Spring naar bijdragen

Welkom

Forum

 1. Voorstellen

  Ben je nieuw op onze website? Stel je dan hier voor!

  43351
  berichten
 2. Forumtips voor beginners

  Nieuw op het forum? Hier lees je hoe alles werkt!

  527
  berichten
 3. Forum vragen en mededelingen

  Voor vragen, opmerkingen, mededelingen en tips over de website.

  31641
  berichten
 4. Evenementen

  Informatie over de leukste dierenevenementen, maar ook de plek waar forummeetings en forum-evenementen worden besproken!

  21135
  berichten
 5. Off-topic

  Off-topic forum voor alles wat niet met dieren te maken heeft, je kan hier van alles kwijt dus.

  703688
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Hoe ziet hun verblijf eruit? Hoe lang zitten ze al bij elkaar? Kunnen ze ergens van geschrokken zijn buiten, of is er wellicht eentje wat minder qua gezondheid.
  • Het valt niet mee als je alleen maar wijze konijnvriendelijke adviezen krijgt om het GOED te doen voor je beide konijnen en dat niet overeenkomt met wat je zelf zo leuk lijkt, namelijk een nestje. Je bent er als baasje verantwoordelijk voor je konijntjes gelukkig en gezond te houden en dat gaat niet samen met een nestje. Dus het klinkt simpeler dan het is, maar slik je teleurstelling weg dat een nestje een super slecht idee is en verheug je op iets veel leukers: veel jaren gelukkige gezonde konijntjes waar je dubbel van het lachen om ligt als ze gekke sprongetjes maken van plezier of waar je helemaal van smelt als ze elkaar wassen en tegen elkaar aan geplakt liggen te soezen. 
  • Vandaag hebben mijn nijns zelf besloten dat ze weer bij elkaar wilden. Vanaf half april zaten ze gescheiden. Dat ging goed tot vandaag. Vanmorgen kwam ik beneden en lagen ze heerlijk naast. Wij hebben besloten om het zomaar te laten. Heb nu 2 konijnen die onwijs happy zijn.
  • Welkom op bunnybunch!   Fijn dat de mogelijkheid er in ieder geval is voor een maatje! Konijnen zijn er best kieskeurig in, met wie ze willen samen leven. De meest handige manier is om straks na haar castratie met haar te gaan daten in een konijnenopvang. Daar zitten meerdere gecastreerde rammen en kan er dan dus kennisgemaakt worden en op karakter een partner gevonden worden.Dat is eigenlijk de beste manier om konijntjes te koppelen, omdat ze er dan zelf dus inspraak in hebben met wie ze samen gaan leven. Net mensen wat dat betreft, zelf wil je ook niet uitgehuwelijkt worden 😉
  • Is Mars ook in te huren als administratie-hulp? Ik kan ook wel zo een schattig hulpje gebruiken 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .