Spring naar bijdragen

Overige dieren forums

Forum

 1. Knaagdierenforum

  Plek voor alle vragen en verhalen over knaagdieren die niet onder de andere forums vallen. Vragen en verhalen over hamsters, gerbils, cavia's, degoes, chinchilla's, muizen en ratten kun je in dit forumonderdeel kwijt. 

  33943
  berichten
 2. Honden & kattenforum

  Vragen en verhalen over honden en katten kun je in dit forumonderdeel plaatsen

  7824
  berichten
 3. Kippenforum

  Vragen en verhalen over kippen kun je kwijt in dit forumonderdeel. Ook vragen over andere vogelsoorten mag je in dit forumonderdeel plaatsen. 

  1395
  berichten
 4. Paardenforum

  Wil je iets vragen of delen over jouw paard of over paarden in het algemeen, dan is dit de plek. 

  7196
  berichten
 5. Overige dieren

  Hier kun je alle vragen en verhalen kwijt over dieren die niet onder de andere forums vallen. 

  29056
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Recente Berichten

  • Wat fijn dat hij terecht is. Ben je er al achter hoe hij heeft kunnen ontsnappen, en wat je dus voor maatregelen moet nemen om te zorgen dat het niet weer gebeurt?
  • Ik heb mijn konijn al gevonden !! Super bedankt dat u mij heeft geholpen . Ik heb het amivedi website gebruikt. Ik heb mijn vermiste konijn opgegeven en amvedi zag het oproep op dierenambulance vermiste konijn en het was mijn konijn ik ben super blij😀 dat ik hem weer heb nogmaals.Superbedankt
  • Ik weet niet welke opvangen je gesproken hebt, maar heb je de lijst met opvangen hier op de website gezien? https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/post/konijnenopvang-asiel-lijst/  
  • Huh? Dat vind ik echt heel vreemd. Bij konijnen maakt het formaat niet uit, voor wat voor partner er bij kan. Ik heb een tijdje zelfs oppasnijnen gehad van heeel verschillend formaat, een flinke franse hangoor, en een kleine kleurdwerg. Super leuk stel, maar wel aardig wat kilo's verschil! Maar dat maakt niet uit voor het matchen, het gaat om karakter. Niet om uiterlijk / formaat. 
  • Dottie wordt iets lichter van kleur, en Jumper laat zoveel vacht los dat hij letterlijk een jasje uit doet. Zij heeft alleen heel erg veel zin in de lente🤣
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .