Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Koosje

  Corona virus

  Gisteren was ik wat proesterig dus maar een zelftest gedaan. Deze gaf maar 1 streepje bij de C aan dus de test was negatief. Vanmorgen was ik nog iets proesteriger dus nog maar een zelftest gedaan. Nu gaf die een 2de streepje aan dus positief. Ik voel me verder wel oké maar blijf in quarantaine. Mijn vrouw is inmiddels alweer klachtenvrij. Mijn zelftest..
 3. Yes...! Hij heeft geplast. Dus dat is een goed teken want dan werkt het nog wel allemaal... Zijn piemeltje hangt er nog wel iets uit maar de zwelling lijkt wel afgenomen te zijn. Hopelijk gaat het zo de goede kant op!
 4. Ze is dinsdag gecastreerd, dus nu bijna een week geleden.
 5. Heel veel sterkte. Ik sluit me aan bij bovenstaande reacties. Mijn inziens ben je eigenlijk nooit te vroeg met inslapen. Te laat kan wel en daar ga je achteraf meer spijt van hebben. Het is ontzettend moeilijk en de twijfel is hartstikke logisch, dat hoort er ook echt bij.
 6. Sjonge, ik vermoed dat Baloe ook weer een haakje heeft. Die wil al dagen geen hooi en groente eten. Vermoedelijk doordat hij steeds alle brokjes van Dunya zat te vreten toen zij een haakje kreeg. Zo blijven we in een cirkeltje haha. Fijn is dat, twee gebitspatiënten waarvan een ook hartpatiënt. Ik ben blij dat ik voldoende gespaard heb voor dit soort dingen en het dus kan betalen, maar het loopt nu wel heel erg de spuigaten uit met dierenarts bezoeken. Ben daar gemiddeld 1-2 keer per maand 😅
 7. Ik zou ze even helemaal uit elkaar halen. Tot iets van 2 weken na de datum dat ze gecastreerd is zoiets, dan moet ze er echt wel weer helemaal bovenop zijn. Hoeveel dagen na haar castratie is het nu?
 8. Hoeveel dagen zouden jullie wachten? en moet ik haar kooi nu weghalen naast Brownies ren dat ze elkaar even helemaal niet zien of split cage laten?
 9. Wauw, fancy hoor! Nu al. En flink opgeruimd!
 10. Ik vind het ook interessant! Helpt juist tegen de verveling! Maar kan me voorstellen dat je het hier niet compleet uit gaat lichten. Je noemt een aantal interessante aspecten. Lastig dat er weinig literatuur te vinden is die het kan onderbouwen. Ben benieuwd naar het eind oordeel en je scriptie!
 11. Het is super verdrietig. Afgaande op je verhaal denk ik niet dat je moet twijfelen aan je beslissing. Je kunt ze vanalles geven, maar niet gezondheid en het eeuwige leven. Houd het belang van Finn voorop. Hij heeft geen toekomstplannen, denkt niet: ik had nog zo graag dit willen doen.. hij weet alleen hoe hij zich nu voelt. Een konijn dat niet meer loopt, zich niet meer schoon kan houden, geen binkies, rondjes rennen rond je voeten als je eten komt brengen. Alleen maar liggen en zichzelf bevuilen, al lang ziek, dat is niet konijnwaardig en moet stoppen. Kan het niet verbeteren, dan is in
 12. Nee dat is niet neutraal. Wel echt een ruimte waar ze nooit zijn geweest, of in ieder geval al heel lang niet meer zijn geweest. Als je tijd hebt kan je de panelen afnemen met azijn, zal zeker geen kwaad kunnen, maar ik weet niet of ik die moeite had genomen 😅 Lakens zou ik heet wassen of inderdaad andere. Even afwachten wanneer Ukkie weer 100% hersteld is en voor de zekerheid zou ik nog een dag langer wachten. Ik heb hetzelfde probleem gehad toen ik Bo had laten castreren. Ik had haar weer bij Stitch en Senna gezet, en het werd enorm vechten tussen Bo en Senna, echt 1 bal kon
 13. Vandaag
 14. Dollie

  Klaagtopic 2021

  Op dit moment puur en alleen leeftijdsverschillen, anders wordt het te veelomvattend en daarnaast is dit natuurlijk een interessante invalshoek juist omdat die weinig belicht wordt. Wij hadden ook verwacht dat de pandemie dit aspect uit zou vergroten omdat met name Boomers kwetsbaarder zijn qua gezondheid en daardoor wellicht meer stress/zorgen hebben. Enerzijds zou dat kunnen betekenen dat je vindt dat grappen hierover echt niet kunnen en anderzijds is humor ook een veelgebruikt coping mechanisme. Het blijkt echter dat Boomers zich niet zoveel zorgen maken en dat de grootste negatieve impact/
 15. Hun hok en ren buiten kunnen zeker niet als neutraal door? Of als ik het schoonmaak met azijn wel? En als ik de puppyren binnen ergens anders neerzet met andere lakens eronder of gewassen? Moet ik de panelen zelf dan ook nog met azijn afdoen? Wanneer zouden jullie de volgende poging doen? Ze is dinsdag geopereerd. En nu zit in een kooi naast de binnenren van Brownie, moet ik dat zo laten of juist even helemaal uit elkaar? Pff wat rot dit zeg, zit hem ook echt te knijpen.
 16. Pablo&Lola

  Klaagtopic 2021

  Kijk je alleen naar leeftijdsverschillen of ook geslacht, opleidingsniveau, SES, etc.?
 17. Pablo&Lola

  Klaagtopic 2021

  Is best wat voor te zeggen met al die oude, chagrijnige knorrepotten soms. 😂
 18. ja.... enorm! Zo sneu wat ze dan moeten doormaken bij de dierenarts. Het zal gruwelijk pijnlijk en angstig zijn voor een konijn. Heb vooral zorg dat wanneer ik hem weer moet koppelen wanneer hij het zou redden of het niet weer gaat gebeuren... aangezien de oorzaak onbekend is. De vraag is waar je dan goed aan doet. Maar dat is zorg voor later... eerst duimen dat het goed gaat komen.
 19. Misschien toch een optie om ze even helemaal uit elkaar te halen? En dan over een weekje of zo weer op neutraal terrein als Ukkie volledig hersteld is.
 20. Ach wat ontzettend naar! Fijn dat hij wel zelf eet en drinkt. Idd goed in de gaten houden. Wat kun je je een zorgen maken dan hè?! Ik hoop dat het snel de goede kant opgaat.
 21. Dollie

  Klaagtopic 2021

  Het is een vrij lang verhaal en wordt buiten de context van het onderzoek een beetje ingewikkeld te volgen ben ik bang, ik wil je ook niet nog meer verveeld maken dan je al bent 😂 hopelijk knap je snel weer op! Heel kort gezegd komt het er op neer dat alle generaties het er over eens zijn dat bijv. meme 5 het grappigst en meest gepast en meest acceptabel is, en dan meme 2 etc etc. Ze hebben allemaal exact dezelfde top 5 voor 3 van de 6 factoren en bijna dezelfde top 5 voor nog een extra factor. Alleen hoe ouder de generatie, hoe lager de score is. Dus ze zijn het er niet over eens
 22. Het is ook gewoon heel erg lastig en verdietig. Je kunt het met de dierenarts bespreken en dan je definitieve beslissing maken.
 23. Ah, wat zonde van je watermelon. 😕 Ik ben helemaal weg van mijn deliciosa. Ik vind ‘m (tot nu toe) heel makkelijk en hij groeit snel.
 24. We hebben vanmiddag een afspraak bij de dierenarts😢 Heel de ochtend vraag ik me af of dit wel de juiste keuze is. En ik weet eigenlijk wel dat dit voor Finn het beste is, maar toch blijf je aan jezelf twijfelen.......
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .