Spring naar bijdragen

Overige forums

Forum

 1. De Regenboogbrug

  Hier kun je een stukje plaatsen ter nagedachtenis van je overleden huisdier.

  26360
  berichten
 2. Fotohoekje

  Plaats hier de foto's van jouw huisdier!

  132382
  berichten
 3. Spelletjes

  De plek op ons forum voor het spelen van forumspelletjes zoals woordslangen en vragen-spelletjes. 

  86661
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Ik zag al van restaurants voorbij komen dat ze reserveringen moeten gaan annuleren voor de komende weken omdat ze al boven het aantal toegestane mensen zitten. Of een extra tijdsblok gaan toevoegen waarbinnen je mag komen zodat het aantal mensen tegelijk niet overschreden word.   Voor mijn bedrijf werkte ik de laatste maanden al met "ook bij afhalen vooraf online bestellen", dus ik denk dat dat wel goed is. Het is ook allemaal niet zo duidelijk wat ze nou precies willen. Wat er tot nu toe aan regels is geweest, vind ik wel vrij tegenstrijdig, in de ene situatie moet iets wel, en in de andere situatie niet, en dat maakt het onduidelijk. Op de manier zoals ik het nu doe heb ik en de contactgegevens van klanten als er iets is, en ze komen nauwelijks binnen omdat ik de bestelde producten bij de ingang klaar leg voor ze. Een mondkapjes-deurbeleid heb ik dus nog niet.     Mijn man werkte al veel thuis, voor de corona ook al 1 of 2 dagen per week. Maar dat is niet altijd mogelijk bij zijn werk. Vergaderingen zijn bij hem wel allemaal online geworden en dat is wel fijn want scheelt veel reistijd. Maar als er een inzet is, moet hij er toch echt gewoon heen, dat gaat wat lastig vanuit huis 😅    School was voor hem ook al vanaf mei ofzo online begonnen. Ik ben wel benieuwd of mijn cursus Spaans ook online gaat worden ipv klassikaal. Daar is morgen de eerste les van. Met de nieuwe regels mag het volgens mij nog wel, mits je onder de 30 personen zit, en dat is het wel denk ik. Er was al een heel protocol over registreren, ontsmetten en 1.5 meter afstand.    Maar goed, je zal maar aan de leiding staan en het allemaal moeten beslissen. Lijkt mij geen leuke taak. En je kan ook moeilijk zeggen als overheid dat je niets doet, mensen het maar zelf moeten beslissen of ze zichzelf beschermen, en het maar ok vind dat 10% (of wat is het voor percentage) van de bevolking sterft. Dat kan wel, maar ik denk niet dat dat in Nederland geaccepteerd zou zijn.  
  • Het is inderdaad normaal hamstergedrag!   Wel opletten dat je niet te veel eten geeft en dat het niet gaat schimmelen in de opslagplaats. Hamsters kunnen soms een enorme voorraad aanleggen, en dan denk jij dat je elke keer eten bij moet geven omdat het op is, terwijl er ondertussen soms een flinke voorraad verstopt is in het verblijf. 
  • Er is echt maar één supasoft bedding van supreme hoor. Er is wel ook een papierbedding (dat heet simpelweg bedding, zonder supasoft) en tumblefresh, dat is katoenbedding. En dan is er nog normaal stro, barley straw. 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .