Ga naar inhoud

Buitenkonijnen en komende hittegolf


Henri_

Aanbevolen berichten

je hebt van die icepads speciaal voor konijnen waar ze op kunnen liggen om af te koelen. ik zou gewoon zorgen dat ze goed in de schaduw zitten en extra water geven? en anders de grond goed nat houden zodat de tegels/grond waar ze op staan ook wat afkoelt. 


 


wat je verder kan doen weet ik eigenlijk niet echt...


Link naar reactie
Delen op andere sites

Collega van mij heeft ook een buitenkonijn.

 

Zo'n koelelement in een theedoek wikkelen lijkt ons ook wel wat. En er daar een paar in het hok/tuin leggen.

Geen normaal koelelement toch? Zo'n koelelement is een zeer slecht idee. Deze zijn makkelijk aan te knagen voor konijnen en in de inhoud is enorm giftig, een grote cola fles vullen met water en in de vriezer leggen, is een goed alternatief. En er zijn speciale koelelementen voor konijnen te koop.

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie temperaturen van 35!!!! Graden voorbij komen. Tot en met zaterdag zeer warm. Mijn hele tuin is zon. Ze zitten onder een zonne scherm, maar eind van de middag draait de zon onder het zonnescherm door. Ik heb witte kussen slopen aan de zijkant van de ren hangen voor wat schaduw. Toch is mijn Ram een zonner..

Uiteraard een ice pod in de ren en ik ga morgen voor een 2e ice pod kijken.

Gaat dit goed komen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kreeg mijn IcePod gisteren binnen, gelukkig net op tijd :-) Ik was benieuwd of onze Pieter daar gebruik van zou maken, maar hij ligt er zowaar bovenop. Straks weer in de vriezer en voor de tussentijd heb ik 2 flagstones in de vriezer gelegd, die worden ook goed koud.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb idd een extra parasol neer gezet, maar ben bang dat dat niet genoeg zal zijn over een paar uur.

Ice pod was uitverkocht. Nu zijn we bijna op het warmste punt volgens buienradar, dus ik ga hem neer leggen.Ze ogen rustig. Het is 32 graden bij hun.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .