Spring naar bijdragen

Overige forums

Forum

 1. De Regenboogbrug

  Hier kun je een stukje plaatsen ter nagedachtenis van je overleden huisdier.

  26301
  berichten
 2. Fotohoekje

  Plaats hier de foto's van jouw huisdier!

  132150
  berichten
 3. Spelletjes

  De plek op ons forum voor het spelen van forumspelletjes zoals woordslangen en vragen-spelletjes. 

  86291
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Haha, er is soms echt geen peil op ze te trekken, hè? Ik zag Lewis pas in het nachthok oud stro eten, wat er echt al een tijd ligt, terwijl er gewoon een bult vers hooi naast lag. Nou, hij doet maar hoor. 😅     Yes, Lewis gaat zaterdag op date bij @Dollie. 😊
  • Hallo,   wie herkent dit ook. Mijn voedster van 2 (niet geholpen) is sinds 2 dagen ontzettend onrustig. Ze graaft veel op het gras wat ze voorheen niet deed. Lijkt dan alleen de wortels op te eten. Maakt geen kuilen. Heeft geen rust om rustig gras te eten. Kijkt waar ze kan ontsnappen.  Ze hebben genoeg beweging ruimte want hebben een groot stuk gras en een ruime ren.  Nieuwe dingen neergelegd zodat ze uitdaging heeft ook dit lijkt haar niet te interesseren. Lijkt wat opstandig te zijn. Iemand enig idee? Last van haar hormonen ?  
  • Pfff, die Noddie... Maar ze kunnen je soms wel weer even lekker laten stressen... Vaak weet je ook niet echt waar het vandaan komt (hoewel het bij Hubbel, nu hij graanvrije brok krijgt, eigenlijk niet meer voor komt, na jarenlang vaak buikpijn). Dat biks voermomentje is altijd een mooi controlemoment hè? Hier hielp, als je er direct bij was, ook vaak alleen een pijnstiller al. Was hij al verder heen, dan kreeg hij het hele arsenaal, moest op de kruik enz. Fijn dat dat Noddie vanmorgen weer in orde was.   Fijn dat je een manier hebt gevonden om Tara de medicatie te geven @Marjoleink. Hopelijk blijft het op deze manier lukken. Meerdere blaadjes achter elkaar geven, waarvan er stiekem één (of een paar) medicijn bevatten werkt vaak goed. En als ze het blaadje met medicijn eten, dan alvast een blaadje zonder medicijn voor de neus houden zodat ze hopelijk snel eten om het volgende blaadje ook te krijgen. Helemaal als  je vriendje(s) er ook bij zitten, want die wil je toch echt voor zijn! Heb je al een afspraak met de opvang @Pablo&Lola?   Na al die regen van de afgelopen tijd, had ik in een hoek van de ren een natte plek. Om te zorgen dat ze daar toch ook droog kunnen zitten (hoewel de rest van de ren gewoon droog is hoor), gooi ik daar nu elke morgen een flinke bult oud hooi neer, van een baal van vorig voorjaar. En ja hoor, men eet er nu van alsof het vers van het land komt...rare beestjes die konijnen!  
  • Ik heb het idee dat de konijnen heel goed door krijgen dat er "iets" verdachts is aan het apart aangereikte voer met medicatie. Bij die van mij werkt het de eerste 3 of 4 keer, daarna moet ik iets anders verzinnen, wat dan misschien 3 keer werkt en zo worden ze steeds argwanender en werkt niks meer. Dan geef ik het maar met een spuitje een paar dagen en hoop dat ze daarna er weer even instinken om het met verschillende dingen vermengd te eten. Soms werkt die truuk, soms niet. Nu ga ik proberen om hen standaard zonder medicatie elk apart een paar blaadjes basilicum, selderij, peterselie of verse dille te geven 2 maal daags, zodat ze twee maal daags standaard iets krijgen waar ze stapelgek op zijn in de hoop dat ze dan met medicatie het verschil niet merken. 😁 Nu krijgen ze die kruiden ook maar dan gewoon samen met de berg groenten.
  • Hoe ziet hun verblijf eruit? Hoe lang zitten ze al bij elkaar? Kunnen ze ergens van geschrokken zijn buiten, of is er wellicht eentje wat minder qua gezondheid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .