Spring naar bijdragen
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Wij hadden dus een canon eos mee op vakantie. Maar in de praktijk reizen wij bij voorkeur met zo min mogelijk bagage, en neemt het gewoon te veel ruimte in. In het dagelijks leven doen we er ook totaal niets mee. Ik heb nog wel een canon compact cameratje, maar in de praktijk gebruik ik die dus ook veel en veel te weinig, die heb ik overigens nog niet verkocht. Dat ga ik denk ik nog wel doen.    Eigenlijk is voor ons voor op vakantie een mobieltje + go pro genoeg. Ik hoef geen perfecte vakantiefoto's, het is toch nooit zo mooi als in werkelijkheid. Het gaat mij meer om de herinnering die aan de foto zit, dan de foto op zich 🙂 Dan is een goede camera op je mobieltje goed genoeg. Scheelt weer extra apparaten meesjouwen. De S10 heeft zeker ook geen slechte camera hoor  😉 Vandaar dat het die ook is geworden. Ik maak ook altijd een vakantiefilm, dus een go pro is daar ideaal voor. Lekker praktisch. Enige nadeel van de go pro vind ik het geluid. Daar moeten ze nog eens wat beters op verzinnen, dat je gewoon een goede microfoon met deadcat er aan kan doen voor goed geluid.
  • Ik gebruik altijd een motorola, die kosten nieuw ergens tussen de 200 en 250 euro. Prima telefoon! Ik fotografeer met een spiegelreflex, want die kwaliteit haal je toch niet met een telefoon. Hooguit met de duurste versies, denk ik. En ik hou graag echt iets vast als ik fotografeer, iets wat groter en steviger is dan een telefoon. Als we ooit nog eens op vliegvakantie zouden gaan, zou ik nog een goede compactcamera kopen en die mee op reis nemen ipv mijn spiegelreflex.
  • Ik heb de Huawei p20 lite. Ik maak ook veel foto's, en over de camerakwaliteit ben ik zeer tevreden. Wel kan je alleen de voorgrond scherp maken en de achtergrond vervagen als hij in portretstand staat, en dat kan dus niet tijdens bijvoorbeeld filmen, en dat kan alleen met de selfiecamera die een slechtere kwaliteit heeft dan de camera aan de achterkant. Over het algemeen wel blij met deze telefoon. Genoeg opslagruimte. Accu is ook wel oké als je hem normaal gebruikt, maar nu ik niet naar school ga moet ik hem wel smiddags even opladen. Over Android ben ik zeer tevreden, over de Google service soms wat minder. Maar iPhones zijn zo duur...    Wel ben ik zeer ontevreden over mijn hoesje van bc2 telecom. Koste mij 40 euro inclusief verzenden, ik had hem zelf ontworpen met foto's aan de voorkant en een witte achterkant. Wordt hij geleverd zitten de foto's verder over het midden zodat Rakker zijn hoofdje nu vervaagd is door het open en dicht doen van het hoesje, terwijl ik dat juist had geprobeerd te voorkomen, en de achterkant was zwart. Is niet zo mooi in contrast met een voornamelijk zwarte hond. Ook heb ik hem laten vallen en toch zit er een barst in. En het pasjesvak is al helemaal gescheurd en lelijk geworden. Pasjes verdwijnen en als ik ze nog terug wil zal ik hem moeten openknippen omdat ze waarschijnlijk achter de vakjes terecht zijn gekomen. En de service is echt verschrikkelijk. Dan stuur je een foto, reageren ze heel kortaf, en vervolgens negeren ze je. Ik heb nog nooit gehoord wat de garantie is en hoe ik mijn geld terug kan vragen. Het hoesje was namelijk na 2 maanden al kapot, nu zitten we op 5 maanden na aanschaf, en hij is onbruikbaar. Terwijl ik flipcases bestel van aliexpress voor 6 euro en die gaan een eeuwigheid mee. 
  • In de winkel verkopen ze bijvoorbeeld ook van die gekleurde broodjes. Die hebben wij toen zelf gemaakt. Een Afbakbroodje laten opdrogen, vogelzaadjes erop, maar ze mogen dus helemaal geen brood, 😬
  • Bol.com denkt dat ze rijk gaan worden van corona, die hebben de prijzen van mondkapjes effe flink omhoog gegooid, maarja, wij kunnen ze gratis krijgen want mijn beide ouders hebben ze nodig voor hun werk. Mijn moeder in de zorg en mijn vader in de bouw. 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .