Spring naar bijdragen
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Ik heb geen helemaal wit konijn gehad (wel wit-bont), en geen oranje konijn. Verder kan ik het rijtje ook afvinken 😉 Moet ik er al een bingokaart van maken? 😅
  • De verhuizing loopt nog niet helemaal soepeltjes helaas. Bestellen is wel gewoon mogelijk hoor!    - De klantaccounts van de oude webwinkel staan er nu wel in, als je wil inloggen moet je wel even een nieuw wachtwoord aanvragen.  - Alle producten staan er in, achter de schermen klopt de btw nog niet helemaal, maar jullie als klant merken dat als het goed is niet.  - De "staffelprijzen" van de kruiden moeten er nog handmatig ingezet worden. Normaal kreeg je bij veel kruiden korting als je 500 gram of 1 kg bestelde, maar dat is nu dus even niet tot ik dat weer ingevoerd heb. - Kortingscodes werken nog niet, het invulveld daarvoor bij het afronden van de bestelling staat er nog niet 😅 - Foto's van producten kloppen nog niet altijd helemaal, er ontbreken er ook, dat loop ik handmatig na.  - Ik maak dan gelijk een lijstje van welke producten de foto's een update nodig hebben en waar nog informatie mist zoals afmetingen. - Ook kan ik nu per product kenmerken meegeven, waar je dan straks ook op kan selecteren. Zo kun je straks bijv. aanvinken dat je alleen dingen voor "grote konijnen" wil zien, of juist voor "cavia's". Of alleen "graanvrij". Enz. Maar dat moet ik dus allemaal per product nog handmatig gaan opvoeren de komende tijd.  - Er zijn meer opties voor verzending, zoals het kiezen van afleveren bij een postpunt.      Wat betreft de informatieve artikelen: - Er zijn veel links veranderd, het kan dus zijn dat links via het forum naar de artikelen enz. op het moment niet kloppen.  - De foto's staan er nog niet goed in.  - Niet van alle artikelen is de meest actuele versie overgezet helaas, het kan dus zijn dat er oudere info in staat. Ook dat moet handmatig goed gezet worden en is best veel werk, dus niet in één dag opgelost.    Genoeg te doen dus 😂
  • Ik zou je aanraden om voor Beaphar nature te kiezen dan. Niet omdat die beter zijn (eigenlijk vind ik de rosewood brok iets beter), maar omdat de rosewood brokken niet ruim / makkelijk beschikbaar zijn, en ik verwacht dat dat met de brexit en corona nu voorlopig ook niet beter gaat worden. Dan zit je veiliger met de beaphar nature brok, wat ook een goede brok is!   
  • De fotowedstrijd van april heeft als thema Konijnenmaatjes Laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema ! Bewerkte foto's zijn niet toegestaan.   De spelregels op een rij: - 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen. - Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen. - Bewerkte foto's zijn alleen toegestaan als dit in de opdracht van de maand is genoemd. - Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen. - Het is de bedoeling dat het een foto is van een dier dat van jezelf is (tenzij het thema anders aangeeft) en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn. - Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd. - Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en op de bunnybunch facebookpagina, instagram en pinterest. - De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand,  ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel. - Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand.   Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic.   Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's! Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden. Commentaar kun je kwijt in het fotowedstrijd - discussietopic.   Verzin iets leuks en inzenden maar !! Succes !
  • De winnaar van maart: @cewhorsch  
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .