Spring naar bijdragen

Konijnen forums

Forum

 1. Algemene vragen

  Algemene vragen en verhalen over konijnen die niet in de andere forumonderdelen passen kun je kwijt in dit forum.

  257552
  berichten
 2. Gezondheid

  Alles op het gebied van gezondheid en welzijn van konijnen.

  199273
  berichten
 3. Voeding

  Hier kun je terecht met alle vragen over wat een konijn eet en drinkt. Ook vragen over voer- en waterbakken kun je hier stellen.

  76784
  berichten
 4. Koppelen

  Topics met vragen, tips en verhalen over het koppelen van konijnen.

  132143
  berichten
 5. Gedrag

  Alles over konijnengedrag, training en opvoeding van konijnen.

  25667
  berichten
 6. Huisvesting

  Het forum met informatie over hokken, rennen, bodembedekking en alles wat met huisvesting te maken heeft.

  101593
  berichten
 7. Speelgoed

  Nieuw konijnenspeelgoed gekocht? Knutselidee om zelf speelgoed te maken? Of wil je weten wat de ervaringen van andere forumleden zijn?

  1790
  berichten
 8. Uiterlijk en vachtverzorging

  De plek voor vragen over vachtverzorging, verharen, konijnentrimmers. Maar ook over het uiterlijk van een konijn zoals vachtsoorten en kleuren, de oorstand en raskonijnen.

  3281
  berichten
 9. Hulp bij onverwachte nestjes

  Forum voor hulpvragen bij een onverwacht nestjes jonge konijntjes. Lees voor posten onze forumregels door!

  51843
  berichten
 • Wie is hier

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Nu populair

 • Recente Berichten

  • Antibiotica moet niet afgebouwd inderdaad, gewoon het aantal dagen volgen waar de kuur voor is. Niet eerder stoppen, dan werkt het namelijk niet goed en heb je kans dat de bacteriën resistent worden. Als de dierenarts aangaf dat beide flesjes op moeten, zou ik dus doorgaan tot die op zijn.
  • Het zou zeker frustratie kunnen zijn van ruimtegebrek, maar ergens is dat ook een goed teken hoor, meestal is het een teken dat ze weer fitter worden 😉 Ik zou zorgen dat ze zich lekker bezig kan houden in de kleine ruimte, dus zelf wat speeltjes knutselen, sloop & gooi speelgoed aanbieden, af en toe iets nieuws te ontdekken geven (al is het maar een stapel oude handdoeken, of hang een oude handdoek ergens overheen). 
  • Ik heb Evert-Jan niet zo ervaren. Wel erg efficiënt, doortastend en een beetje apart. Maar ook grappig en hij legde wel degelijk uit wat er ging gebeuren. Nam ook de tijd om me te leren injecteren. Dat iemand goed is en het druk heeft wil niet zeggen dat hij niet kan praten hè. Kan me wel voorstellen dat je wat overdonderd raakt van hem als je zelf niet zo mondig bent. 
  • Fijn dat je nu inderdaad wel wat meer opties hebt, die ook iets betaalbaarder zijn. 650 euro is inderdaad nog veel geld, maar toch 1000 euro minder dan de optie die je eerst kreeg. Verstandig dat je de verschillende opties terugkoppelt naar de verschillende dierenartsen om je keuze te maken. Het blijft lastig, maar ik hoop dat het goed komt voor jullie! 
  • Qua voer-hoogte, is het geen idee om te voeren op de onderkant van een standaard voerbak? Dus dat je die op z'n kop zet, met het eten daar bovenop 😉 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .