Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag
 3. Oke dankjewel! Vandaar ook me vraag inderdaad
 4. Ik heb jouw vraag even een eigen topic gegeven. Het konijntje dat nu over is, is dat ook een rammetje, en is die gecastreerd? Dat zou anders eerst moeten gebeuren voor hij bij de vrouwtjes kan. Als ze nu echt gescheiden leven, dan kun je het het beste wel als een volledig nieuwe koppeling aanpakken, dus samen zetten op neutraal terrein. Dan haal je al veel factoren weg die onrust kunnen geven, zoals territorium drang. Het risico als je vanuit de grote tuin naar alleen het hok gaat, dat ze 's nachts toch gaan vechten en elkaar flink kunnen verwonden, omdat de dan in de kleinere ruimte en met territorium meer de rangorde zullen bepalen dan wanneer ze de hele tuin hebben. Als ze allemaal al bekend zijn in de tuin, dan zou je misschien in de schuur kunnen koppelen als dat wel neutraal is. Bij deze nog een link naar een artikel over koppelen, misschien kun je daar al wat tips uit halen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen
 5. Je moet hier wel mee oppassen, dit is steeds een flinke temperatuurwisseling, en daar kan de weerstand flink van achteruit gaan. Ookal staat de kachel uit, het is toch een verschil van meer dan 10 graden ten opzichte van buiten. Als het kan, zou ik haar buiten laten. Beter voor haar weerstand en wintervacht, en ook fijner dat ze niet steeds wisselt van omgeving. Daar kunnen sommige konijnen ook van streek van raken.
 6. Vanmorgen heb ik 1 konijn naar de opvang gebracht😔 de ander heb ik nu nog alleen maar wil ik in de loop van de tijd koppelen aan een ram bij de opvang.... nu heb ik nog een vraagje , om haar aandacht te geven heb ik haar nu in huis gedaan even zonder kachel aan, kan dat? Aangezien buiten ook koud is heb ik de kachek uitgelaten, is ongeveer 15 graden in huis vanavond gaat ze weer terug na buiten
 7. Goedemiddag Even een vraagje ..ik heb 2 hokken en ik had 2 koppeltjes helaas is er 1 mannetje overleden en ik ben 68 jaar dus wil het liefst geen nieuw konijntje . Deze 3 zijn al aardig op leeftijd ..nu lopen ze alledrie in de tuin heel de dag en gaat op zich prima de 2 vrouwtjes hebben wel veel aan elkaar gesnuffeld en nu voor het eerst samen gegeten uit 1 bakje. Nu was mijn vraag kan ik van het verblijf het hekje wat tussen de hokken zit s nacht weglaten ?
 8. Welkom op Bunnybunch 🙂 Ik heb jouw bericht even een eigen topic gegeven. Voor jouw vraag over het gedrag kun je het beste een apart topic openen bij koppelen met wat meer informatie, zoals hoe je ze gekoppeld hebt, dan kunnen we je wat gerichter helpen.
 9. Jolanda101

  Voorstellen

  Hoi ik ben Jolanda, Ik heb 3 hondjes, 2 konijnen en een pyrrhura. We hadden eerst alleen brownie een ram, die heb ik laten helpen en daarna een voedster erbij genomen. Nu heb ik een leuk binnenhok en een buiten gemaakt. Maar wat ik ook doe de ram blijft achter de voedster aanrennen en de plukken haar vliegen je om de oren. Nu doe ik het ze om en om in de ren of los in de tuin. Maar daar had ik geen 2de konijntje voor aangeschaft. Ik zou het fijn vinden als ze lekker samen kunnen.
 10. Mijn kleine lemon mint groeit ook niet zo hard. Ik heb daarnaast de stripes en silver bay en die groeien wel wat sneller, maar vind het ook wel sloompies t.o.v. bijv. mijn dieffenbachias.
 11. Dan zou je denken, dat komt omdat het nu richting de winter gaat en alweer een poos herfst is. Maar ja, die heb je dus al sinds de lente. Misschien als hij groter wordt, meer bladeren heeft en dus meer zon kan vangen kan hij harder groeien? Verzin nu ook maar iets hoor 😁 Heb de lemon mint opgezocht trouwens, die is echt gaaf! Ik heb zelf de aglaonema stripes
 12. Welkom op bunnybunch! Ik raad je aan om voor je vraag over de koppeling even een topic te starten bij het forumonderdeel koppelen. Dat is hier: https://www.bunnybunch.nl/forums/forum/23-koppelen/ Het forum is onderverdeeld in verschillende categorieën, bij voorstellen stel je je voor, bij koppelen stel je de vragen over koppelingen 😄 Heb je de algemene informatie over koppelen ook al gevonden? https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen
 13. Haha ja ik heb een lemon mint stek die ik in de lente geworteld heb opgehaald, hij had 2 blaadjes en eentje opgerold. Heeft er maanden over gedaan om dat blaadje uit te rollen, stond toen heel lang ogenschijnlijk stil en is nu alweer weken bezig met een nieuw blaadje dat nog opgerold zit in een klein stengeltje en steeds een heel klein stukje omhoog komt. Mijn andere agla's groeien ook niet hard, maar toch een stuk sneller dan deze 🤷.
 14. Inderdaad! Mijne heeft afgelopen tijd wel een paar nieuwe bladeren gekregen, maar nu 't kouder wordt is dat sinds kort gestopt. Soms heb ik ook dat een nieuw, jong blad geel wordt en afsterft, alleen bij die plant 🤨
 15. Een vriendin van me heeft zo'n hondje. Hij kwam uit Spanje geloof ik, zat al een aantal weken in een gastgezin in Nederland. De selectie was heel erg streng, ze zijn bij hen thuis komen kijken, meerdere gesprekken gevoerd, met het hondje langs gekomen om te kijken hoe dat klikte etc. Ontzettend goed hoor! Het was een pup van een maand of 5 toen hij kwam, foto's en video's van de moeder met het nest in het asiel in Spanje, ook dat zag er goed uit, hondjes veel buiten, verzorgde verblijven en de moeder zag er super gezond en blij uit, ook filmpjes van haar in interactie met mensen en andere honden. Ik weet wel dat het niet overal zo geweldig geregeld is, maar in hun geval was dat wel zo. Het is een hartstikke leuke goede hond, nog erg enthousiast natuurlijk, nu ongeveer een jaar oud.
 16. Mijn syngonium Arrow is ook één van mijn favoriete planten, ook zo gemakkelijk, enthousiast en prachtig ❤️. Aglas heb ik ook een paar van, zijn bijzondere planten om te zien en ook bijzonder gemakkelijk in de verzorging, ze geven geen krimp in wat voor omstandigheden dan ook. Wel trage groeiers.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .