Ga naar inhoud

mat eten?


Melisa Leuk

Aanbevolen berichten

Hey mijn nieuwe konijn die ik gisteren heb gekregen likt en eet alrijd iets van de mat ik heb de mat gestofzuigt allees is weg en nog steeds is het aelfdz ik geef eten (korrels) ze eet het maar daarna direct als ze geen brokjes meer wilt dan knabbelt ze iets van de mat en eet ze het op haa rmond begint te bewegen is dat normaal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zelf ook nog maar net konijnen en wist er helemaal niks van af. Je kan heel veel aan dit forum hebben want er zijn hier veel mensen met veel verstand over konijnen maar alsjeblieft ga je eerst eens inlezen. Je kan veel antwoorden op de bunnybunch site vinden en dan hoef je niet voor elk vraagje een nieuw topic aan te maken. 


Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer je vragen ook niet steeds in verschillende topics te stellen. Dus niet én hier, én in je andere topic. Dat maakt het voor ons ook niet makkelijker om jou te helpen :) We willen je helpen, maar geef ons de kans te kunnen antwoorden en doe ook echt iets met die antwoorden. Dan komt het wel goed met jouw konijntje!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha ik stel ze allemaal omdat ik dat vorige keer niet heb meegemaakt snap je . En het is ren kleine want vroeger hield ik de konijntjes buiten maar dit is de eerste keer binnen kweni dat deze een binnen konijn is of buiten want het is van tom &co heb ik als cado gekregen...en jaah ..maar het is denk ik beter voor deze kleintje dat ze binnen is want het is een kleintje

Link naar reactie
Delen op andere sites

In principe kunnen ook kleine konijntjes buiten, mits het verblijf aan alle kanten dicht is (dus ook aan de onderkant en de bovenkant, dus dat het konijntje zich er ook niet uit kan graven als het op zand/gras staat) én als het konijntje dit gewend is. Dit konijntje komt uit de winkel, dus heeft waarschijnlijk alleen nog binnen gezeten. Als je het konijntje buiten wilt laten wonen, moet je wachten tot ongeveer 15 mei. Dan kan je konijntje ook buiten blijven in de winters, omdat het beestje dan een buitenvacht krijgt (dus dikker in de winter). Het maakt daarvoor niet uit hoe oud het konijntje is: Zolang het konijntje gezond is, gaat dat goed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .