Ga naar inhoud

lust het niet meer ?


ricksem

Aanbevolen berichten

Nou ben ik al een tijdje science selective aan het voeren allemaal prima, maar madam eet het niet meer zo graag, ze valt er wel op aan maar naar 3 a 4 brokjes eet je ze het niet meer, met gevolg dat kick alles op eet :P ik heb nog van die goedkope biks van de welkoop over, en daar geef ik der dan een beetje van en dat eet ze dan helemaal op. maar dat is niet de bedoeling. heeft iemand tips of kan mij vertellen hoe ik dit het beste kan oplossen, zodat ze wel weer gewoon ss gaat eten ? :D


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Er zijn genoeg topics te vinden met vergelijkingen tussen voer met de verschillende voedingswaarden. Bij een zak goedkoop gemengd konijnenvoer die ik heb gekregen stond bijvoorbeeld suikers als ingrediënt genoemd.


Verder kan ik jou niet helpen Ricksem, ik heb hier geen ervaring mee.


Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou het wel in de gaten blijven houden ookal eet ze het nu weer. Wij hadden 2 jaar geleden hetzelfde met Nijn, wilde ook van de een op de andere dag geen SS meer. Dat ging toen op en af, paar dagen niet, dan weer een dag wel, en weer niet... Hij bleek toch haken te hebben, en dat was ook binnen een week of 3, 4 na de gewone controle die bij de vaccinatie gedaan was. 


Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zijn gewoon rare beesten. De een wil dit, de ander dat, dan weer wel en dan weer niet, wel hooi, geen hooi, hooi op de grond wel eten terwijl het in de ruif niet aangeraakt werd, het is werkelijk niet te geloven soms.


Ik heb hier nu ook 2 soorten biks omdat een van de nijnen opeens geen SS meer wilde toen hij ziek was. Care + van Beaphar ging erin als koek, op advies van een vriendin. Dus dat krijgen ze nu allemaal, gemengd met SS. Ik wil ook wel eens pindakaas na een periode van Vlokken Puur op mijn boterhem :lol:


Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .