Spring naar bijdragen
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Hallo allemaal,    Wie kan ons helpen aan een last minute oppas adres voor ons konijn. Het liefst in de regio van Schiphol.  I. V. M een vakantie last minute. Het is voor ongeveer een week.  En hij is gewend om altijd buiten te staan.  Normaal zouden mijn ouders oppassen, maar dat is nu helaas niet mogelijk.  En pensions in de buurt zitten al vol.  Dus nu dringend op zoek.    Groetjes Pluizenbol
  • Ik ga straks nog naar de dierenarts. Ondanks dat ze zaterdag niets konden vinden, zit het me toch niet lekker.
  • Ah verdorie, jammer dat die papjes ook niet werken :-(. Achteraf gezien betekende het languit liggen bij mij iets, vooral omdat ze dat toen meer dan anders deed. Als Tara dit voorheen ook niet zo vaak deed dat is het misschien ook afwijkend voor haar? Het gebit zou nog wel iets kunnen zijn... Bij Loena zagen ze pas onder narcose dat veel achterste kiezen verbrijzeld waren. Of toch iets in haar lijfje? Er is zoveel mogelijk... Je wil het liefste gewoon antwoord, dan weet je tenminste welke behandeling je kan starten. Ze heeft ergens goed last van, want anders zou ze nog (met veel gemak) eten.
  • Wat mij altijd helpt met het uitvoeren van projecten is vooraf alles af te stemmen met de 'klant'/opdrachtgever met daarin alles wat in scope is. Als dat is uitgevoerd zoals jij dit hebt gedaan en met een goed nieuw idee komt dan is het aan de klant/opdrachtgever om te bepalen of hij akkoord gaat. Ik neem dus, hoe frustrerend het ook kan zijn, echt afstand van de wensen van mijn opdrachtgever. Ik geef hem (dringend) advies, maar als hij dit niet oppakt dan ga ik dat accepteren. In mijn geval is het budget ook van hem en mag hij alles bepalen, maar ik leg alles wel goed vast in de documenten. Niet dat er later wordt gezegd "hadden we maar"... Nee, vastleggen, budget over en project sluiten > en duidelijke taakverdeling: hij is opdrachtgever en ik voer uit. Betrokkenheid siert je enorm (en daar heb ik zelf ook last van ;-)), maar er komt zo'n druk op jouw schouders. Mijn leidinggevende vroeg eens aan mij waarom ik zo graag de verantwoordelijkheid voelde voor acties van het hele team. Hij vond het hartstikke goed, maar hij heeft me ook goed uitgelegd dat dat echt niet te doen is.  
  • Ben je inmiddels al bij de dierenarts geweest? Anders echt weer bellen en een afspraak voor vandaag maken. Stil in een hoekje zitten en niet eten is spoed, daar kan je niet tot morgen mee wachten, want dan wordt het echt heel ellendig en pijnlijk voor je konijn.   Succes, het is naar als ze ziek zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .