Spring naar bijdragen

Overige forums

Forum

 1. De Regenboogbrug

  Hier kun je een stukje plaatsen ter nagedachtenis van je overleden huisdier.

  26085
  berichten
 2. Fotohoekje

  Plaats hier de foto's van jouw huisdier!

  131330
  berichten
 3. Spelletjes

  Forum waar alle spelletjes geplaatst kunnen worden.

  291080
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Recente Berichten

  • Even nog ter aanvulling. Dierenarts is Konijnkundig. En kale plek in nek is niet van vachtmijt. 
  • Zien jullie deze foto? Ik ging even kijken of ik rechtstreeks vanuit google foto's kon delen.
  • Ik heb een vraag aan jullie. Al sinds de zomer tobt Belle met wat klachten, ze maakt een soort "kotsgeluid" een keer of 10 per dag. Naar dierenarts geweest, maar die weet ook niet wat er aan de hand is. Wat me verder opviel is dat ze wat magerder werd en moeilijk in haar wintervacht kwam.  Een paar weken geleden is ze erg ziek geweest. Ze is toen een paar dagen binnen geweest, gedwangvoerd want ze wilde niets meer eten, nog magerder en een kale in haar nek. Afijn ze is toen gelukkig weer opgeknapt, maar de kale plek in nek zit er nog steeds. Vanmorgen ben ik nogmaals met haar naar de dierenarts geweest. Om naar die kale plek in nek te laten kijken en omdat ze opeens moeilijk appel eet. Nu blijkt dat ze een gat in haar tong heeft en haakjes op haar kiezen.  Ze maakte ook heel de tijd een raar geluid (koffiezetapparaat geluid) bij de dierenarts binnen. De dierenarts stelde me voor de keuze, of laten helpen aan haar kiezen of laten inslapen... schrok eigenlijk wel ze is nog maar vijf jaar.  Wat moet ik nu doen? Waarom heeft ze zo'n kale nek?  Herkent iemand dergelijke klachten?  Opereren of laten inslapen? 
  • Afgelopen weekend hebben wij sinterklaas gevierd met de schoonfamilie (een soort after party haha), met een cadeautjesspel. Was weer leuk, dit jaar veel toch nog wel enigszins nuttige, grappige cadeautjes! Mijn man had uiteindelijk een bluetooth-muts, ik had het hele spel bijna niets, maar uiteindelijk echt mega veel cadeautjes haha. Net een goed kaartje te pakken waarmee ik met iemand naar keuze van plek mocht wisselen vlak voor het einde (het is een timer en niemand heeft een klok tijdens het spel, dus je weet niet precies wanneer het einde is). Dan eindig je dus met de meeste cadeaus hahaha.  😂 Ik heb een aantal dingen weggegeven, aangezien er dit jaar ook mensen zonder cadeau's eindigden. Ik had toen nog een escape room spel, een spel met een soort mutsen met klittenband en van die zachte ballen, een flesopener en handwarmers. Zelf hadden wij uiteindelijk een ananas-pakket (oa. een echte ananas, ananas doucheschuim, ananas lampjes enz), een letterbord, een bierpakket en de houten kerstboom hanger meegenomen als cadeau's.  Vind het wel elk jaar lastiger worden! Maar het spel en de gezelligheid, het lekker samen bezig zijn, dat is wel heel leuk.
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .