Ga naar inhoud

trucjesss


Bunnymama

Aanbevolen berichten

ik heb een konijntje van nog maar 3maand oud en hij luisterd wel goed maar ni echt ik heb kleine ringen en ik wou hen er door laten springen maar hij word dan boos op di ring hij bijt hem kapot hij reageerd ook een beetje op mijn stem ik laat hem ook wel vaak uit en als ik dan heel luid en duidelijk BINNEN roep gaat hij naar zijn kooi als hij niet te verweg is en als hij er voor staat roep ik nog eens en dan gaat hij er terug in :flower:  :rainbow:


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

geen idee dat van die ring zou ik hem gewoon stilletjes aan laten wennen en zo bijvoorbeeld lokken met een snoepje en zo en je moet eens op letten of het agressie is op de ring of gewoon spelen als het spelen is zou ik hem als hij door de ring gaat afwisselen met een trucje en dan een snoepje en dan hem even laten spelen en dan weer maar stel dat je hem echt meer trucjes wilt leren dan kan ik dit handige boek aanraden ik heb het uitgeleend in de bib en ben het nu aant lezen


 


Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat is er tegenwoordig mis met een konijn gewoon konijn laten zijn? Dus gewoon lekker rennen, spelen, springen, eten, eten zoeken, luieren en wassen en dat allemaal in een mooi ruim verblijf met het aller belangrijkste: zijn maatje.

Waarom zeulen of truucjes leren terwijl je konijn gewoon veel liever konijn is.

Oh en weet je wat daar nog het leukste aan is? Je konijntjes gelukkig zien met hun konijnen leventje. Iets mooiers bestaat er niet en daar kun je zo ontzettend van genieten en je konijnen genieten daar ook van ;)

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .