gelezen. De neutrale ruimte is vrij klein, 2m2. Ik heb helaas geen grotere ruimten beschikbaar. Ik heb ze iets meer dan een uur geleden toch maar in het hok gezet, dat is een stuk ruimer. Het gaat daardoor veel beter, ze zitten nu meer samen en het vrouwtje is een stuk actiever. Ze eten, drinken en poepen allebei goed, dus als dit zo blijft gaan laat ik ze bij elkaar.   De eerste keer vielen ze elkaar na 45 minuten aan, ze zaten toen ook in een neutrale ruimte. Ik schrok daarvan, omdat mijn vorige twee koppelingen heel gemakkelijk gingen. Ik heb ze toen wellicht te snel uit elkaar gehaald. Daarna heb ik ze enkele weken iedere dag van hok gewisseld en nu zitten ze in het grootste hok.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .