Spring naar bijdragen

Overige dieren forums

Forum

 1. Knaagdierenforum

  Plek voor alle vragen en verhalen over knaagdieren die niet onder de andere forums vallen. Vragen en verhalen over hamsters, gerbils, cavia's, degoes, chinchilla's, muizen en ratten kun je in dit forumonderdeel kwijt. 

  33952
  berichten
 2. Honden & kattenforum

  Vragen en verhalen over honden en katten kun je in dit forumonderdeel plaatsen

  7840
  berichten
 3. Kippenforum

  Vragen en verhalen over kippen kun je kwijt in dit forumonderdeel. Ook vragen over andere vogelsoorten mag je in dit forumonderdeel plaatsen. 

  1401
  berichten
 4. Paardenforum

  Wil je iets vragen of delen over jouw paard of over paarden in het algemeen, dan is dit de plek. 

  7196
  berichten
 5. Overige dieren

  Hier kun je alle vragen en verhalen kwijt over dieren die niet onder de andere forums vallen. 

  29066
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Recente Berichten

  • Ik ben erg moe en niet fit vandaag. Ik was eventjes in de hangmat in de tuin gaan liggen en blijkbaar in slaap gevallen. Werd wakker van het buurjongetje die luidkeels de hokey pokey ging zingen / doen. 😂
  • Ik ben net naar de stad geweest. Man, wat warm. Binnen niet hoor, in sommige winkels vriest het.
  • Nee, niet doen. Dit is een heel oud topic. IJs is echt niet gezond voor konijnen. Het veroorzaakt diarree en maakt dat het konijnenlijfje zich zowel moet aanpassen aan het warme weer buiten, als aan het koude voedsel, en dat is niet goed voor konijnen, normaal al niet, maar ook zeker niet met warm weer!    In dit artikel staan een heleboel wel goede zomertips:   https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-verzorging/post/konijnen-in-de-zomer/
  • Er zijn in die regio echt genoeg konijnenopvangen en asiels, daar moet gewoon een koppel te vinden zijn wat jouw aanspreekt,   zie de lijst: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-nieuwkonijn/post/konijnenopvang-asiel-lijst/     De opvangen in groningen (en friesland, dat is mogelijk ook goed te doen voor jou)      
  • Nee, dat is niet goed voor konijnen. Daar krijgen ze diarree van en dat is wel het laatste wat je wil met warm weer, want dat trekt vliegen aan, die myiasis veroorzaken.    In dit artikel staan een heleboel wel goede zomertips:   https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-verzorging/post/konijnen-in-de-zomer/   Schaduw, rust, koelte. Dat zijn de belangrijkste dingen. 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .